אולי יעמידו היום בשידור חי?11:44 אור אומר הם עדיין לא העמידו להדחה
יוני כנראה צדק, הקבוצה שלא נבחרה על ידי אור לקריוקי, תהיה מעומדת להדחה
הלואי שהיא תזכה לו בפנים11:36 אור ומלאני בסשן פריקת רעלים קצר בחדר עישון,
הוא על הדר+חיקויים שלה מדברת, היא טיפה על שילה (בלי שמות)
כן , שלום קר קצת מרוחק יותרהדר ואמילי השלימו?
אני לעת עתה סיימתי עם הצבעות הנגד,בהדחה הבאה אצביע לשילה למרות שלא אוהדת אותו בעיקר כדי שהיצורה תעוף ואולי גם דני כדי שאור יחווה חזק יותר שהכל מתפרק מסביבו. לזכותו של שילה עם ה ocd הקשוח יאמר שכל הבית הרוויח מהנקיון העיקבי שלו במטבח ומהטיפול במגבות המסריחות שלהם.
ברור שלהדר באופן עיקבי , לא השתתפתי באף הצבעת נגד הגיעה הזמן, מיכל מפריעה לי בעין...הזמן קצר עדיף השבוע הזה להיפטר מהנוכחות שלה.אני לעת עתה סיימתי עם הצבעות הנגד,
אם מצביעה, מצביעה רק להדר
מעניין איזה ערך הם חושבים שחיים נתן לבית?12:10 עכשיו תורה של אמילי לומר על מיכל:
"בחורה הזויה, איך היא פה וחיים לא?"
אמילי הכי לא הייתה מחוברת לחיים12:10 עכשיו תורה של אמילי לומר על מיכל:
"בחורה הזויה, איך היא פה וחיים לא?"
הכי מצחיק לראות אותה בשיחות עם אור על איך חיים הוא קדוש והתגלמות הטוהראמילי הכי לא הייתה מחוברת לחיים
גם אני לא מחוברת לאמילי בשום צורה ואופן והיא צודקת, איך יתכן שמשאירים את המכשפה מהגיהנום ומוציאים את חיים? ( שגם אליו לא התחברתי) ובכל זאת..אמילי הכי לא הייתה מחוברת לחיים
אקבל שיתוק באצבע רק מהמחשבה להצביע ליצור הזהבהדחה הבאה אצביע לשילה למרות שלא אוהדת אותו בעיקר כדי שהיצורה תעוף ואולי גם דני כדי שאור יחווה חזק יותר שהכל מתפרק מסביבו. לזכותו של שילה עם ה ocd הקשוח יאמר שכל הבית הרוויח מהנקיון העיקבי שלו במטבח ומהטיפול במגבות המסריחות שלהם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.