** שרשור בוקר - היום ה-9 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Psy Bear

Well-known member
משימה ראשונה בעונה ביום שלישי, משימה של פחות מיום. וגם שמים לנו שקופית בלייב.

איזו הפקה חרא. מי שרוכש את הערוץ פראייר.

טוויגיי

Well-known member
סביבות 10 וחמישה,הבוקר, אמילי בשיחה על עידן עם לורן דנה, מקבלת מהן בוסט ללכת עליו
הבחורה לגמרי בעניין שלו, והשתיים על סף המריירות עליו, ''גבר שבגברים'' ובלה ובלה מחזקות אותה
וגם מספרות איך אתמול לאורך היום לקראת ההדחה נצמד אליה וגם בשידור היה דרוך והחזיק לה יד כל הזמן
ואמילי עצמה אמרה להן שכבר יש ביניהם מתח של משהו קורה

חמש דקות אחריי היא כבר ישבה דבוקה אליו בספסל

בקיצור גם בבית רואים את זה לא רק אני

מיק83

Well-known member
סביבות 10 וחמישה,הבוקר, אמילי בשיחה על עידן עם לורן דנה, מקבלת מהן בוסט ללכת עליו
הבחורה לגמרי בעניין שלו, והשתיים על סף המריירות עליו, ''גבר שבגברים'' ובלה ובלה מחזקות אותה
וגם מספרות איך אתמול לאורך היום לקראת ההדחה נצמד אליה וגם בשידור היה דרוך והחזיק לה יד כל הזמן

רואים שאמילי משחקת? כן רואים 😅

ערן .

Well-known member

הכל אסטרטגיה. באמת עצוב לי לראות אנשים שחושבים שהם חייבים זוגיות כדי להגיע לגמר ולא מסוגלים להבין שהם יכולים גם להגיע לשם בזכות עצמם.

טוויגיי

Well-known member
הכל אסטרטגיה. באמת עצוב לי לראות אנשים שחושבים שהם חייבים זוגיות כדי להגיע לגמר ולא מסוגלים להבין שהם יכולים גם להגיע לשם בזכות עצמם.
בעיקרון צודק

ולגביה, אני לא יודעת מזה, אבל תחושה שלי שהוא לגמרי עושה לה את זה
ואם לא, אז היא שחקנית אוסקר

ואגב, נועם כבר היה בכיס שלה, ואם זו רק אסט', למה אותו ניפנפה ומעדיפה את הלא בטוח ...
?

מיק83

Well-known member
בעיקרון צודק

ולגביה, אני לא יודעת מזה, אבל תחושה שלי שהוא לגמרי עושה לה את זה
ואם לא, אז היא שחקנית אוסקר

ואגב, נועם כבר היה בכיס שלה, ואם זו רק אסט', למה אותו ניפנפה ומעדיפה את הלא בטוח ...
?
היא נפנפה אותו רק אחרי שגרמה לו לחזר אחריה ולחשוב שיש סיכוי.

מבחינתה המשימה מול נועם הושלמה, הוא כבוש… נעבור ליעד הבא

ערן .

Well-known member
2:15-2:29 שיחה מעולה בין יהב, דני והתאומים
הם חושפים את פרצופו של אור, מנהיג חבורת הטנג'יות.

מבחינתי דני ויהב פייבוריטים חדשים בזכות השיחה הזאת!
היה לי ממש קשה להיות דייר שם יחד עם אור, האימא והבת. זה יילך ויהיה יותר ויותר קשה

mariamma 86

Well-known member
עברתי בדילוגים על כל מה שקרה אחרי שחזר השידור כי נרדמתי
מבחינתי עשו פיל מזבוב. במיוחד קורלי מיס דרמה. בעצמה הדיחה את דינור ולכלכה עליה בכל דרך אפשרית. היא פשוט לא עוברת לי בגרון. חייבת להיות סתימה בכל חור. כמובן שאמא בת ואור רחוקים מלהיות חביבים עלי
עידן היה ונשאר אהוב עלי עם אמילי או בלי לא משנה. אהבתי שהוא לא נלחם מלחמות של אחרים.
הסביר את עצמו יפה - לא פוחד ממלחמות. אני אחד הלוחמים אך כל פיצוץ בבית מתגמד כל כך ליד המציות...

alesandro2

Well-known member
עברתי בדילוגים על כל מה שקרה אחרי שחזר השידור כי נרדמתי
מבחינתי עשו פיל מזבוב. במיוחד קורלי מיס דרמה. בעצמה הדיחה את דינור ולכלכה עליה בכל דרך אפשרית. היא פשוט לא עוברת לי בגרון. חייבת להיות סתימה בכל חור. כמובן שאמא בת ואור רחוקים מלהיות חביבים עלי
עידן היה ונשאר אהוב עלי עם אמילי או בלי לא משנה. אהבתי שהוא לא נלחם מלחמות של אחרים.
הסביר את עצמו יפה - לא פוחד ממלחמות. אני אחד הלוחמים אך כל פיצוץ בבית מתגמד כל כך ליד המציות...
זאת לא דינור שלכלכה על קורלי?
קורלי צודקת, זה לא משנה אם הסתדרת עם הבן אדם או לא, כשהוא מודח , תכבד
בסופו של דבר זה רק משחק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה