** שרשור בוקר - היום ה-9 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

ערן .

Well-known member
אני מנסה לחשוב אם מישהו מהדיירים יעמיד פעם את חיים להדחה.
חיים יהיה כנראה הדייר שיגיע לגמר עם הכי מעט מועמדויות להדחה. אולי אפילו רק במועמדות להדחה של כל הדיירים הוא יהיה מועמד.

רימון2024

Well-known member
אני מנסה לחשוב אם מישהו מהדיירים יעמיד פעם את חיים להדחה.
חיים יהיה כנראה הדייר שיגיע לגמר עם הכי מעט מועמדויות להדחה. אולי אפילו רק במועמדות להדחה של כל הדיירים הוא יהיה מועמד.
הוא בין הפייבורטים שלי, רק נקווה שחבורת איתי לוי לא תפנה כלפיו את האש ברגע שהם יבינו את מועמד חזק לזכייה

רות 1234

Well-known member
איזה מהירות אטומית עידן ואמילי מתקרבים. משאירים אבק לרומיאו ויוליה. אופס, רק לפני יומיים ליבו כמעט נשבר כשגאיה עזבה. בקיצור, כולם שם שחקנים. בעיני שניהם משעממים מאוד, אז ה"זוגיות" שלהם לא מושכת אותי, למרות שבדרך כלל אני פרייארית גדולה של רומנטיקה

מיק83

Well-known member
איזה מהירות אטומית עידן ואמילי מתקרבים. משאירים אבק לרומיאו ויוליה. אופס, רק לפני יומיים ליבו כמעט נשבר כשגאיה עזבה. בקיצור, כולם שם שחקנים. בעיני שניהם משעממים מאוד, אז ה"זוגיות" שלהם לא מושכת אותי, למרות שבדרך כלל אני פרייארית גדולה של רומנטיקה
רק יהרוס לו

בוףףברכה

Well-known member
על מי הן מדברות ...?... אמילי לירון ודנה..?...
ש...אמילי..."הייתי מתה לראות ....איך זה קרה...משום
מקום היא ...נדלקה עליו"... על עידן?....

כבר התחילה המשימה?...

רות 1234

Well-known member
אני מבינה מכל מיני סקרים וכו' שעידן הפיבורט לזכות. ברור שיש עוד המון זמן, והכל יכול לקרות. אותי עידן משעמם, קצת צנון כזה, גם הוריד לי קצת ממנו שהוא קיפץ חיש קל בין גאיה לבין אמילי כך שיודע לשחק את המשחק כמו כולם. אני חושבת שזה שהוא נלחם וכו' - אני הכי מעריכה בעולם ומעריצה את זה (בעצמי יש לי בן שהיה במילואים ובן אחר חייל בחובה) אבל זה כשלעצמו לא צריך להבטיח לו (או למישהו אחר שהיה במלחמה) זכייה אוטומטית באח הגדול

בוףףברכה

Well-known member
אני מבינה מכל מיני סקרים וכו' שעידן הפיבורט לזכות. ברור שיש עוד המון זמן, והכל יכול לקרות. אותי עידן משעמם, קצת צנון כזה, גם הוריד לי קצת ממנו שהוא קיפץ חיש קל בין גאיה לבין אמילי כך שיודע לשחק את המשחק כמו כולם. אני חושבת שזה שהוא נלחם וכו' - אני הכי מעריכה בעולם ומעריצה את זה (בעצמי יש לי בן שהיה במילואים ובן אחר חייל בחובה) אבל זה כשלעצמו לא צריך להבטיח לו (או למישהו אחר שהיה במלחמה) זכייה אוטומטית באח הגדול
ממש לא מבטיח לו זכייה אוטומטית....
אבל...גם צנון במדבר הברברת ....
הוא...
פרח לב זהב...

גם התאומים היו במגב אני חושב
וגם יוסי שנכנס - היה בצנחנים והיה עכשיו במילואים
מכובד מאוד - אבל אין קשר לניצחון

Psy Bear

Well-known member
יש משימה או אין משימה? 12 בצהריים כבר עוז סאוחתק

טוויגיי

Well-known member
מגיע לי קפה חינם לשנה על הייבוש הזה עוז
חוצפן

אסתפק גם במכונת אספרסו ביתית
צור קשר

Psy Bear

Well-known member
אני בהלם שהם עדיין מדסקסים את הנושא של מי שמח כשהודיעו על ההדחה.

איזה non-issue בחיי.

SNIPES

Well-known member
עונה מאתיים ועדיין הם לא הבינו שזוגיות עושה רק רע באח הגדול.

מצב
הנושא נעול.
למעלה