הוא בין הפייבורטים שלי, רק נקווה שחבורת איתי לוי לא תפנה כלפיו את האש ברגע שהם יבינו את מועמד חזק לזכייהאני מנסה לחשוב אם מישהו מהדיירים יעמיד פעם את חיים להדחה.
חיים יהיה כנראה הדייר שיגיע לגמר עם הכי מעט מועמדויות להדחה. אולי אפילו רק במועמדות להדחה של כל הדיירים הוא יהיה מועמד.
רק יהרוס לואיזה מהירות אטומית עידן ואמילי מתקרבים. משאירים אבק לרומיאו ויוליה. אופס, רק לפני יומיים ליבו כמעט נשבר כשגאיה עזבה. בקיצור, כולם שם שחקנים. בעיני שניהם משעממים מאוד, אז ה"זוגיות" שלהם לא מושכת אותי, למרות שבדרך כלל אני פרייארית גדולה של רומנטיקה
צודקת - זה יהרוס לורק יהרוס לו
ממש לא מבטיח לו זכייה אוטומטית....אני מבינה מכל מיני סקרים וכו' שעידן הפיבורט לזכות. ברור שיש עוד המון זמן, והכל יכול לקרות. אותי עידן משעמם, קצת צנון כזה, גם הוריד לי קצת ממנו שהוא קיפץ חיש קל בין גאיה לבין אמילי כך שיודע לשחק את המשחק כמו כולם. אני חושבת שזה שהוא נלחם וכו' - אני הכי מעריכה בעולם ומעריצה את זה (בעצמי יש לי בן שהיה במילואים ובן אחר חייל בחובה) אבל זה כשלעצמו לא צריך להבטיח לו (או למישהו אחר שהיה במלחמה) זכייה אוטומטית באח הגדול
גם התאומים היו במגב אני חושבאני מבינה מכל מיני סקרים וכו' שעידן הפיבורט לזכות. ברור שיש עוד המון זמן, והכל יכול לקרות. אותי עידן משעמם, קצת צנון כזה, גם הוריד לי קצת ממנו שהוא קיפץ חיש קל בין גאיה לבין אמילי כך שיודע לשחק את המשחק כמו כולם. אני חושבת שזה שהוא נלחם וכו' - אני הכי מעריכה בעולם ומעריצה את זה (בעצמי יש לי בן שהיה במילואים ובן אחר חייל בחובה) אבל זה כשלעצמו לא צריך להבטיח לו (או למישהו אחר שהיה במלחמה) זכייה אוטומטית באח הגדול
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.