אולי נופשת במלדיבייםראיתי את הראיון.. ממש יפה לה לבןהייתה נראת זוהרת כזאת.. למרות שכנראה לא ישנה בכלל חחח.. לא אהבתי את השאלות המעפנות של המנחה.. איפה גאולה כשצריך אותה חח
אולי נופשת במלדיבייםראיתי את הראיון.. ממש יפה לה לבןהייתה נראת זוהרת כזאת.. למרות שכנראה לא ישנה בכלל חחח.. לא אהבתי את השאלות המעפנות של המנחה.. איפה גאולה כשצריך אותה חח
שתסתיים תוך שעה...צופים יקרים יש לנו משימה מעולה הבוקר
פנקייקים ומייפל מול הפרצוף כשאתה בשביתת רעב גרוע פי 200 משואב אבק כדי לא להירדם לפני כיבוי אורותלירן שטראובר - הרשתות רועשות וגועשות על התנהגות של שי ושניר בתקציב ואחריו
אבל יש גם רגעים נחמדים ומצחיקים כמו הקטע עם אברהם שמפריע לסתיו עם שואב אבק...
כמה אפשר להיות עיוור
או שזה פשוט המשך של ניסיון גס לדחוף לי את אברהם כדמות חיובית ומצחיקה
שהוא ממש ממש ההפך מזה
ההפך מוחלט
שביתת רעב זה קורעפנקייקים ומייפל מול הפרצוף כשאתה בשביתת רעב גרוע פי 200 משואב אבק כדי לא להירדם לפני כיבוי אורות
אם שמים מוזיקה מצחיקה למעשי קונדס מכוונים של סתיו כלפי אחרים, מותר גם הפוך
ניסיון ההחבאה של השואב גם הוא חמור יותר מלשאוב ליד סתיו
שביתת רעב זה מונח פרופורציונלי בנסיבות בדיוק כמו שיש זילות במילים "התעללות" ו"אלימות" ו"בריונות" ביחס לנעשה כלפי סתיושביתת רעב זה קורע
הלוואי על כל שובתי הרעב טונות, ביצים, ירקות, לחם, מלח, קפה ומי יודע מה עוד.
אסון, והורדת הדגל לחצי התורן !פנקייקים ומייפל מול הפרצוף כשאתה בשביתת רעב גרוע פי 200 משואב אבק כדי לא להירדם לפני כיבוי אורות
אם שמים מוזיקה מצחיקה למעשי קונדס מכוונים של סתיו כלפי אחרים, מותר גם הפוך
ניסיון ההחבאה של השואב גם הוא חמור יותר מלשאוב ליד סתיו
הרשתות גועשות על שי ושניר?לירן שטראובר - הרשתות רועשות וגועשות על התנהגות של שי ושניר בתקציב ואחריו
כמה אפשר להיות עיוור
שהוא ממש ממש ההפך מזה
ההפך מוחלט
יכול להיות שמכוונים לניצחון של שי?לירן שטראובר - הרשתות רועשות וגועשות על התנהגות של שי ושניר בתקציב ואחריו
כמה אפשר להיות עיוור
שהוא ממש ממש ההפך מזה
ההפך מוחלט
אז לצורך העניין, כשגל ניסתה להתבריין על אברהם, חשתי כלפיה את אותו המיאוס שחש כלפי אברהם שמאז עשה בית ספר בהתבריינות.על כל מעשה שאברהם עושה לסתיו ומתלוננים עליו, אותו אדם צריך לשאול את עצמו: כיצד הייתי מגיב אם סתיו הייתה עושה את זה לאברהם?
למשל, אם סתיו הייתה מפריעה לאברהם עם השואב, האם תגובתי הייתה "חחחחח מלכה! אייקון. שתמשיך ככה על הפרצוף שלו"?
אם אברהם היה מכין צ׳יפס והיא הייתה אוכלת מהצ׳יפס שלו ואומרת אני אוכל כמה שאני רוצה, האם תגובתי הייתה "כל הכבוד, שתגמור לו את כל הצ׳יפס!!"?
אם סתיו הייתה צועקת על אברהם "יאללה רוץ לחדר האח עם משקפי שמש לבכות", האם תגובתי הייתה "חחחחחחחחחח גאונה"?
אם כן, אין מה לבוא בטענות לאברהם.
ברגע שאברהם יעשה משהו שאם סתיו הייתה עושה לאברהם היה גורם לזעזוע ולביקורת קשה כלפיה, שם אפשר להתחיל לדבר.
אבל היא לא עשתהעל כל מעשה שאברהם עושה לסתיו ומתלוננים עליו, אותו אדם צריך לשאול את עצמו: כיצד הייתי מגיב אם סתיו הייתה עושה את זה לאברהם?
למשל, אם סתיו הייתה מפריעה לאברהם עם השואב, האם תגובתי הייתה "חחחחח מלכה! אייקון. שתמשיך ככה על הפרצוף שלו"?
אם אברהם היה מכין צ׳יפס והיא הייתה אוכלת מהצ׳יפס שלו ואומרת אני אוכל כמה שאני רוצה, האם תגובתי הייתה "כל הכבוד, שתגמור לו את כל הצ׳יפס!!"?
אם סתיו הייתה צועקת על אברהם "יאללה רוץ לחדר האח עם משקפי שמש לבכות", האם תגובתי הייתה "חחחחחחחחחח גאונה"?
אם כן, אין מה לבוא בטענות לאברהם.
ברגע שאברהם יעשה משהו שאם סתיו הייתה עושה לאברהם היה גורם לזעזוע ולביקורת קשה כלפיה, שם אפשר להת
דווקא היא לא הכחישה כשזה היה רק היא מולו לבד. רק אמרה אני עברתי כך וכך ולא מתאים לי להגיד כך וכך, כמו שאמרה שעברה חרם ולכן לא מתאים לה לומר שעושים על מישהו חרם.אפשר לדבר רגע על הקטע שליאל מנסה לדחוף לסתיו לגרון את השקר על הכרס,
ולא מצליח לו??
בן אדם רקוב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.