בוףףברכה
Well-known member
אולי ספיר יכולה לסייע בין מתנגדי הרפורמה לתומכיה![]()
בקפלן.....
"שולחן עגול" בלב הצומת....
אולי ספיר יכולה לסייע בין מתנגדי הרפורמה לתומכיה![]()
ואם היית רואה איך היא עשתה את זהנחמד...לצפות...
בשלום עולמי...על הספסל...
אפשר
הפוך חזק...
עם השם שלי...?
מסרים מבחוץ ועוד מספיר שאלופה בדברים האלה כי היא סופר מחושבת ומתוחכמת והיא על בטוח ידעה מה לומר לכל אחד מהם בשביל להרגיע אותוכל הלאבי דאבי הזה נראה כל כך צבוע, כל משוחק...איך ממצב שבו הם התיחסו אחד לשני בצורה הכי נוראית שאפשר, אפשר להגיע למצב שבו הם מציירים לבבות אחד לשני??? מה הפלא , שי פתאום נראית לי פתאום כל כך נורמלית???
זה התפקיד של עוזמסרים מבחוץ ועוד מספיר שאלופה בדברים האלה כי היא סופר מחושבת ומתוחכמת והיא על בטוח ידעה מה לומר לכל אחד מהם בשביל להרגיע אותו
לא כל כך מתוחכמתמסרים מבחוץ ועוד מספיר שאלופה בדברים האלה כי היא סופר מחושבת ומתוחכמת והיא על בטוח ידעה מה לומר לכל אחד מהם בשביל להרגיע אותו
היא סופר מתוחכמת וחכמה ומחושבת ועשתה מלא שיעורי בית לפני שנכנסה...הבעיה היא שהרוע שלה התפרץ יותר מדי פעמים ובאיזשהו שלב המסכה נפלה לה כי לצערה היא נפלה בעונה של סתיו קצין (שהיא ליהוק יוצא דופן ששום שיעורי בית לא היו מכינים אותה לדמות כזאת) ולצערה- אחת מהתכונות הבולטות של גברת קצין היא שהיא מצליחה די בקלות להוציא מאנשים את הפרצופים האמיתיים שלהם (לפעמים גם ע"י הטרלות, לא אשקר).לא כל כך מתוחכמת
היא הודחה
זמני ביותרחזרו לדבר כולם?...
אברהם סתיו?...
שי ליאל?
ליאל שניר?
סתיו שניר?
שי סתיו?
הוא לא יכל לעשות זאת לבד??..העונה....
עם כל הריבים שהיו....
בסוף כמעט כולם דיברו ....
1...עם השנייה...
וזה משחק....
המון ריבי אגו...
עוז כנראה מיצה את
חלקם.......
מראה להם...
"השד"...
לא נורא....
לדעתי....הוא לא יכל לעשות זאת לבד??
לאח צריך להיות היכולת לגעת ולהצליח לאזן דיירים. לא נראה לי שיש את זה לעוז..לדעתי....
האח....רצה ...
ולא רצה...שזה ...
"יהיה דרכו"....
אולי רצה שיפנימו....
בדרך אחרת....
מסר משפחתי...
יותר עוצמתי....
מיק היקרה את נותנת לספיר יותר מדי קרדיט...אני יודעת שאת תומכת בה אבל ברור שהוא יכל להרגיע אותם בעצמו...מספיק לזמן כל אחד לשיחת אזהרה או טרום אזהרה או סתם שיחה צפופה בחדר האח (שבה הוא גם מוסיף "התקבלו הרבה תלונות") וכולם שם מתיישרים כמו סרגל...יש עוד מלא וריאציות לשיחות שיישרו אותם.לאח צריך להיות היכולת לגעת ולהצליח לאזן דיירים. לא נראה לי שיש את זה לעוז..
לא מעט מהפעמים דיירים יצאו טעונים יותר מחדר האח, מה שלא אמור להיות..
האח גם גרם להדחתה של ספיר ללא להניד עפעף.אז.. הוא יכול הכל כנראה.מיק היקרה את נותנת לספיר יותר מדי קרדיט...אני יודעת שאת תומכת בה אבל ברור שהוא יכל להרגיע אותם בעצמו...מספיק לזמן כל אחד לשיחת אזהרה או טרום אזהרה או סתם שיחה צפופה בחדר האח (שבה הוא גם מוסיף "התקבלו הרבה תלונות") וכולם שם מתיישרים כמו סרגל...יש עוד מלא וריאציות לשיחות שיישרו אותם.
הוא גם יכל בקלות לעשות משימה שמרגיעה אותם ע"י חשיפת טוקבקים או כל דבר יצירתי אחר...אבל זה עוז...הוא לא יצירתי.
לאח יש המון כוח עליהם בין אם זה בפרס ובין אם זה בעריכה ובתנאים שלהם שם וכמובן שיש לו גם השפעה על העתיד שלהם כטאלנטים.
תאמיני לי שהאח הרבה יותר מעניין אותם מגברת ספיר.
הוא העניק לה מתנה משמייםהאח גם גרם להדחתה של ספיר ללא להניד עפעף.אז.. הוא יכול הכל כנראה.
אני נותנת כרטיס אדום לעוזמיק היקרה את נותנת לספיר יותר מדי קרדיט...אני יודעת שאת תומכת בה אבל ברור שהוא יכל להרגיע אותם בעצמו...מספיק לזמן כל אחד לשיחת אזהרה או טרום אזהרה או סתם שיחה צפופה בחדר האח (שבה הוא גם מוסיף "התקבלו הרבה תלונות") וכולם שם מתיישרים כמו סרגל...יש עוד מלא וריאציות לשיחות שיישרו אותם.
הוא גם יכל בקלות לעשות משימה שמרגיעה אותם ע"י חשיפת טוקבקים או כל דבר יצירתי אחר...אבל זה עוז...הוא לא יצירתי.
לאח יש המון כוח עליהם בין אם זה בפרס ובין אם זה בעריכה ובתנאים שלהם שם וכמובן שיש לו גם השפעה על העתיד שלהם כטאלנטים.
תאמיני לי שהאח הרבה יותר מעניין אותם מגברת ספיר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.