** שרשור בוקר - היום ה-93 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
בדוק זה משימה שאמילי הייתה צריכה להיות במרכז ולדמות ליהי שבוגדת בארוס שלה. הדחה הפתיע גם את האח
לדעתי ההפקה ויתרה על אמילי בכוונה, לא תכננו עליה במשימה. גם בסוף בכוונה שמו אותה עם שילה.
אגב אצל ליאל קוצרי אמילי אמרה שהסתמסה עם. עידן , כמה הודעות קצרות שתשמור על קשר עם "עינב, הדר ואור" הוא שאל אותה מה עם עידן?
אמרה ; "אני לא יודעת מה יהיה עם הבן אדם הזה".
בישראל בידור - אמרה שאם יהיה קשר זוגי בין דיירי הבית , אופציה רק עידן, לא יהיה קשר זוגי עם שילה.
אם עידן לא יהיה כי כאשר היא שאלה את אמא שלה על מה היא חושבת על עידן ? היא אמרה "לא!"
אמילי אמרה שמתישהו יפגשו וידברו, תשמע מה יש לו להגיד. כנראה לא יהיה כלום.
אני חושבת שאם היא לא תהיה עם עידן, הכל תלוי בשילה, אם הוא רוצה אותה או לא...כי זה שהיא אומרת ממש לא כרגע, לא אומר שאם שילה ממש ילחץ, היא בסוף לא תתן לו צ'אנס.

גליה 1211

Well-known member
לדעתי ההפקה ויתרה על אמילי בכוונה, לא תכננו עליה במשימה. גם בסוף בכוונה שמו אותה עם שילה.
אגב אצל ליאל קוצרי אמילי אמרה שהסתמסה עם. עידן , כמה הודעות קצרות שתשמור על קשר עם "עינב, הדר ואור" הוא שאל אותה מה עם עידן?
אמרה ; "אני לא יודעת מה יהיה עם הבן אדם הזה".
בישראל בידור - אמרה שאם יהיה קשר זוגי בין דיירי הבית , אופציה רק עידן, לא יהיה קשר זוגי עם שילה.
אם עידן לא יהיה כי כאשר היא שאלה את אמא שלה על מה היא חושבת על עידן ? היא אמרה "לא!"
אמילי אמרה שמתישהו יפגשו וידברו, תשמע מה יש לו להגיד. כנראה לא יהיה כלום.
אני חושבת שאם היא לא תהיה עם עידן, הכל תלוי בשילה, אם הוא רוצה אותה או לא...כי זה שהיא אומרת ממש לא כרגע, לא אומר שאם שילה ממש ילחץ, היא בסוף לא תתן לו צ'אנס.
נראה לי שעידן לא עשה צעד ולא יצר קשר.
בצדק בגלל מה שראה וגם כי לא האמנתי שהוא באמת בעניין שלה מחוץ לבית.
והיא נסיכה שמחכה.. והאגו לא נותן לה ליצור קשר.

sashalola

Well-known member
זהו נגמרה שביתת צפון ת"א אתם יכולים לחזור לפורום
בכיתה ב' היה ילד אחד מעצבן שהתעקש למשוך לי בצמות,
ידעתי שהמורה רואה הכל וסמכתי עליה שתפסיק אותו אם שוב יגזים,
ובליבי אמרתי, אין דבר, הוא סתם מציקן, יום אחד יתבגר/ויתגבר על הצורך.

tarimulu

Well-known member
פוליצר דחוף. תחקיר דרמטי וחשוב
:ROFLMAO:
1000021029.jpg

עם מחיר של 65 ש"ח ותכונות כמו גימור טבעי מושלם, אפשר להבין מדוע אמילי הייתה כה מגוננת על הקונסילר שלה. זהו מוצר שנחשב איכותי בקרב חובבות איפור ומתאים לשימוש יומיומי. אבל השאלה נשארת - האם הוא באמת שווה את עוצמת הוויכוח שפרץ?

בסופו של דבר, הסכסוך בין הדר לאמילי חורג הרבה מעבר לקונסילר. הוא משקף את המתחים והלחצים שמתפתחים בבית האח הגדול, כאשר חברויות נבחנות ואישיויות מתנגשות תחת עדשת המצלמה.

katy2022

Well-known member
די ג׳יי מספר להדר:
לירון ויצמן ונלי תגר ראיינו את מיכל ודי ג׳יי בחדר השעון
שאלו את די ג׳יי אם הוא קנאי…ואיך זה יהיו בחוץ…מבחינת מחזרים…הוא אמר להדר מה ענה (לא הבנתי) הדר אמרה שענה יפה.
את מיכל שאלו על הדר…הוא לא רצה להגיד לה… יוסי ברח אמר שיש לו פיפי …נועם אמר : לא יודע הוציאו אותי לחדר צדדי למשימה סודית😂😂😂 שלושתם התחמקו מלספר לה

wellcome2

Well-known member
די ג׳יי מספר להדר:
לירון ויצמן ונלי תגר ראיינו את מיכל ודי ג׳יי בחדר השעון
שאלו את די ג׳יי אם הוא קנאי…ואיך זה יהיו בחוץ…מבחינת מחזרים…הוא אמר להדר מה ענה (לא הבנתי) הדר אמרה שענה יפה.
את מיכל שאלו על הדר…הוא לא רצה להגיד לה… יוסי ברח אמר שיש לו פיפי …נועם אמר : לא יודע הוציאו אותי לחדר צדדי למשימה סודית😂😂😂 שלושתם התחמקו מלספר לה
פחדנים

מצב
הנושא נעול.
למעלה