אמיתי ....ככה הם קוראים לז
אני בכלל משתמש בווקי טוקי
אמא שלי הייתה משתמשת בצעקות מהמרפסת כשרצתה שאני אפסיק לשחק בחוץ ויעלה הבייתה :
" מוטי כבר מאוחר בוא הבייתהההההההההה !!! "
כל האימהות היו אז ככה במקום וואטסאפ .
אמיתי ....ככה הם קוראים לז
אני בכלל משתמש בווקי טוקי
יש דבר כזה אינטרנט רימון כשר שחוסם אותך מלהכנס לאתרים לא צנועים ,טלפון כשר
די נו אני לא יכולה עם השטויות האילה
מצידי שיזכה היענקי ויאללה לסגור את הבסטה
מכניסים אותו למים רותחים, לא?איך מכשירים טלפון, אגב? רבי נוגע בו?
ומה קורה אם אנשים טמאים מצביעים בטלפון כשר? זה משנה אם האדם עצמו כשר? או רק הטלפון?
אנשים? או טלפונים?מכניסים אותו למים רותחים, לא?
טלפונים כמובןאנשים? או טלפונים?
אני מנסה להחכים
מטבילים במים חמים ומכשירים חחחאיך מכשירים טלפון, אגב? רבי נוגע בו?
ומה קורה אם אנשים טמאים מצביעים בטלפון כשר? זה משנה אם האדם עצמו כשר? או רק הטלפון?
רוחצים אותו היטב עם מים וסבון ,איך מכשירים טלפון, אגב? רבי נוגע בו?
חחחחחחחחחחאיך מכשירים טלפון, אגב? רבי נוגע בו?
מיקוש את איחדת אותי עם עצמי ועל כך אוקיר לך תודה כל חייחחח אז גם ספיר, כמו ההפקה, מפיצה את המסר שהיא מקווה שהיא הצליחה לאחד את הבית ונראה בפרק
בא לי כבר שתגיע לאח בלילה… היא באמת הראשונה במודחים שמגיעה לשם? כי זה חתיכת כבוד…
כמו שאמרתי השבוע, זה הרבה מעבר לחוזה שהיא מחוייבת להופיע בכל פרק כי שההפקה דורשת.. זה שילוב של אינטרסים של ההפקה ושל המנהלים של ספיר.. ונראה באופן אישי שההפקה אוהבת ..
בהצלחה ספו![]()
לא יאומן ...חחח אז אצל אלמוג בוקר, גם ספיר (כמו ההפקה) מפיצה את המסר שהיא מקווה שהיא הצליחה לאחד את הבית (בשביל זה הוכנסה?) ונראה בפרק
בא לי כבר שיגיע לאח בלילה… היא באמת הראשונה במודחים שמגיעה לשם? כי זה חתיכת כבוד ושם אותה במקום אחר משאר המודחים…
כמו שאמרתי השבוע, זה הרבה מעבר לחוזה שהיא מחוייבת להופיע בכל פרק כי ההפקה דורשת.. זה שילוב של אינטרסים של ההפקה ושל המנהלים של ספיר.. ונראה באופן אישי שההפקה אוהבת ..
בהצלחה ספו![]()
רק אם אתה טובל בקפה, קצת כמו טים טםאם אני טובל בתוך מים עם מלח זה גם נחשב שעשיתי את עצמי טלפון כשר
זה הכשרת שרץ יענקי יתלונן שאני טובל בו עם בגד יםרק אם אתה טובל בקפה, קצת כמו טים טם
לא לצחוק על OCDטוב למעתוק יש ocd לניקיון וסדר רציני אני מתעייפת רק מלהסתכל עליה, וגם מתחילה משהו עוברת למשהו אחר לא מסיימת דברים שזה אופייני לקשב וריכוז
אני מאמינה שאת יודעת יפה מאוד למה כתבתי את זה.אני ממש לא צוחקת על זה יש לי גם, מציינת עובדה זה הכל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.