אבל הוא צודק, לפחות הייתה נותנת לו מקום שני אפילו שלישיליאל התנהג אתמול בלילה למעתוק כמו שהוא התלונן שאחרים מתנהלים עם מעתוק
צבוע משהו
תעזרו, כושלאחותכם,
אני מוגבלת, אומרים לכם.
אני אקלל, חבל.
החיבור שלו עם אף אחד לא טוב, אבל סתיו הייתה אתמול בסדר לדעתי.. גם ביקשה סליחה ממעתוק ונתנה חיבוק.. וגם לגיטימי מה שליאל הרגיש וסתיו חשבה הוא היה חבר טוב של יובלאתמול ראו כמה החיבור של ליאל וסתיו נוראי משהו
בוקר טוב, אני רק שאלהבוקר טוב
אם יש למישהו פה דרך ליצור קשר עם יונת ולבדוק שהכל בסדר איתה - בבקשה תעשו את זה
אני דואגת לה.
כי חשוב לה לחמם אותו במקוםבוקר טוב, אני רק שאלה
ראו מי הצביעה למי?
למה סתיו לא כועסת על ליאל שלא הצביע לה?
אני חושבת שסתיו הרבה יותר חכמה מכפי שניתן לחשוב לאור התנהגותה הילדותית.בוקר טוב, אני רק שאלה
ראו מי הצביעה למי?
למה סתיו לא כועסת על ליאל שלא הצביע לה?
אני חושבת שסתיו הרבה יותר חכמה מכפי שניתן לחשוב לאור התנהגותה הילדותית.
סתיו יודעת שליאל לא התאהב בה פתאום לעת זקנה. היא מודעת לאסטרטגיה שלו והיא מודעת לאינטרס המשותף של שניהם
והיא יודעת היטב את מי הוא מעדיף בגמר. אף אחד לא רוצה להיות עם סתיו בגמר, לא בגלל שהם שונאים אותה כל כך אלא בגלל
שהם יודעים כמה היא חזקה בחוץ. לתת לה להיות בגמר זה כמו להניף דגל לבן בלי קרב. לכן מעתוקה יודעת שעם שניר ושי יחד איתה בגמר
הסיכוי שלה הוא הרבה יותר גדול לזכות מאשר עם סתיו וליאל. בקיצור, הכל חישובים והכל אסטרטגיה ושום דבר לא נובע מאהבה או רגש.
אחרי הגמר כולם יהיו בסטי וייפגשו בהשקות ובימי הולדת ומסיבות. יאללה סתם ביצה מסריחה שאנחנו משתכשכים בה עד ערב החג
ואז לפני החג נתקלח טוב טוב ונוריד מעלינו את כל הזוהמה שדבקה בנו מהתוכנית הנאלחה הזאת.
הזייה משהוליאל גרוע כמו סתיו.
הכל סביבו. שום יכולת לראות את האחר.
באיזה עולם מעתוק תצביע לו, שהגיע באמצע העונה ולא לחברים הכי טובים שלה מהיום הראשון.
מה היא סתיו שמוחקת קשרים בדקה בגלל ויכוח אחד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.