עוד 8 ימים וזה נגמר !
ולאחר אירועי אתמול - כולי תקווה שללא אף דייר שנפגע פיזית מקומץ של מטורפים עבריינים.
1. אני חושבת שליאור צריך לגשת למשטרה להגיש תלונה. אני מקווה שמי שלקח את ליאור הביתה דאג לצלם את החוליגניםעוד 8 ימים וזה נגמר !
ולאחר אירועי אתמול - כולי תקווה שללא אף דייר שנפגע פיזית מקומץ של מטורפים עבריינים.
עצוב מאד שליאור או כל דייר אחר צריך לחוות דבר כזה בצאתו.1. אני חושבת שליאור צריך לגשת למשטרה להגיש תלונה. אני מקווה שמי שלקח את ליאור הביתה דאג לצלם את החוליגנים
2. ההפקה צריכה להוציא הודעת גינוי גם בפייסבוק שלה וגם היום בתוכנית.
3. יהודה אתה גועל נפש!
יהודה לא אשםעצוב מאד שליאור או כל דייר אחר צריך לחוות דבר כזה בצאתו.
להאשים את יהודה כאילו הוא אחראי למעשה הנבזי שלהם זה גם לא פייר
איפה ראית שהאשמתי את יהודה?עצוב מאד שליאור או כל דייר אחר צריך לחוות דבר כזה בצאתו.
להאשים את יהודה כאילו הוא אחראי למעשה הנבזי שלהם זה גם לא פייר
יהודה צריך להיות בראש הרשימה1. אני חושבת שליאור צריך לגשת למשטרה להגיש תלונה. אני מקווה שמי שלקח את ליאור הביתה דאג לצלם את החוליגנים
2. ההפקה צריכה להוציא הודעת גינוי גם בפייסבוק שלה וגם היום בתוכנית.
3. יהודה אתה גועל נפש!
וואי ראיתי את הסרטון בבוקר.. זה ממש מפחידעוד 8 ימים וזה נגמר !
מה???עוד 8 ימים וזה נגמר !
איפה את חיה איפה...מה???
מה קרה אתמול???
בושה וחרפה.איפה את חיה איפה...
כשליאור יצא מנווה אילן חיכו לו קומץ של אוהדי יהודה עם שלטים וצעקות "איפה הפחדן תנו לנו אותו"
חסמו את יציאת הרכב מנווה אילן...
עבריינים בחסות.
עם כל ההתנהגות הגסה והמילים הלא יפות שאמרה. לא רחוקה ממנו.מעניין שמאמא חיימי הטהורה לא הגיבה בעניין ההתנהגות של אוהדי יהודה.
הרי מכל שטות היא קופצת ומעלה סטורי קורע לב.
היא עדיין בהלם. התפוצצו לה כל השחורים בפאאנים. דגש באות פ'מעניין שמאמא חיימי הטהורה לא הגיבה בעניין ההתנהגות של אוהדי יהודה.
הרי מכל שטות היא קופצת ומעלה סטורי קורע לב.
אני מאוד מקווה יש בי עוד תקווה שיהודה יעצור את הטירוף הזה, זה לא מכבד אף אחד ואף מביש!מאוד מאוד מטריד…
ואם כך מגיבים כלפי ליאור, יש יותר מחשש שרמי ( ואולי משפחתו) יצטרכו הגנה משטרתית, לפחות לזמן מה… לא יאומן!!!!!!!!
פני האספסוף כפני מנהיגו וזה הגיבור שיועד לזכייה…
ההפקה צריכה לעשות טוב טוב חשבון נפש…
לצפות מיהודה שיעצור את הטרוף... המפלצת השתחררה מהבקבוק, זאת תופעה אנשים פורקים את התיסכולים שלהם יהודה רק היה הטריגראני מאוד מקווה יש בי עוד תקווה שיהודה יעצור את הטירוף הזה, זה לא מכבד אף אחד ואף מביש!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.