אני. ככה אמרו לי, לא יודעת אם זה נכון ולא יודעת מי יגיע.חייבת לשאול:
מי שכתב פה שהמודחים חוזרים, מהיכן שאבתם את הידיעה הזו?
אני מתרגשת שנראה שוב את גללל
אנחנו יודעים מתי הגמרבדרך כלל בשלב הזה כבר מגלים להם מתי הגמר לא? עוז פשוט נהנה להתעלל בהם (ובנו).
התכוונתי לדיירים. עוז מתעלל בנו בזה שהא לא מגלה להם כי הוא הופך אותם ליותר ממורמרים ומדוכאים.אנחנו יודעים מתי הגמר
זה נטו משאננות. אתן לך דוגמא. אם ליאור היה מגיע לגמר, הייתי מצביעה לו. (הייתי בטוחה שהוא בגמר אז לא הצבתי אתמול).אגב נראה לי כדאי גם להחזיר את ההצבעות לפורמט של סמסים בתשלום כדי למנוע את חגיגת ההצבעות הזו שמצילה דיירים כמו אלמוג ודניאל. אם להצביע להם היה עולה שקל-היו מודחים לפני חודש.
עדיין בטוחה שבבסיס, יש לו יותר קהל מצביעים מלמשל דניאל או אלמוג, פשוט קהל שלא עט על 10 מכשירי טלפון ומתחיל להצביע אסטרטגית. בכלל, הצבעות אסטרטגיות לדעתי לא יהיו רלונטיות אם זה היה עולה כסף- אתה משלםאם אתה רוצה להשאיר מישהו, לא כדי להדיח אחרזה נטו משאננות. אתן לך דוגמא. אם ליאור היה מגיע לגמר, הייתי מצביעה לו. (הייתי בטוחה שהוא בגמר אז לא הצבתי אתמול).
נטו שאננות. חשבתי שחדש הולך. לדעתי הרבה חשבו ככה ושמרו את ההצבעה להמשך.
זהבה היחידה שבטוח בגמר.הכי מצחיק זה שזה היה נראה שלא יגיעו הרבה נשים לגמר וכנראה ששלוש הנשים שנשארו בבית דווקא כן יגיעו לגמר אז יהיה רוב נשי
לדעתי אלמוג בטוח בגמר לאור ההצבעות של תומכי יהודה.. וקארין גם בגמר בלי קשר.. לדעתי זה יהיה ג'וזי זהבה תום אלמוג וקאריןזהבה היחידה שבטוח בגמר.
זהבה, ג'וזי ותום בגמר, 2 המקומות האחרונים
זה או רמי וקארין או אורן ורמי או קארין ואורן..
אני אישית לא רואה את דניאל ואלמוג בגמר
אבל הכל פתוח.
אם אלמוג בגמר זה פשוט הזיה אחת גדולה וכן מסכימה איתך שיש לה סיכוי- בא לי להקיאלדעתי אלמוג בטוח בגמר לאור ההצבעות של תומכי יהודה.. וקארין גם בגמר בלי קשר.. לדעתי זה יהיה ג'וזי זהבה תום אלמוג וקארין
זהו שמסתבר שאין דבר כזה בטוחזהבה היחידה שבטוח בגמר.
זהבה, ג'וזי ותום בגמר, 2 המקומות האחרונים
זה או רמי וקארין או אורן ורמי או קארין ואורן..
אני אישית לא רואה את דניאל ואלמוג בגמר
אבל הכל פתוח.
יש! התגעגעתי לדליתבוקר טוב
שמועות על שמודחים חוזרים לטקס
אל תתלהבו, סביר להניח שהפעם המודחים יהיו מהצד הלא נעים בבית, כל הפוצים למינהם
תיזהרו מקארין
יום טוב
בוקר טוב
שמועות על שמודחים חוזרים לטקס
אל תתלהבו, סביר להניח שהפעם המודחים יהיו מהצד הלא נעים בבית, כל הפוצים למינהם
תיזהרו מקארין
יום טוב
אל תתלהבו יתר על המידה, אמרו לי שהם צריכים לחזור לא יודעת אם היום, שלא תגידו שאני מסלפת לכם דבריםיש! התגעגעתי לדלית
גם אם יחזרו, למעט שתיים, שאר המודחים לא מעניינים אותי.אל תתלהבו יתר על המידה, אמרו לי שהם צריכים לחזור לא יודעת אם היום, שלא תגידו שאני מסלפת לכם דברים
עוד יכניסו את יהודהאל תתלהבו יתר על המידה, אמרו לי שהם צריכים לחזור לא יודעת אם היום, שלא תגידו שאני מסלפת לכם דברים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.