דווקא אני חותמת על זהבה, עוז רוצה אותה וגם העםאחרי שיהודה הודח ביטלתי את 26 וגם לא ראיתי את הפרקים בארוץ 13. מרגישה מעולה שנגמלתי מהאח הגדול כל כך מהר. מידי פעם חברות שלי מדברות איתי פה ושם על הדיירים ומה שמסביב. הבנתי שליאור הודח. חשבתי שאשמח איך לא שמחתי. הרגשתי עדישות. גם אם רמי היה הולך לא היה מזיז לי. היום קראתי קצת בפורום עליו אני כן מתגעגעת. מה שתומכי יהודה עשו לליאור מזעזע ופסול. מקווה שיהודה יפרסם הודעה עם קריאה להפסיק עם זה. לא בטוחה אם ירצה לראות את הגמר. להצביע בטוח לא. ככול הנראה בגמר יהיו זהבה גיוזי תום קארין ואורן. גיוזי יקח בקלות.
זו מגננה...כדי לא להתאכזבדווקא אני חותמת על זהבה, עוז רוצה אותה וגם העם
אלזה אני לא אומרת סתם, אם ג'וזי ינצח את זהבה זה יהיה בגדר נס.זו מגננה...
העונה היא של ג'וזי...
ממש לא. זהבה תצא מקום שניאלזה אני לא אומרת סתם, אם ג'וזי ינצח את זהבה זה יהיה בגדר נס.
ג׳וזי ינצח.. אני כמעט בטוחה... הכל סובב סביבו בפרקיםזו מגננה...
העונה היא של ג'וזי...
לגמר הוא היה מגיע גם אם לא היה עושה כלום והיה מקבל עריכה כמו תוםזו מגננה...כדי לא להתאכזב
העונה היא של ג'וזי...
אז אני לא חלק מהרוב. אני חושבת שג'וזי הוא דמות מאוד משמעותית בכל המחזה ובכל המערכות מהראשונה עד לאחרונה.דווקא אני חותמת על זהבה, עוז רוצה אותה וגם העם
אולי אנשים יותר מבוגרים כן יתמכו בזהבה. אשה נחמדה וטובת לב. חמי וחמותי מחבבים אותה. אבל אנשים צעירים יתמכו בגיוזי. חברות שלי אוהבות אותו ומצביעות לו.דווקא אני חותמת על זהבה, עוז רוצה אותה וגם העם
סופסופ הודעה של מישהי שתמכה ביהודה לאורך כל העונה וכותבת מה שצריך להיות כתוב מבלי לחפש הצדקות או לבוא בטענות לאחרים.מה שתומכי יהודה עשו לליאור מזעזע ופסול. מקווה שיהודה יפרסם הודעה עם קריאה להפסיק עם זה.
אם הוא חכם הוא היה הראשון שכותב פוסט נגד אלימות אבל כנראה שהוא לא.. חייב להפסיק את זה.. גם ההפקה צריכה לכתוב משהו נגד מה שקרה.. זה ממש לא מקובל ששותקיםסופסופ הודעה של מישהי שתמכה ביהודה לאורך כל העונה וכותבת מה שצריך להיות כתוב מבלי לחפש הצדקות או לבוא בטענות לאחרים.
ח"ח לך על זה.
האמת זו בושה שהיא היחידה שכתבה על זה משהו בגינוי. כלומר זה מה שאני מבינה מהודעתך. שהיא היחידה.סופסופ הודעה של מישהי שתמכה ביהודה לאורך כל העונה וכותבת מה שצריך להיות כתוב מבלי לחפש הצדקות או לבוא בטענות לאחרים.
ח"ח לך על זה.
לצערי כןהאמת זו בושה שהיא היחידה שכתבה על זה משהו בגינוי. כלומר זה מה שאני מבינה מהודעתך. שהיא היחידה.
ברורגל ככל הנראה גם תיקח חלק במשימה עם המודחים
שאלו מישהי שאיתה בשבוע האופנה ואותה מישהי ענתה שכן חח
כפרה עליהברור
היא היחידה שמעניינת
ערן סוויסה כתב שיקחו חלק במשימה.כל המודחים עכשיו בדרך לאולפן של האח
אני לא חושבת שהם נכנסים לבית או שיראו אותם איכשהו
עושים איתם תוכנית או משהו
אמרו שהם קשורים למשימה לא ברור איך..כל המודחים עכשיו בדרך לאולפן של האח
אני לא חושבת שהם נכנסים לבית או שיראו אותם איכשהו
עושים איתם תוכנית או משהו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.