בוקר טוב
דיג'י הולך ואמילי חוזרתשיר הבוקר - עומר אדם - "חצי דפוק"
= דיג'יי הולך?
'קחי כדור את לא נרגעת
אני חצי דפוק ואת קצת משוגעת
ככה בא לי טוב ככה בא לי טוב
לרקוד הכי חזק עד שבסוף ניפול ביחד'
העולם עומד ליפוליממות אחרונות
צפה בקובץ המצורף 116262
אני מנסה לנתח את מה שאמר, ולא מוצאת קשר בין מילה למילה בדבריו."או שאת שרופה ומתה לתת לי את האברים הפנימיים שלך או שאת רוצה לקחת לי אותם" כך מגדיר אור את היחס אליו בשיחה עם מיכל ודני
הגיוני, הוא מתחזק את הקו הרשמי שהוא 'טוטאלי' ביחסי החברות שלו. (כנ"ל מיכל, אם כי בחירות המילים שלה שונות בדרך כלל)"או שאת שרופה ומתה לתת לי את האברים הפנימיים שלך או שאת רוצה לקחת לי אותם" כך מגדיר אור את היחס אליו בשיחה עם מיכל ודני
הגיוני, הוא מתחזק את הקו הרשמי שהוא 'טוטאלי' ביחסי החברות שלו. (כנ"ל מיכל, אם כי בחירות המילים שלה שונות בדרך כלל)
הכל אצלו שחור לבן וטוטאלי לגמרי האובססיה מסייעת. לא רק בחברות, בשיפוטיות בקריאת מצבים וגם במעברים של מצבי הרוח עד להנמכה והתעסקות מוגזמת בעצמוהגיוני, הוא מתחזק את הקו הרשמי שהוא 'טוטאלי' ביחסי החברות שלו. (כנ"ל מיכל, אם כי בחירות המילים שלה שונות בדרך כלל)
הבן אדם טוטאלי, אובססיבי ורק הוא צודק. אין לי מושג איך אפשר לחיות עם אדם כזה.הכל אצלו שחור לבן וטוטאלי לגמרי האובססיה מסייעת. לא רק בחברות, בשיפוטיות בקריאת מצבים וגם במעברים של מצבי הרוח עד להנמכה והתעסקות מוגזמת בעצמו
אולי בש"כ והקושי להתרכך זאת גם אחת מהסיבות שחי עם אימו, עם חברים נראה לי שזה היה בעייתי מאוד ביום יום, בגלל שרק הוא מכתיבהבן אדם טוטאלי, אובססיבי ורק הוא צודק. אין לי מושג איך אפשר לחיות עם אדם כזה.
אתמול מיכל ביקשה ממלאני לבוא לשבת איתם גם בתקציב, ומלאני עשתה קולות של 'טוב', אבל ידעתי שהיא לא תבוא בסוףסצנה מצחיקה בתקציב יוסי כמו קיר מפריד בין השתיים כל אחת יורה מספרים ונימוקים במבט חתום ויוסי מגביר את הקול כשלא ברור לו מה ההחלטה
מלאני למראית עין פחות תופסת צד וזה גם טוב לאווירה הבעייתיתאתמול מיכל ביקשה ממלאני לבוא לשבת איתם גם בתקציב, ומלאני עשתה קולות של 'טוב', אבל ידעתי שהיא לא תבוא בסוף
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.