** שרשור בוקר - היום ה101 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
שיר הבוקר - עומר אדם - "חצי דפוק"
= דיג'יי הולך?

'קחי כדור את לא נרגעת
אני חצי דפוק ואת קצת משוגעת
ככה בא לי טוב ככה בא לי טוב
לרקוד הכי חזק עד שבסוף ניפול ביחד'

tarimulu

Well-known member
אם הדר הייתה בלונדינית היא הייתה נראית עכשיו כמו אמילי עם המשקפיים ככה

tarimulu

Well-known member
בטח לא יהיה פרק
מעניין איך ישפיע על משימת אמילי
ובטח בחמישי או שבת יעשו 2 הדחות כדי שעדיין יהיו 3 הדחות השבוע

svtar25

Well-known member
שיר הבוקר - עומר אדם - "חצי דפוק"
= דיג'יי הולך?

'קחי כדור את לא נרגעת
אני חצי דפוק ואת קצת משוגעת
ככה בא לי טוב ככה בא לי טוב
לרקוד הכי חזק עד שבסוף ניפול ביחד'

דיג'י הולך ואמילי חוזרת
אני חצי דפוק - די.ג'י
את קצת משוגעת פרידה.
ד"ר אמילי מגיעה לתת כדור לפרידה- על מנת לשקף את המציאות, מה שלה היה עם עידן.
בעולם הבוקר שילה ממש מצר כוונות כלפי אמילי לפני כל המדינה. הראו לשילה את הקטע שבו אמילי אומרת "שאף פעם לא יהיה ביניהם כלום".
הוא החזיק בלב, שאל זה הצד של הלב? אמר שמבין אותה ויתן לה זמן ואם לא יצא אז ישארו חברים.
המנחה אמרה " אני מרגישה ממך , אז היא אמרה.."

svtar25

Well-known member
לא יודעת כלום על אמילי ועידן, אמילי ושילה!
רק אמילי ועינב♥️

קבצים מצורפים

• IMG_20240911_103156.jpg
    IMG_20240911_103156.jpg
    KB 321.8 · צפיות: 22

צופה15

Well-known member

סטיריקון9

Well-known member
"או שאת שרופה ומתה לתת לי את האברים הפנימיים שלך או שאת רוצה לקחת לי אותם" כך מגדיר אור את היחס אליו בשיחה עם מיכל ודני🤔

yalian

Well-known member
"או שאת שרופה ומתה לתת לי את האברים הפנימיים שלך או שאת רוצה לקחת לי אותם" כך מגדיר אור את היחס אליו בשיחה עם מיכל ודני🤔
הגיוני, הוא מתחזק את הקו הרשמי שהוא 'טוטאלי' ביחסי החברות שלו. (כנ"ל מיכל, אם כי בחירות המילים שלה שונות בדרך כלל)

סטיריקון9

Well-known member
הגיוני, הוא מתחזק את הקו הרשמי שהוא 'טוטאלי' ביחסי החברות שלו. (כנ"ל מיכל, אם כי בחירות המילים שלה שונות בדרך כלל)
הכל אצלו שחור לבן וטוטאלי לגמרי האובססיה מסייעת. לא רק בחברות, בשיפוטיות בקריאת מצבים וגם במעברים של מצבי הרוח עד להנמכה והתעסקות מוגזמת בעצמו

גליה 1211

Well-known member
הכל אצלו שחור לבן וטוטאלי לגמרי האובססיה מסייעת. לא רק בחברות, בשיפוטיות בקריאת מצבים וגם במעברים של מצבי הרוח עד להנמכה והתעסקות מוגזמת בעצמו
הבן אדם טוטאלי, אובססיבי ורק הוא צודק. אין לי מושג איך אפשר לחיות עם אדם כזה.

סטיריקון9

Well-known member
הבן אדם טוטאלי, אובססיבי ורק הוא צודק. אין לי מושג איך אפשר לחיות עם אדם כזה.
אולי בש"כ והקושי להתרכך זאת גם אחת מהסיבות שחי עם אימו, עם חברים נראה לי שזה היה בעייתי מאוד ביום יום, בגלל שרק הוא מכתיב

סטיריקון9

Well-known member
סצנה מצחיקה בתקציב יוסי כמו קיר מפריד בין השתיים כל אחת יורה מספרים ונימוקים במבט חתום ויוסי מגביר את הקול כשלא ברור לו מה ההחלטה

yalian

Well-known member
סצנה מצחיקה בתקציב יוסי כמו קיר מפריד בין השתיים כל אחת יורה מספרים ונימוקים במבט חתום ויוסי מגביר את הקול כשלא ברור לו מה ההחלטה
אתמול מיכל ביקשה ממלאני לבוא לשבת איתם גם בתקציב, ומלאני עשתה קולות של 'טוב', אבל ידעתי שהיא לא תבוא בסוף 😂

מצב
הנושא נעול.
למעלה