יוסי קדושסצנה מצחיקה בתקציב יוסי כמו קיר מפריד בין השתיים כל אחת יורה מספרים ונימוקים במבט חתום ויוסי מגביר את הקול כשלא ברור לו מה ההחלטה
צלופח גאוני וקדוש
יוסי קדושסצנה מצחיקה בתקציב יוסי כמו קיר מפריד בין השתיים כל אחת יורה מספרים ונימוקים במבט חתום ויוסי מגביר את הקול כשלא ברור לו מה ההחלטה
כל הכבוד לך.הגיוני, הוא מתחזק את הקו הרשמי שהוא 'טוטאלי' ביחסי החברות שלו. (כנ"ל מיכל, אם כי בחירות המילים שלה שונות בדרך כלל)
אני לא מגיעה פרסומות או לא לא צריך להתנצל לפעמים נכנסת לערוצים/ פלטפורמות בקטע של להבין עוצמות של תופעות והשפעתן על כלל התקשורת...מי שמתגעגע ללארה היא בערוץ 14 עכשיו.
כשיש פירסומות בערוצים אחרים אני מגיעה ל-14,
ובהחלט מרגישה צורך להתנצל.
אבל עוץ 14 הוא באמת זוועתי, ויש אנשים, (חלקם אפילו אינטליגנטים), שזה ערוץ הבית שלהם.אני לא מגיעה פרסומות או לא לא צריך להתנצל לפעמים נכנסת לערוצים/ פלטפורמות בקטע של להבין עוצמות של תופעות והשפעתן על כלל התקשורת...
ולגבי לארה בלי קשר, כאב לב גדול היא הזכירה אותו הרבה ונראה שהיה בחור ממש מקסים.
"יש אנשים" זה אנדרסטייטמנט, זה הערוץ השני הכי נצפה בארץאבל עוץ 14 הוא באמת זוועתי, ויש אנשים, (חלקם אפילו אינטליגנטים), שזה ערוץ הבית שלהם.
אני מכירה אחד כזה, שלראשונה פגשתיו במכון קרינה אונקולוגי ב"שיבא"."יש אנשים" זה אנדרסטייטמנט, זה הערוץ השני הכי נצפה בארץ
דיייייייי הלםםםםאור עדיין ממורמר שפרידה העמידה אותו...טינופים כל הבוקר
טוב שתנחת.תשובה של עינב על שאלת הקאמבק של עידן ואמילי : "כמו שאני אנעל קרוקס, אפשרי אבל לא צפוי"
ויש גם את שילה שאמר שלא יוותר עליה בקלות, ינסה לכבוש את ליבה, אבל אם אחרי הכל תסרב אס יהיו חברים.
נראה לי עינב נהנת מלהיות מקור מידע על אמילי ועידןטוב שתנחת.
הלוואי, האמת הכי מגיע להפרידה לוקחת את הגמר. לא יוסי, לא מלאני, לא אור ולא הדר
למה הכי מגיע לה לדעתך?הלוואי, האמת הכי מגיע לה
כי הנוכחות שלה הוטבעה בעונה הזאת.למה הכי מגיע לה לדעתך?
מבחינתי זה בסדר ביחס לשאר האופציות, להוציא את הדר שהיא הפייבוריטית שלי לא בלי ביקורת וכנראה שלא תזכה.פרידה לוקחת את הגמר. לא יוסי, לא מלאני, לא אור ולא הדר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.