** שרשור בוקר - היום ה101 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
הסיפור שלו מזעזע! אני מבינה עוד יותר עד כמה חשובה עבודה של אחותי, היא מנהלת תוכנית לנשים המשתמשות בגופן, כמובן שגם בילדיהן ( אם לא לוקחים את הילדים מהבית)

ziniozi

Well-known member
הסיפור שלו מזעזע! אני מבינה עוד יותר עד כמה חשובה עבודה של אחותי, היא מנהלת תוכנית לנשים המשתמשות בגופן, כמובן שגם בילדיהן ( אם לא לוקחים את הילדים מהבית)
איזה סיפור?

amitt_

Active member
גם דניאל עמית נכנסת היום

מרוב שאין להם תוכן מהצנונים האלה, הם מתעסקים בלהכניס זמרים/אושיות כדי שיהיה משהו לפרקים🤦‍♀️

ראש גזר54676534254

Well-known member
גם דניאל עמית נכנסת היום

מרוב שאין להם תוכן מהצנונים האלה, הם מתעסקים בלהכניס זמרים/אושיות כדי שיהיה משהו לפרקים🤦‍♀️
אין שום קשר לדיירים בכלל בקטע הזה כבר כמה עונות שזה ככה בשבוע האחרון תמיד עוז תמיד מכניס זמרים ואושיות רשת או דיירים עבר ככה הוא עובד בעצלנות

רותרות7

Well-known member
גם דניאל עמית נכנסת היום

המושג אושיות משגע אותי! פעם למושג אושייה הייתה משמעות ערכית, תרבותית או חברתית. היום, כל פאקאצ'ה או ערס מצוי בטוח שהוא אושייה...למה הגענו?

svtar25

Well-known member
לא נראה שמתכוונים לבטל את השידור היום כרגע
לא נראה לי שיבטלו... דיברנו על זה בעבר, לצערי הצורך בביטול מתחיל מכמות מסויימת של הרוגים. התרגלנו כחברה למצב מזעזע בו מוות של פחות מ9 הרוגים או ילדים קטנים לא נחשב למצריך ביטול שידור. זה לא החלטה שלי וכבר דיברנו על זה. יש להם לו"ז הדחות עד הגמר...

יונתנסקי

Well-known member
לא נראה לי שיבטלו... דיברנו על זה בעבר, לצערי הצורך בביטול מתחיל מכמות מסויימת של הרוגים. התרגלנו כחברה למצב מזעזע בו מוות של פחות מ9 הרוגים או ילדים קטנים לא נחשב למצריך ביטול שידור. זה לא החלטה שלי וכבר דיברנו על זה. יש להם לו"ז הדחות עד הגמר...
לא שאני להוטה לראות את התכנית, אבל, לצערי, כל הזמן נהרגים לנו....
אז שיבטלו בכלל את התכנית הזאת ןאת שאר תכניות הבידור.
שיתנו רק תכניות מורשת.
לא תכניות "דוסיות"
תכניות תרבות ישראליות.

tarimulu

Well-known member
זה לא רק הכמות, יש עוד פקטורים. למשל כשנהרגו 3 תושבי יו"ש לא ביטלו פרק, בשל מקום מגורם בת.ז (היו מבטלים אם היה מדובר בתושבי ת"א)

בנוסף, האסון האחרון היה טעות אנוש/תקלה טכנית שהייתה יכולה לקרות גם בשטח הארץ או בכל מקום אחר, ולא כתוצאה מפעולת אויב, ולכן זה כביכול "מפחית" את חומרת האסון, למרות שהתוצאה במחיר חיי אדם בסוף היא אותה תוצאה

בקיצור אם לא יקרה בשעות הקרובות שום דבר רע נוסף, ונקווה שלא יקרה, אז 12+13 ישדרו את רצועות השידור שלהם כמתוכנן

יונתנסקי

Well-known member
זה לא רק הכמות, יש עוד פקטורים. למשל כשנהרגו 3 תושבי יו"ש לא ביטלו פרק, בשל מקום מגורם בת.ז (היו מבטלים אם היה מדובר בתושבי ת"א)

בנוסף, האסון האחרון היה טעות אנוש/תקלה טכנית שהייתה יכולה לקרות גם בשטח הארץ או בכל מקום אחר, ולא כתוצאה מפעולת אויב, ולכן זה כביכול "מפחית" את חומרת האסון, למרות שהתוצאה במחיר חיי אדם בסוף היא אותה תוצאה

בקיצור אם לא יקרה בשעות הקרובות שום דבר רע נוסף, ונקווה שלא יקרה, אז 12+13 ישדרו את רצועות השידור שלהם כמתוכנן
לא להתבכיין.
זה לא בגלל שאלה תושבי יו"ש ואלה תושבי ת"א.
כשזה היה בת"א, היורים היו החות'ים, וידענו בדיוק איך לפגוע בהם בצורה כואבת ומדוייקת.

לך תתפוס את כל ה"שאהידים" שעושים אינתיפאדאת יחידים.

אם אתה זוכר, זה שנהרג בת"א, היה עולה חדש יחסית מרוסיה, שישן במלון שבו עבד...לא תגיד מלח הארץ..

כמו שאמרת יש הרבה מרכיבים מתי ולמה לבטח תכניות...

ויש לי עוד מה להגיד על ערוצים 12-13 ו-14
אבל בפעם אחרת.
הכל עניין של בחירת מילים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה