מכורה וחבל
Well-known member
למה את עושה את זה לעצמך?קארין את לא מצחיקה..פשוט לא.
נעלולה..
למה את צופה בה בכלל?
למה את עושה את זה לעצמך?קארין את לא מצחיקה..פשוט לא.
נעלולה..
לא יודעתלמה את עושה את זה לעצמך?
למה את צופה בה בכלל?
לאכול. (את הראש בעיקר)תגידו מתי הדייט בין יהודה לקארין יקרה בחוץ ולאן הוא ייקח אותה
איפה ועל מילאכול. (את הראש בעיקר)
במקום שמקבלים טעימות חינמיות,איפה ועל מי
בטוח לי דווקא נראה שעל גלבמקום שמקבלים טעימות חינמיות,
על רמי.
ייאלה איפה יהודה שיקח אותה משמהשמישהו יאהב אותי כמו שקארין אוהבת לשיר לג'וזי "רוני את אומרת..."
הפעם זה לא קשור לג'וזי (קטע, יש דברים שלא סובבים סביבו)שמישהו יאהב אותי כמו שקארין אוהבת לשיר לג'וזי "רוני את אומרת..."
ראיתי את זה ואני יודעת בדיוק מה אני אומרתהפעם זה לא קשור לג'וזי (קטע, יש דברים שלא סובבים סביבו)
היא שאלה את דניאל איך קוראים לאחותו וקוראים לה רוני. ואז היא התחילה לשיר.
וזו פעם אחרונה שאת גורמת לי להגן על קארין.
חחחחחחחחחחחחחחחיי ענק!שמישהו יאהב אותי כמו שקארין אוהבת לשיר לג'וזי "רוני את אומרת..."
מה לעשות שרוב המודחים היו מהצד של יהודה וג׳וזי? ימציאו מודחים?הגיון של עורך.
שבוע לפני הגמר, בבית 8 דיירים.
נעשה משימה שבה נביא מודחי עבר אבל לא נדאג שיהיו מאוזנים בחיבתם לדיירים שנותרו בבית. נרים לחלק (הרצוי) ונוריד חלק (הפחות רצוי)
נצנזר את המשימה לחלוטין כך שהקהל יידע מה קרה ונקטע כל שיחה בין הדיירים כדי שלא יבינו אחרי זה. וכך, נוכל לערוך מה שנרצה.
למרות שיש שיחות בחצר נראה את דניאל וקארין מנסים להצחיק בכוח ואת אורן צובע שיער לאלמוג.
שולה, מור, דיוויד היו מאזנים את הכוחות.מה לעשות שרוב המודחים היו מהצד של יהודה וג׳וזי? ימציאו מודחים?
כמו שהכניסו במשימה קודמת את לינור וגל שיעבירו מסרים ומידע לקרובים שלהם. יש בזה צדק או היגיון?
לינור וגל חזרו פעמיים במשימות.
נניח והיו מכניסים את כול המודחים מה הם יגידו על גוזי שלא אמרו לפניהגיון של עורך.
שבוע לפני הגמר, בבית 8 דיירים.
נעשה משימה שבה נביא מודחי עבר אבל לא נדאג שיהיו מאוזנים בחיבתם לדיירים שנותרו בבית. נרים לחלק (הרצוי) ונוריד חלק (הפחות רצוי)
נצנזר את המשימה לחלוטין כך שהקהל יידע מה קרה ונקטע כל שיחה בין הדיירים כדי שלא יבינו אחרי זה. וכך, נוכל לערוך מה שנרצה.
למרות שיש שיחות בחצר נראה את דניאל וקארין מנסים להצחיק בכוח ואת אורן צובע שיער לאלמוג.
היא בהחלט עשתה, כמו כל דייר אחר שם היא עשתה.ומאידך - יש נטייה להסיר ממנה כל אשמה
היא זאת שלא הפסיקה להרעיל על יהודה ואז טענה שהיא דלוקה עליו וזה היה נראה לה מוזר שרמי ותום לא מבינים אותה ו"נעלמו" לה?
איפה האחריות שלה בנושא הזה?
את לא יכולה לשבת להרעיל 24/7 על מישהו ואז כשהוא חוזר אחרי הדחה פיקטיבית פתאום את "דלוקה" עליו.
היא זאת שישבה עם יהודה ולא הפסיקה לטנף על גל
על גל!
שהייתה חברה שלה כל העונה....אני זוכרת את השיחה הזאת,הייתה בסלון...ישבתי פעורת פה
ואז זה נפל לי
היא תעשה הכל לרצות את יהודה
גם במחיר של לטנף על גל שלא עשתה לה כלום מעבר ללהיות חברה שלה נטו.
ואז שאלו למה גל כועסת עליה...
אז לא,היא לא אשמה בהכל
אבל גם אי אפשר להסיר ממנה אחריות למה שהיא כן עשתה
והיא עשתה
או אה כמה שהיא עשתה.
אישית..לא האשמתי תמידית..חצי עונה הייתי בעדה (גם מרי)היא בהחלט עשתה, כמו כל דייר אחר שם היא עשתה.
על זה אני לא חולקת וגם לא כתבתי את זה...
אני חולקת על ההאשמה התמידית...
על ה"גל תמיד הייתה חברה נהדרת וקארין תמיד חברה נוראית"
על ה"רמי תמיד היה שם בשבילה ,תמיד דאג לה והיא כפויית טובה "
על ה" ג'וזי תמיד היה חבר טוב ותמיד התייחס אליה יפה והיא תמיד זלזלה ופגעה בו"
חולקת על זה, על ה"תמיד".
כי זה במקרים רבים אופי התיאור של קארין, אבסולוטי ומוחק כל עדות לרגישות או פגיעות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.