Sharon10101
Member
אין חדש תחת הרמי.שומעים ברקע את רמי אומר הרבה משפטים עם מילים כמו תחת.. וביצה.. ועוד מילים בוטות.
אין חדש תחת הרמי.שומעים ברקע את רמי אומר הרבה משפטים עם מילים כמו תחת.. וביצה.. ועוד מילים בוטות.
הכי חשוב שיש מי ששומר עליו ומצנזר.אין חדש תחת הרמי.
הוא בכה לרועי שהקריירה שלו תיהרס אם מישהו קורא לו תרנגולת ופחדן. כל ההתנהגות שלו מונעת מאגו, שנאה וקנאה. עצם הישיבה שלו בראש השולחן בכל פעם שהם אוכלים מעידה על הצורך שלו לשלוט בעניינים.הכי חשוב שיש מי ששומר עליו ומצנזר.
א. רמי רחוק מלהיות בכייןהוא בכה לרועי שהקריירה שלו תיהרס אם מישהו קורא לו תרנגולת ופחדן. כל ההתנהגות שלו מונעת מאגו, שנאה וקנאה. עצם הישיבה שלו בראש השולחן בכל פעם שהם אוכלים מעידה על הצורך שלו לשלוט בעניינים.
אולי דיברו על הכנת ביצים לארוחת בוקר ומתחת לשים חסות..שומעים ברקע את רמי אומר הרבה משפטים עם מילים כמו תחת.. וביצה.. ועוד מילים בוטות.
דיברו על הבית משפט, רמי אמר בית משפט בתחת שלי, מעניין לי את הביצה ועוד- זהו זה מה שהיהאולי דיברו על הכנת ביצים לארוחת בוקר ומתחת לשים חסות..
הוא כבר אמר אני אגרור את הראש שלו על המדרכה?שומעים ברקע את רמי אומר הרבה משפטים עם מילים כמו תחת.. וביצה.. ועוד מילים בוטות.
היא גם סוג של שקופית, אותן שיחות כל העונה. לא נגלה משהו מרעיש שמנסים להסתיר עד הפרק.ככה זה עונה שלמה
בבקרים
זה לפתוח עם שעות על רמי
עד כמעט צוהריים
ועכשיו שבוע לפני גמר טוויסט! לדחוף לנו את קארין לגרון
כפייתיות
איפה קצת ג'וזי?? איפה
היא וזהבה שיקופית בהחלפההיא גם סוג של שקופית, אותן שיחות כל העונה. לא נגלה משהו מרעיש שמנסים להסתיר עד הפרק.
הוא בחדר האח. מכין את הפרק הבא.ככה זה עונה שלמה
בבקרים
זה לפתוח עם שעות על רמי
עד כמעט צוהריים
ועכשיו שבוע לפני גמר טוויסט! לדחוף לנו את קארין לגרון
כפייתיות
איפה קצת ג'וזי?? איפה
כבשה אותו כנראה כשהעלתה את הזכרון המתוק שהוא שם לה קרם רגליים עם כפפות זכרונות שבשבילם מאחדים מודחיםאז ג'וזי מוקסם מניהול השיחה של ימית וקורא לגל ברברית?
איזה סילופים גאדאז ג'וזי מוקסם מניהול השיחה של ימית וקורא לגל ברברית?
כן כדי שאני אתחיל זה רק יהיה יותר ויותר קשה לקראת הגמרכבר פיתחתי אדישות
תנסי גם
עדיף
אריאל!איזה סילופים גאד
למה לסלף???אז ג'וזי מוקסם מניהול השיחה של ימית וקורא לגל ברברית?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.