אני מדחיקה את הבנאדםיש מצב גם נועם
אני מדחיקה את הבנאדםיש מצב גם נועם
מתוקה.18:34 הדר צורחת בהמלצת פרידה להורדת המתח
כולם אמיתיים.הדר מנסה לטעון שהיא אמיתית ??????????????????????????????????????
מי מספר לה?
בלי להתחיל דיון רחב בנושא, נעלבתי בשבילך ובשביל שאר תושבי הצפון וליבי איתכם על האמירה של מנהיגת ההפגנות לפיה "נוטשים את החטופים כדי לעבור לצפון", כאילו שכ-100 אלף תושבי הצפון שהופקרו ו-80 אלף פליטים בארצם כבר כמעט שנה פחות חשובים. תהיו חזקיםכולם אמיתיים.
לא הסכמתי עם דבריה של תושבת הצפון שנוטשים את אלה לטובת אלה.בלי להתחיל דיון רחב בנושא, נעלבתי בשבילך ובשביל שאר תושבי הצפון וליבי איתכם על האמירה של מנהיגת ההפגנות לפיה "נוטשים את החטופים כדי לעבור לצפון", כאילו שכ-100 אלף תושבי הצפון שהופקרו ו-80 אלף פליטים בארצם כבר כמעט שנה פחות חשובים. תהיו חזקים
אתם יודעים מה הכי נורא ?הדר מנסה לטעון שהיא אמיתית ??????????????????????????????????????
מי מספר לה?
הכי רלוונטי, הכי אקטואליאם לעוז יש אומץ, שיקרין עכשיו בסלון את המונולוג של הדר על פרידה ממשימת הגיבורים
משימת הגיבורים הייתה לפני שבועיים, אז בואי...הכי רלוונטי, הכי אקטואלי
לפחות תראי בחושך כמו בפולניהסתם בזבזתי חשמל על העונה הזאת
לבד בפינה עם צלוחית קאוויר קטנה לא להבין למה אף אחד לא אוהב אותילפחות תראי בחושך כמו בפולניה
גם תתפנקי על רבע כוס קולה זירולבד בפינה עם צלוחית קאוויר קטנה לא להבין למה אף אחד לא אוהב אותי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.