הדבר היחיד שמבאס בלהיות חמישיית הגמר זה שלמחרת אתה לא מעניין אף אחד
נועם. או יוסי שהגיע בחסד ולא בזכותמי מקום 5 שהכי ישמח אתכם שיצא?
הדבר היחיד שמבאס בלהיות חמישיית הגמר זה שלמחרת אתה לא מעניין אף אחד
נועם. או יוסי שהגיע בחסד ולא בזכותמי מקום 5 שהכי ישמח אתכם שיצא?
אורמי מקום 5 שהכי ישמח אתכם שיצא?
ה כל היום ככה. הכי הרבה היו היום בלייב הדר ופרידה. נראה לי שהן אחרונות וזה בין שתיהןממש מעלימים את אור מהלייב
חחחחחחחחחחחחחחחח אני בהלםלא ידעתי שבעונה הראשונה-ראשונה של האח ב-2008,
בשבועיים הראשונים העורך היה רועי עוז
ואחרי שבועיים החליף אותו יורם זק
הוא םוטר, הטמבל התבלבל בסםירה של ההצבעה הראשונה. היו לאח של לאון התאום ולמיקי לוין אותו מספר הצבעות להדחה והוא לא ספר נכון והתאום של לאון הודחלא ידעתי שבעונה הראשונה-ראשונה של האח ב-2008,
לא חושבת שפוטר בגלל שהתבלבל... אני זוכרת שהוא הדיח את התאום אחרי יומיים במקום שההדחה הראשונה תתקיים אחרי לפחות שבוע...הוא םוטר, הטמבל התבלבל בסםירה של ההצבעה הראשונה. היו לאח של לאון התאום ולמיקי לוין אותו מספר הצבעות להדחה והוא לא ספר נכון והתאום של לאון הודח
הימרתי עליה כברמלאני ודינור קוראות להצביע לפרידה וגם המון כוכבי רשת ביניהם עדן דניאל גבאי, נדיר אליהו והמון אחרים.
אצל אור עד לכניסת שבת ראיתי שהעלו באינסטגרןם שלו המון אנשים ששלחו שהצביעו לו. האינסטגרם לא פעיל אצלו בשבת אז לא יודעת מה המצב כעת.
נראה לי שפרידה חזקה יותר ממה שאנחנו חושבים
הלוואי.הימרתי עליה כבר
יודעת שהיא חזקה.
זכייה הכי הגיונית זו פרידה.
ידוע שפרידה חזקהמלאני ודינור קוראות להצביע לפרידה וגם המון כוכבי רשת ביניהם עדן דניאל גבאי, נדיר אליהו והמון אחרים.
אצל אור עד לכניסת שבת ראיתי שהעלו באינסטגרןם שלו המון אנשים ששלחו שהצביעו לו. האינסטגרם לא פעיל אצלו בשבת אז לא יודעת מה המצב כעת.
נראה לי שפרידה חזקה יותר ממה שאנחנו חושבים
היא מעולם לא היתה חזקה בסקרים. לא שהועמדה הרבה אבל גם שהועמדה וגם בהדחות כללית היא לא היתה חזקה. איםה כל המצביעים שלה נרדמו?ידוע שפרידה חזקה
זה מה שכתבנו כאן עשרות פעמים בפורום לגבי חוסר הרלוונטיות של הסקריםהיא מעולם לא היתה חזקה בסקרים. לא שהועמדה הרבה אבל גם שהועמדה וגם בהדחות כללית היא לא היתה חזקה. איםה כל המצביעים שלה נרדמו?
יש לי אחיין , עורך/במאי עוד מימי ערוץ 10.לא ידעתי שבעונה הראשונה-ראשונה של האח ב-2008,
אותי מעניין מה קרה שהיא שינתה את דעתה ככה. היא היתה נחרצת בבית האח לגביי יוסי ומרגע שיצאה השתנתה לה הדיעה
@tortt איפה את נעלמת מלאני מעצבנת את יוני
הבחורה לא אפויה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.