את אומרתאני אכלתי את הדד
לא לוקש
מתכון טוב
היה לי טעים
שהדד של עוז
היה לך טעים
את אומרתאני אכלתי את הדד
לא לוקש
מתכון טוב
היה לי טעים
של עזאת אומרת
שהדד של עוז
היה לך טעים
התגובות נגד אורית ואמילי
התגובות על אורית נותנות לי אופטימיות.....התגובות נגד אורית ואמילי
אורית עם הרעש והצלצולים
"לגמר" את אומרת?אורית עם הרעש והצלצולים
היתה חסרה לגמר הכוכבת
גילאות זו מכה. אם היתה גבר צעיר, היתה לוקח
הזוכה"לגמר" את אומרת?
לגמר?
כלומר שהיא היתה בחמישיית הגמר?
אורית כזוכה?הזוכה
בואי נגיד ככה.אורית כזוכה?
אמת?
אמאאאאאא אמאאאאאאבואי נגיד ככה.
אם אור היה בגיל של אורית נראה כמו אורית ובת כמו אורית.
נראה לך שהיו מחליקים לו את הבריונות? או שזה היה מעורר הערצה?
אם היא היתה נוגעת כמוהו בגוף של אחרים, מתאבססת ורעילה כמוהו עם פרצוף של עצירות יומיומית? היה קריקו?
היה זה בדרכו?
או אם ניקח את נועם. את חושבת שהחוסר טקט היה עובר חלק וחמוד והיו מעריצות טיקטוק אם זה היה באורית?
מראש זה מוכתב ממין גיל ומראה.
אני כן חושבת שאם מסתכלים על אורית כדיירת, אם היתה בגבר צעיר, היינו מקבלים אהדה וכבוד שלא קיבלה.
לדעתי יש בה הומור, עניין. וצדדים שלא פתחה. אולי לא זוכה, אבל מישהי מעניינת.
אני רואה שאת בשוק, אז.. קולה דיאט בלי גזים?
ממש לא גילנותאורית עם הרעש והצלצולים
היתה חסרה לגמר הכוכבת
גילאות זו מכה. אם היתה גבר צעיר, היתה לוקח
עוד לא ראיתי לוק שלא היה לה יפהחבל שהדר לא עושה הכי פשוט. שיער לצד, לא אמצע. פחות מחמיא.
מכנסי באגי חזיה. וזהו
הכי יפה לה
אני חשבתי שהלבישו אותה כמו בת 6 בפרק האחרון של התז. פחות מחמיא לכל אחת.עוד לא ראיתי לוק שלא היה לה יפה
אפילו השמלה בצבע ירוק-סמוחטה שהיא לבשה פעם
דילמה אמיתית האמת בגלל הסיבה הםדוטה שלעולם לא הייתי מצביעה לעלה ירוק, צהוב או כחולהסקרים לא שווים כלום בשיטת מעתוק. גם בשיטה רגילה הם לא שווים כלום, אבל בשיטת מעתוק - עוד יותר.
תחשבו שהלכתם להצביע עלה ירוק, ואז משאירים אתכם באזור ההצבעה ומחכים לזרימת תוצאות אמת. מתברר שעלה ירוק לא עברו אחוז חסימה, אז נתנו לכם שוב להצביע, הפעם הצבעתם גדעון סער, גם לא עבר אחוז חסימה. שוב נתנו לכם להצביע, הפעם הצבעתם מרצ, גם לא עברו אחוז חסימה, עכשיו נתנו לכם להצביע שוב אז נכנעתם והצבעתם לביבי
הסקרים לא שאלו מה יקרה אם עלה ירוק תודח ראשונה ואחריה סער ואחריו מרצ. הם למעשה שאלו מה הפתק הראשון שתשימו, כלומר כמו לשאול רק מה הצבעתם עד עכשיו בהצבעה שכבר פתוחה כמה ימים - וזהו. מה שיקרה החל מהמודח הראשון, לא נבדק בסקרים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.