Psy Bear
Well-known member
בזיון להחזיר דייר הביתה אחרי יותר מ-24 שעות. ובכלל, אם זה היה תלוי בי, 4-5 שעות מחוץ לבית מבחינתי הדחה מהמשחק.גם מה עם קורל?
אם לא תחזור היום זה כבר 48 שעות מחוץ לבית.
כמה אפשר.
בזיון להחזיר דייר הביתה אחרי יותר מ-24 שעות. ובכלל, אם זה היה תלוי בי, 4-5 שעות מחוץ לבית מבחינתי הדחה מהמשחק.גם מה עם קורל?
אם לא תחזור היום זה כבר 48 שעות מחוץ לבית.
כמה אפשר.
מישהו באינסטגרם אמר שהוא שלח לה הודעה ושאל למה היא עזבה ושהיא ענתה "לכל דבר יש סיבה", אבל קחי את זה בערבון מוגבלבזיון להחזיר דייר הביתה אחרי יותר מ-24 שעות. ובכלל, אם זה היה תלוי בי, 4-5 שעות מחוץ לבית מבחינתי הדחה מהמשחק.
מישהו באינסטגרם אמר שהוא שלח לה הודעה ושאל למה היא עזבה ושהיא ענתה "לכל דבר יש סיבה", אבל קחי את זה בערבון מוגבל
היא מקסימה.עינב באמת בחורה נעימה לא רעשנית ולא נגררת
אהבתי שביום של המשימה היא היחידה שדאגה לאוכל ליוסי ופרידה בלי שיבקשו ממנה
כאשר כולם ישבו לאכול בלי חשבון
אפילו על גאיה ויהודה הם מדברים, ודינור הוזכרה מעת לעת, באמת מוזר שקורלי נמחקה תודעתית כאילו לא התקיימהיכול להיות שקורלי יצאה מסיבות אחרות ולא ממה שפורסם?
זה לא שאני מצפה להיגיון בהפקה, אבל למה שיגידו לדיירים לא לדבר עליה בכלל? (ולהתנהג כאילו היא אף פעם לא הייתה קיימת)
לדבר עליה או להזכיר את השם שלה (למשל להביע געגוע או דאגה למצבה) זה לא משהו שמפר חיסיון רפואי - אז אולי לא רוצים שידעו את הסיבה האמיתית שהיא יצאה מהבית?
מזכיר לכם שבאותו יום הייתה גם דרמה על גזענות
+ ההודעה שיצאה מטעם ההפקה הייתה מאוד יבשה והגיעה אחרי לא מעט שעות
אני כן מאמין שהיא יצאה לבדיקות אבל זה כבר המון זמן, ומעבר לכך אני לא מבין איך מצפים מהם להתנהג כאילו היא לא קיימת.אפילו על גאיה ויהודה הם מדברים, ודינור הוזכרה מעת לעת, באמת מוזר שקורלי נמחקה תודעתית כאילו לא התקיימה
אם אין שידור לא תהיה הדחה.השעה כבר אחרי שבע ולא הביאו להם מזוודות
אז כנראה שבאמת אין הדחה
לא נראה לי שיש משהו שכן בא לו בטובהזוגיות של הדר ותום לא באה טוב ליהב
על גבול האובסס.
מה הקטע?
אוחחח, פורע חוק של אימא שלו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.