המלאך האדום10
Well-known member
יוני מה קורה עם ההצבעות? יש לך חדשות?
סתם משפט סלנג שנפלט בלי קשר לדתרוח הדת השתלטה על כולם, אפילו באוצר המלים.
אומר מישהו במטבח: "מי שרחץ את הכפיות, שיחתכו לו את האצבעות בעזרת השֵם"
כל אחד מנצל את "השם" לצרכיו.
אין דבר כזה "בלי קשר לדת".סתם משפט סלנג שנפלט בלי קשר לדת
תכלסיש דימיון בין אמילי לסתיו סטרשקו
הוא לא מועמד להדחהכל הרשת מלאה בטינופים על השיניים של תום, ובניגוד לפורום הזה שהוא יותר אינטימי ופחות ידוע, בפייסבוק, אינסטגרם טיקטוק וכו' זה מאוד פומבי ובעיני מכוער מאוד להשפיל ככה אדם בגלל המראה שלו. אני לא בקבוצה של תום אבל אני לא חושבת שהוא צריך לצאת מהבית ( ולפי מה שראיתי בסקרים אז סיכוי טוב שהוא יוצא היום) ולקרוא ירידות קשות על המראה שלו, זה כל כך מעליב. לא הייתי רוצה להיות במקומו.
בדיוק היום הייתה לי דילמה בענייןכל הרשת מלאה בטינופים על השיניים של תום, ובניגוד לפורום הזה שהוא יותר אינטימי ופחות ידוע, בפייסבוק, אינסטגרם טיקטוק וכו' זה מאוד פומבי ובעיני מכוער מאוד להשפיל ככה אדם בגלל המראה שלו. אני לא בקבוצה של תום אבל אני לא חושבת שהוא צריך לצאת מהבית ( ולפי מה שראיתי בסקרים אז סיכוי טוב שהוא יוצא היום) ולקרוא ירידות קשות על המראה שלו, זה כל כך מעליב. לא הייתי רוצה להיות במקומו.
הבנאדם בא למקום הכי פומבי במדינה. לאח הגדול. ידע למה הוא נכנס.כל הרשת מלאה בטינופים על השיניים של תום, ובניגוד לפורום הזה שהוא יותר אינטימי ופחות ידוע, בפייסבוק, אינסטגרם טיקטוק וכו' זה מאוד פומבי ובעיני מכוער מאוד להשפיל ככה אדם בגלל המראה שלו. אני לא בקבוצה של תום אבל אני לא חושבת שהוא צריך לצאת מהבית ( ולפי מה שראיתי בסקרים אז סיכוי טוב שהוא יוצא היום) ולקרוא ירידות קשות על המראה שלו, זה כל כך מעליב. לא הייתי רוצה להיות במקומו.
וזה נותן אישור להשפיל אותו ולהלבין פניו ברבים? מה אנחנו? חיות? בהמות?הבנאדם בא למקום הכי פומבי במדינה. לאח הגדול. ידע למה הוא נכנס.
חבל שלא נמנעים מלאחל פה לקורלי בעיות בריאות קשות שימנעו ממנה לחזור. ממש עדיף פה...כל הרשת מלאה בטינופים על השיניים של תום, ובניגוד לפורום הזה שהוא יותר אינטימי ופחות ידוע, בפייסבוק, אינסטגרם טיקטוק וכו' זה מאוד פומבי ובעיני מכוער מאוד להשפיל ככה אדם בגלל המראה שלו. אני לא בקבוצה של תום אבל אני לא חושבת שהוא צריך לצאת מהבית ( ולפי מה שראיתי בסקרים אז סיכוי טוב שהוא יוצא היום) ולקרוא ירידות קשות על המראה שלו, זה כל כך מעליב. לא הייתי רוצה להיות במקומו.
מי איחל לה את זה?חבל שלא נמנעים מלאחל פה לקורלי בעיות בריאות קשות שימנעו ממנה לחזור. ממש עדיף פה...
בעיניי תום נראה טוב ויש לו חיוך שובב ונחמד.כל הרשת מלאה בטינופים על השיניים של תום, ובניגוד לפורום הזה שהוא יותר אינטימי ופחות ידוע, בפייסבוק, אינסטגרם טיקטוק וכו' זה מאוד פומבי ובעיני מכוער מאוד להשפיל ככה אדם בגלל המראה שלו. אני לא בקבוצה של תום אבל אני לא חושבת שהוא צריך לצאת מהבית ( ולפי מה שראיתי בסקרים אז סיכוי טוב שהוא יוצא היום) ולקרוא ירידות קשות על המראה שלו, זה כל כך מעליב. לא הייתי רוצה להיות במקומו.
עושה לעצמי אורז נשרף המטבחיו דני הזה יכולת התנסחות מזעזעת, מספר סיפור כמו איזה אהבל עם פרטים לא חשובים.
"ואז ישנתי וקמתי."
הוא מוגבל מאוד ורבליתיו דני הזה יכולת התנסחות מזעזעת, מספר סיפור כמו איזה אהבל עם פרטים לא חשובים.
"ואז ישנתי וקמתי."
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.