מי?????מלכלכת על הכלב שלה
אישה רעה
לא ראויה לו
מלאנימי?????
אני מיד אחפש ואצפה בזהמלאני
אותי התמונה הזו מחרפנת, כאילו יש לאור מעין אדם/משרת לשעשועי גוף נפש. משהו ממש עקום. מחליא
זה לא שאור שולח אותו לקטוף כותנה, חיים ילד גדול. כלומר, קטן. כלומר הוא מבוגר קטן, זה מטעה. רגע מה?אותי התמונה הזו מחרפנת, כאילו יש לאור מעין אדם/משרת לשעשועי גוף נפש. משהו ממש עקום. מחליא
הרסת אותי עם "רגע מה?". זה הכל כאילו עובר אבל אצלי עולות אסוציאציות. תראי את ההבעות על הפנים שלהם, כמו תמונה מסרט תקופתי ואפילו מזכיר ציורים של ציירים הולנדים ואיטלקים.זה לא שאור שולח אותו לקטוף כותנה, חיים ילד גדול. כלומר, קטן. כלומר הוא מבוגר קטן, זה מטעה. רגע מה?
יש בזה מן הקרינג' ללא ספקהרסת אותי עם "רגע מה?". זה הכל כאילו עובר אבל אצלי עולות אסוציאציות. תראי את ההבעות על הפנים שלהם, כמו תמונה מסרט תקופתי ואפילו מזכיר ציורים של ציירים הולנדים ואיטלקים.![]()
הוא יעשה לך אגדו בבריכה כמו שאתמול עשה לדני
לבן הוא אולי לא יקום אבל לעופר ניסים - בטוח יקום.אם מביאים לאור את הבן שלו הוא יקום או לא?
עוז צריך מוחעוז צריך להעיף משם את מלאני וחיים.
תכלס. מסכן שלילמה תמיד כול המשימות הקשות על אור לא מבין כבר כואב לו הגב מלסחוב את העונה על לבד על הגב שלו
היא תמצא למי ללקקפרידה פוחדת להתקרב
שניי בסטיז שלה בביף למי תלקק מבין השניים
בעיה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.