וואלה? לא ידעתינוצלה על ידי פדופיל בילדותה, זה אכזרי
דיברה על זה באח?
וואלה? לא ידעתינוצלה על ידי פדופיל בילדותה, זה אכזרי
הדחות מהירות מידי של דיירים דומיננטייםאני מסתכל על העונה הזו ואומר לעצמי, אני לא יכול לראות יותר מדקה את השידור החי אז מה הדיירים בבית מרגישים.. באמת עונה הכי כושלת. אין שום עניין
חד משמעית.ההדחה של עידן גמרה את העונה.
מעבר לבאסה האישית שלי כי הכי התחברתי לעידן,ההדחה של עידן גמרה את העונה.
אנחנו תמיד אומרים בכל עונה שעוז נוראי ושהכל גרועאני מסתכל על העונה הזו ואומר לעצמי, אני לא יכול לראות יותר מדקה את השידור החי אז מה הדיירים בבית מרגישים.. באמת עונה הכי כושלת. אין שום עניין
כי עינב ממש ישבה עם אור שעות בשביל לנסות ולהכיר אותותכלס כל מה שעינב מתארת על מלאני עובר דרך המסך. רואים שהיא סנובית וקרה ושהיא גיבשה דעה מוקדמת בלי באמת להכיר
אני מאמינה שהיא גיבשה עליו דעה בעקבות ההתנהגת שלו ומלאני נראה לי באה עם דעה מראש ואף פעם לא נתנה צ'אנס. גם יש לי הרגשה שהיא התחברה רק למי שהיא חושבת שהוא חזק בחוץכי עינב ממש ישבה עם אור שעות בשביל לנסות ולהכיר אותו
התכוונתי שמלאני סנובית לא אמיליהיא לא סנובית, גם עם עידן שתקה אין לה מידי עולם דעת. יש לה התפרצויות, לפעמים מוצדקות אבל מוגזמות בעוצמה ובנוסף היא משחקת את המשחק עולה שלב ונאמנה עכשיו בעיקר לאור ושואפת לחברתה של מלאני בחבורה שהתעלמה ממנה. נראה שאת עידן שכחה בדרך כמו גם את "החברות" שלה
למי תתחבר? כשאוי לא
עינב התחברה לקורלי
ברית הדחויות
אין גרוע מזה
טעיתי וחשבתי שמדברת על אמילי, לא צפיתי...התכוונתי שמלאני סנובית לא אמילי
מין מצא את מינומעין אשכנזי עמוק בפלירט עם תום, הכירו בשואו טיים בפאנל ומהר מאד התחברו. יש תמונה שהוא בחוץ שהוא מתכופף למכנסיים. היא ענתה "שסגר לה את הכפתור"
היא מתחברת לכל אחד..מעין אשכנזי עמוק בפלירט עם תום, הכירו בשואו טיים בפאנל ומהר מאד התחברו. יש תמונה שהוא בחוץ שהוא מתכופף למכנסיים. היא ענתה "שסגר לה את הכפתור"
מה קרה לה ?9:35 נכנסה להם יונה לבית נתקעה בחלון
אז איפה הבעיה ?10:10 הדר בתפקיד ספיר - דני רוצה להכין לעצמו 2 ביצים, הדר אומרת לו ''אנחנו 15 ויש רק 16 ביצים''
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.