** שרשור בוקר היום ה42 בבית עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

רימון2024

Well-known member
אמילי שרה כי זה מה שהיא יודעת לעשות מגיל 9 ועד היום. אפשר לא להתחבר לשירה שלה, כל אחד בוחר מהו אוהב, אבל אמילי לא פחות טובה מאנה זק בשירה, אם לא יותר טובה. לדה וויס רוסיה נרשמים 200,000 איש, מתוכם אלפים עוברים לאודישן עיוור. אמילי עברה את האודיו העיוור זה לא מה בכך.
אחותה הייתה בגמר דה וויס ילדים באותה שנה עם עדן גולן. לשיר אקפלה זה אחרת מאשר עם מוזיקה. גם השילוב בין אמילי טלי יוצר משהו מיוחד, הן היו בגמר גוטלנד, הגיעו למקום שני. לשיר היא יודעת, מעצן או לא, היא עשתה הפסקה של כמה שנים בגלל משבר אישי ודיכאון​
מצטערת אבל היא לא זמרת טובה..

נערך לאחרונה ב:

svtar25

Well-known member
מצטערת אבל היא לא זמרת טובה..​
עם טעם וריח אין מה להתווכח, יש לאמילי נתונים שמפיק מוזיקאלי נכון יכול ללטש ולהפוך אותה לזמרת. לפעמים צמד עובד טוב יותר, עם אחותה ביחד הן משלימות אחת את השנייה. אז זמרת היא כן, טובה או לא נתון לוויכוח, תמיד יש מה לשפר​

mariamma 86

Well-known member
אמילי שרה כי זה מה שהיא יודעת לעשות מגיל 9 ועד היום. אפשר לא להתחבר לשירה שלה, כל אחד בוחר מהו אוהב, אבל אמילי לא פחות טובה מאנה זק בשירה, אם לא יותר טובה. לדה וויס רוסיה נרשמים 200,000 איש, מתוכם אלפים עוברים לאודישן עיוור. אמילי עברה את האודיו העיוור זה לא מה בכך.
אחותה הייתה בגמר דה וויס ילדים באותה שנה עם עדן גולן. לשיר אקפלה זה אחרת מאשר עם מוזיקה. גם השילוב בין אמילי טלי יוצר משהו מיוחד, הן היו בגמר גוטלנד, הגיעו למקום שני. לשיר היא יודעת, מעצן או לא, היא עשתה הפסקה של כמה שנים
בגלל משבר אישי ודיכאון
נכון שזה לא פורמט מתאים לשירה, אבל אמילי מחפשת את עצמה בתחום דוגמנות או משהו כזה וגם אח גדול יכל לה פעם אחת לתת לשיר עם ליווי מוזיקאלי​
מבינה את זה
אך זה לא עוזר... לא לאוזניים שלי ולא למוח
היא עושה לי חור בראש שפוצחת בשירה קולנית

Psy Bear

Well-known member
אחותה הייתה בגמר דה וויס ילדים באותה שנה עם עדן גולן. לשיר אקפלה זה אחרת מאשר עם מוזיקה. גם השילוב בין אמילי טלי יוצר משהו מיוחד, הן היו בגמר גוטלנד, הגיעו למקום שני. לשיר היא יודעת, מעצן או לא, היא עשתה הפסקה של כמה שנים
בגלל משבר אישי ודיכאון
נכון שזה לא פורמט מתאים לשירה, אבל אמילי מחפשת את עצמה בתחום דוגמנות או משהו כזה וגם אח גדול יכל לה פעם אחת לתת לשיר עם ליווי מוזיקאלי

אמילי שרה יותר טוב מאנה זק.
אבל אנה זק גם יפהפיה של פעם בדור, כריזמטית בטירוף ועובדת עם מפיקי על.
לאמילי אין שום דבר מהדברים האלו.

סטיריקון9

Well-known member
עוד רגע התחת של פרידה נוגע ברצפה

עם המכנס היה נראית כאילו מסתובבת עם שק תפוחי אדמה
ככה נראית הזרקה לא מוצלחת ומי שהישבן מעסיק אותה באופן מוגזם, לובשת מכוער, נמוך בצבע בולט ועוד תוספת של כיסים להעצמת האפקט

פאף פה

Well-known member
להיות זמר טוב,
זה לא לחקות שירה וסגנון שירה של אחרים ולגנוח תוך כדי
זה לא להוציא אוויר ברעש בזמן השירה
זה לא לזייף
זה לא להתאמץ
זה לא ליייללל
זה לא לצעוק ולדחוף את הקול החוצה בכוח.
זה לשיר עם שכל, רגש, טכניקה ומודעות.

אמנם זו דוגמה עתיקה אבל בחרתי דווקא בשושנה דמארי כדי לומר שלה היה קול, לה היתה עוצמה, לה היתה ייחודיות ולה היתה כריזמה. תמיד ריגשה ותמיד הוסיפה את הפרשנות שלה בשירה לכל טקסט מולחן.

פאף פה

Well-known member
אני חייבת משהו מרגיע
פרידה העלתה לי את לחץ הדם
אישה כל כך דוחה
ההעוויות שלה הפרצופים עושים לי בחילה

לא מעניין אותה אם אנשים מעוניינים או לא
היא תידחף ותענטז ועם השדיים לפרצוף שלך
אפילו בשולחן השבת שברה שיאים
ורק כשיוסי העיר לה פעמיים הואילה לשבת לכמה דקות כמובן עד למופע האימים הבא.

טוויגיי

Well-known member
אני חייבת משהו מרגיע
פרידה העלתה לי את לחץ הדם
אישה כל כך דוחה
ההעוויות שלה הפרצופים עושים לי בחילה

לא מעניין אותה אם אנשים מעוניינים או לא
היא תידחף ותענטז ועם השדיים לפרצוף שלך
אפילו בשולחן השבת שברה שיאים
ורק כשיוסי העיר לה פעמיים הואילה לשבת לכמה דקות כמובן עד למופע האימים הבא.
‏‏צילום מסך (2342).png

yalian

Well-known member
בקשר לשירה של אמילי ובכלל,
הגעתי למסקנה שגם אם ביונסה* בעצמה היתה דיירת בבית
ושרה בכל מקום
זה היה מעצבן

*חופשי תחליפו בזמרת עם הקול האהוב עליכם

בסדר555

Well-known member
בקשר לשירה של אמילי ובכלל,
הגעתי למסקנה שגם אם ביונסה* בעצמה היתה דיירת בבית