נהניתי מהצחוקים של הדר ואור. כשאני שוכחת ממצב מיסטר הייד, אור בתור דר ג'קיל מאוד פאן.
מאוהב במקום שלו ליד אורנשמע כאילו דני מאוהב באור ורצה אותו לעצמו
הוא נראה מרגיש בטוח להיות נגרר לדמות המאיימת בבית. זה נותן לו בטחון לצרכים שלו. מין מגן.נשמע כאילו דני מאוהב באור ורצה אותו לעצמו
מאוד יכול להיותנשמע כאילו דני מאוהב באור ורצה אותו לעצמו
כן, אמרה עליה משפטים מאוד מכוערים עם שימוש גס באות השביעית.כשהדר מאיימת על קורלי בתביעת דיבה,
האם זה יכול להיות שקורלי סיפרה לדיירים משהו מעבר ל-''הדר יצאה עם סטפן''?
לכאורה זה הרי לא סוד בחוץ, אז איזו עילה לתביעת דיבה יכולה להיות להדר?
זו לא עובדה? שהדר באמת יצאה עם סטפן? איפה פה ההשמצה?
לדעתי וממה שהבנתי גם בלייב - קורלי סיפרה משהו אחר לגמרי על הדר.
זה צונזר אבל אפשר היה להבין בין השורות...
יצאה עם סטפן בגיל 16 כך אמר בראיון גם הוא היה צעיר מאוד ואומר ששכח מזה אין לזה משמעות. כנראה שמדובר במשהו אחרכן, אמרה עליה משפטים מאוד מכוערים עם שימוש גס באות השביעית.
אכן מדובר במשהו אחריצאה עם סטפן בגיל 16 כך אמר בראיון גם הוא היה צעיר מאוד ואומר ששכח מזה אין לזה משמעות. כנראה שמדובר במשהו אחר
סביר להניחניחוש שלי בסאבטקסט כי הוא לא רוצה אותה
שקרן כי הוא התחיל איתה באינסטגרם לפני התכניתבוקר טוב
אין לי שמץ מה קורה וטוב שכך
רק דבר אחד מטריד את מנוחתי: מדוע פרידה אמרה על דני שהוא שקרן וילד קטן? (הופיע בכתוביות)
אני לא ראיתי מה הוא כתב לה באינסטגרם,שקרן כי הוא התחיל איתה באינסטגרם לפני התכנית
(סויסה פרסם את ההתכתבות)
אבל בבית האח בהתחלה אמר שהיא לא הטעם שלו, אז למה התחלת איתה
וילד קטן כי הוא שולח לה מסרים סותרים של מעוניין אבל ''היא לא הטעם''
וזו התנהגות לא בוגרת.
כן, הסמכותיות ועוד. זה עוזר לא לצפות לפעמים כשהוא מדבר.דלפ
עידן דוחה אותי ואפילו אין לי מושג למה. הפרצוף שלו בא לי לא טוב. אמנם בקושי צפיתי ואין לי מושג על מה דיבר ואיך התנהג, אבל המימיקה, הסאונד, שפת הגוף - בעעעע לי לא טוב.
לא, זה לא זהכן, הסמכותיות ועוד. זה עוזר לא לצפות לפעמים כשהוא מדבר.
עובדה, הוא מאוד יפה בעיני. וכשהוא שוחח עם בן, על שניהם דילגתי.
האמת עידן מזכיר לי אוגר קטן, לא רואה מה אמילי מצאה בו בכלל, הוא גם נמוך ממנה. אני לא אוהבת את התנשאות של עידן, כאילו הוא בן 100 ולא 29. בהתחלה חשבתי שכל אמא תרצה חתן כזה לאמא שלה, היום אני חושבת שעידן מתוסבך קשות, בחיים לא הייתי רוצה שהבת שלי תביא אחד כזה הביתה.דלפ
עידן דוחה אותי ואפילו אין לי מושג למה. הפרצוף שלו בא לי לא טוב. אמנם בקושי צפיתי ואין לי מושג על מה דיבר ואיך התנהג, אבל המימיקה, הסאונד, שפת הגוף - בעעעע לי לא טוב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.