שרשור בוקר היום ה49 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

Moiya_1

Well-known member
קראתי בפורום שאמא של אמילי הגיעה לצעוק לה שעידן שקרן, בשביל מה? מה זה נותן חוץ מלחרפן את הבת שלה? קודם האבא בא לצעוק שעידן חבר, עכשיו עידן שקרן. פשוט טמטום צרוף.
מסכימה לגמרי. בכלל, כל עניין הצעקות מבחוץ מחרפן ומיותר.
בתכלס הדיירים אמורים לחיות בתוך בועה אחד בתוך התחת של השני מבלי לקבל טיפים שבורים מעבר לחומה.

svtar25

Well-known member
קראתי בפורום שאמא של אמילי הגיעה לצעוק לה שעידן שקרן, בשביל מה? מה זה נותן חוץ מלחרפן את הבת שלה? קודם האבא בא לצעוק שעידן חבר, עכשיו עידן שקרן. פשוט טמטום צרוף.​
בהחלט, צעקות מבחוץ זה מיותר! דרך אגב הצעקות האלה עלולות לעשות את הפעולה ההפוכה. אמילי ועידן החליטו להיפרד, סגרו את הפינה הזאת, הכל טוב. בום צעקות "עידן" שקרן".
מה אמילי צריכה להבין מהן? על מה עידן משקר על זה שהוא לא רוצה אותה או על זה שרוצה אותה?
לא ידעתי שאבא צעק לה עידן חבר, על זה לא שמעתי. אם היה דבר כזה אז אולי כדאי לרמוז לה לא ללכלך עליו יותר מידי. אבל מה אמילי אמורה להסיק מכך זה?
אם עידן היה מניאק, היה עושה כאן "רומיאו ויוליה"...

Rodrik Harlaw

Well-known member
קראתי בפורום שאמא של אמילי הגיעה לצעוק לה שעידן שקרן, בשביל מה? מה זה נותן חוץ מלחרפן את הבת שלה? קודם האבא בא לצעוק שעידן חבר, עכשיו עידן שקרן. פשוט טמטום צרוף.
עשתה טובה לשניהם.

עזרה לבת שלה לשחרר, אחרת הייתה מתאבססת עליו כל העונה, למרות שנפרד ממנה.
עזרה לעידן להשיג הדדיות לרצון בפרידה, כך שכשיצא שוב לא יהיה שנוא כשהיה.

mariamma 86

Well-known member
אני שמחתי שעידן חזר. ועדיין הוא הפייבוריט שלי. רק הוא כרגע. לא מפריע לי שהוא מופנם ושקט. אותי זה לא משעמם ואני מחכה שיתקרב לדיירים ולא יהיה בודד. הכי שמחה שהתנתק מאמילי

באים לי סבבה ממש נועם ומלי
לא מפריעים לי יוסי מלאני פרידה ודני. אפילו מחבבת את פרידה ודני ביחד בקטע חברי

כל היתר מוזמנים לעוף

אמילי בלתי נסבלת בפער אצלי

סטיריקון9

Well-known member
אור אומר שיעלה לשידור בתחתון גם אם הביצה בורחת לו ולא יקח בגדים. על מי מדבר שלוקחת שמלות ומאחרי הגב מדברת, פרידה? מתלהב שהדר ישבה אצל דני במיטה והתכסתה בשמיכה ואומר בטח הריצו על זה מבזקים בווינט. אוהב את יוסי אבל אומר אני לא מהחברים שלהם טפטים שרוצים לחזור לבית." יש לו 3 שרוצה שילכו יודע מי תחשוב אומר לדני, תהייה חכם" מוביל אותו להסתכל מי המועמדים -"3 מתוכם אם ילכו יביאו לו נחת" אין לו כח לטירלול כשהוא המטרלל והממורמר הראשי והאח בטח יכניס עוד כאלה שיפמפמו לו את האגו השפוף.

נערך לאחרונה ב:

קוקי1947

Well-known member
אור אומר שיעלה לשידור בתחתון גם אם הביצה בורחת לו ולא יקח בגדים. על מי מדבר שלוקחת ומאחרי הגב מדברת? מתלהב שהדר ישבה אצל דני במיטה והתכסתה בשמיכה ואומר בטח הריצו על זה מבזקים בווינט. אוהב את יוסי אבל אומר אני לא מהחברים שלהם טפטים שרוצים לחזור לבית." יש לו 3 שרוצה שילכו יודע מי תחשוב אומר לדני, תהייה חכם" מוביל אותו להסתכל מי המועמדים -"3 מתוכם אם ילכו יביאו לו נחת" אין לו כח לטירלול כשהוא המטרלל והממורמר הראשי והאח בטח יכניס עוד כאלה שיפמפמו לו את האגו השפוף.
דיבר על פרידה שלקחה שמלה מהדר והעמידה אותה להדחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה