** שרשור בוקר - היום ה5 בבית - עדכונים ** 🎗

מצב
הנושא נעול.

מרגוליקו

Well-known member
מסתבר שגם חיים התאהב בגאיה ולפי מה שהוא מספר הוא חשב שהיא שידרה לו וויבים הדדיים והוא נורא מבולבל עכשיו כי הוא לא יודע אם זה אמיתי.
איך כואב לי, ליבי יוצא אליו עכשיו.

מרגוליקו

Well-known member
אני מתה לשאול משהו על פרידה אבל זה עלול להשמע מגעיל ולא יפה מצידי אז אני אמנע….

Pachulii

Well-known member
היי חברים התגעגעתי
ימים קשים וכבדים, בשבילי האח הוא תמיד מפלט, לפחות בהתחלה שעד שכולם מעייפים אותי ואני פורשת, אני חושבת שכבר לפחות 6 עונות פרשתי באמצע העונה מהצפייה לא מצליחה להשאר עד הסוף. מעניין אם השנה בגלל הצורך לנקות את הראש יותר מתמיד זה יהיה שונה.

סה"כ רוב הדיירים חביבים לי / לא מעניינים כרגע. עד הכניסה השנייה לא היה מישהו שלא סבלתי
את כל הכניסה השנייה אני לא אוהבת אבל הטנג'יות פשוט בלתי במיוחד לירון אמאלה אתמול יום שלם עברה אחד אחד וסיפרה את הסיפור שוב ושוב אותו נוסח כמו רשימת מכולת לא עוצרת לנשום.
תמיד מצחיק אותי האלה שאומרים עלי לא ידברו פה.. אבל זה מה שהיא בעצמה עושה כללל היום חחחחח העיקר " אני לא מדברת אני לא מרעילה אף אחד עליה " ליטרלי תוך כדי שהיא עושה את זה חח אפס מודעות עצמית

עידן מקסים. הדר ואמילי בסדר לי, דני חמוד. קורלי רעשנית וסכסכנית ובוחשת אבל לא מפריע לי ופרידה טיפוס קשה לי לעיכול אבל וואלה לא ראיתי בה רוע אז אחלה פרידה.

ziniozi

Well-known member
אויייי איזה לא יפה!
קורלי ודני בתפקיד מכבי אש
מלמדים את אמילי שלא ככה מתנהגים
ואומרים לה שיש לה ילדים בחוץ שמעריצים אותה
והיא צריכה להיזהר איך שהיא מגיבה
יאמר לזכותה שהיא נלחמת על הזכות שלה להגיב איך שמרגיש לה נכון,
''יש דברים שהיו חייבים להאמר''
פששש אמילי, סחתיין על עמוד השדרה!

Psy Bear

Well-known member
אויייי איזה לא יפה!
קורלי ודני בתפקיד מכבי אש
מלמדים את אמילי שלא ככה מתנהגים
ואומרים לה שיש לה ילדים בחוץ שמעריצים אותה
והיא צריכה להיזהר איך שהיא מגיבה
יאמר לזכותה שהיא נלחמת על הזכות שלה להגיב איך שמרגיש לה נכון,
''יש דברים שהיו חייבים להאמר''
פששש אמילי, סחתיין על עמוד השדרה!

אני מכיר את אבא של אמילי. באה מבית של אנשים מאוד קשוחים וישירים. היא לא תתקפל שם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה