בוףףברכה
Well-known member
בזה...אני כן מבין אותו...אגב אני מבין את חיים בנושא השרפרפים
אבל בעונות קודמות גם היו שרפרפים לא אשמת הדיירים שהאח בנה להם ארון בגדים בגובה 3 מטר
הבית לא מותאם...
לנמוכי קומה...
בזה...אני כן מבין אותו...אגב אני מבין את חיים בנושא השרפרפים
אבל בעונות קודמות גם היו שרפרפים לא אשמת הדיירים שהאח בנה להם ארון בגדים בגובה 3 מטר
בתחילת העונה הוא אמר שהאח הכניס אותו לבית כמה ימים לפני כן כדי שיתן הארות והערות לגבי דברים שיתאימו לו מבחינת גובה.בזה...אני כן מבין אותו...
הבית לא מותאם...
לנמוכי קומה...
בנושא השרפרפים הוא צודק.אגב אני מבין את חיים בנושא השרפרפים
לא כל הגבריםגברים מורידים שיערות בכל הגוף אבל
בבית שחי משאירים וזה הכי מגעיל
דווקא בחזה זה גברי
היא. ,..בעזרת נשים...חיים עצבני על מלאני כי לא שתתה קפה איתו?
המקום עליו את מדברת כבר מפוצץ...אין מילימטר פנוי...שידחף את האג׳נדות שלו למקום ממנו השמש לא זורחת.
ואני עוד כתבתי בתחילת העונה שאני רוצה שיזכה.
לא פיללתי שאגלה שהוא כל כך בלתי.
על ...אמילי...נראה לי...אני לא הבנתי על מה דני מסתכל מהסנסט ואז כשהוא ירד רואים את פרידה ודי.ג׳׳י בבריכה
יש מצב שהוא דלוק עליהעל ...אמילי...נראה לי...
דני הסתכל על אמילי, אור סיפר לדני שאתמול אחרי קידוש אמילי בכתה את חיה, שעידן מבלבל אותה, מאז ששילה נמצא בסביבה, עידן פתאום חזר להתקרב אליה. דני מספר שעידן מחכה לה כדי לצחצח שיניים ביחד, ממש עוקב אחריה לכל מקום, המבט שלו תמיד עליה.לי נראה שעידן רציונלית מבין שאמילי לא מתאימה לו, מצד שני יש באמילי משהו שמושך אותו, הוא נלחם בעצמו, כי בתוך תוכו הוא מתבייש בזה שהוא מאוד רוצה אותה. אני יודעת שלא רואים מעידן משיכה מינית כלפי אמילי, אבל כי זה עידן. נגיד בין אמילי לשילה איזה ווייב עובר , חשמל , אש. אור צודק שיחה עם עידן לא תפטור כלוםעל ...אמילי...נראה לי...
עידן רוצה את אמילי מאוהבת בודני הסתכל על אמילי, אור סיפר לדני שאתמול אחרי קידוש אמילי בכתה את חיה, שעידן מבלבל אותה, מאז ששילה נמצא בסביבה, עידן פתאום חזר להתקרב אליה. דני מספר שעידן מחכה לה כדי לצחצח שיניים ביחד, ממש עוקב אחריה לכל מקום, המבט שלו תמיד עליה.לי נראה שעידן רציונלית מבין שאמילי לא מתאימה לו, מצד שני יש באמילי משהו שמושך אותו, הוא נלחם בעצמו, כי בתוך תוכו הוא מתבייש בזה שהוא מאוד רוצה אותה. אני יודעת שלא רואים מעידן משיכה מינית כלפי אמילי, אבל כי זה עידן. נגיד בין אמילי לשילה איזה ווייב עובר , חשמל , אש. אור צודק שיחה עם עידן לא תפטור כלום
על שוקולד פרווהחיים שוב חופר על עינב?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.