** שרשור בוקר - היום ה6 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

פאף פה

Well-known member
בוקר טוב ושבת שלום
זעזוע ראשון מפרידה במגפיים חומים כעורים במיוחד (כי חורף עכשיו) בשילוב מכנסונים.

Psy Bear

Well-known member
ואאי דני "החתיך" מקום לפני אחרון בסקרים חחחחחחחחחחחחחחחח
איזה נפל.

Lotarica

Well-known member
אח גדול....איזו אכזבה מהאנשים שבחרת לעונה הזו.. מכולם...חוץ מאשר ביום יומיים הראשונים שעוד דיברו קצת על מה שקורה זה פשוט נגמר...כאילו לא היה 7.10...כאילו אין חטופים...כאילו אין ממשלה רעה שהרסה לנו את החיים...כאילו אין יותר צבע אדום... כאילו אין עשרות אלפים מפונים מהצפון והדרום... כאילו אין הרס אדיר בצפון...מה קרה לעם שלנו? משהו מאד משובש במדינה. לראות את הקישקושים במטבח על אוכל ובישולים ולחשוב ששם במנהרות אין להם כלום...בא לי ללכת ולצעוק שם...ת ת ע ו ר ר ו‼️‼️‼️

katy2022

Well-known member
אח גדול....איזו אכזבה מהאנשים שבחרת לעונה הזו.. מכולם...חוץ מאשר ביום יומיים הראשונים שעוד דיברו קצת על מה שקורה זה פשוט נגמר...כאילו לא היה 7.10...כאילו אין חטופים...כאילו אין ממשלה רעה שהרסה לנו את החיים...כאילו אין יותר צבע אדום... כאילו אין עשרות אלפים מפונים מהצפון והדרום... כאילו אין הרס אדיר בצפון...מה קרה לעם שלנו? משהו מאד משובש במדינה. לראות את הקישקושים במטבח על אוכל ובישולים ולחשוב ששם במנהרות אין להם כלום...בא לי ללכת ולצעוק שם...ת ת ע ו ר ר ו‼️‼️‼️
הם בבועה. מנותקים בלי טלפון עיתון חדשות. ככל שעובר הזמן הם שוכחים את העולם שבחוץ.

מיק83

Well-known member
אני מכירה את השמות של הדיירים (לא יודעת איך הם נראים בפועל) .. אבל לא זוכרת שיש דיירת בשם דנה? יש כזו?

מצב
הנושא נעול.
למעלה