פאף פה
Well-known member
בול מה שכתבתיהדר, גוף פצצה והכל, כל הכבוד. אבל אני לא יכול לסבול שאנשים עם התחת בחוץ 90% ערומים במטבח. לכי לבריכה כפרה.
בול מה שכתבתיהדר, גוף פצצה והכל, כל הכבוד. אבל אני לא יכול לסבול שאנשים עם התחת בחוץ 90% ערומים במטבח. לכי לבריכה כפרה.
בול מה שכתבתי
יואועוד דבר שמטריף אותי זה כשיושבים על הדלפק/שולחן/שיש במטבח. עם התחת שלך איפה שמכינים אוכל.
יואו
זה נורא
ואלה שמרימים רגליים על שולחן האוכל? והכסאות?
אוי אני זוכרת את הספגטי של המכשפה!בכלל החינוך בארץ לנימוסי שולחן והגיינה בסיסית הוא ברצפה. באח אנשים כל הזמן לועסים עם פה פתוח, מלקקים את הכף שאיתה מגישים לכולם, שיערות באוכל.
פעם אור המכשפה נפלו לה כל הספגטי לתוך הג'ורה של הכיור והיא הרימה עם היד חזרה לסיר.
אני זוכר את אביבית מחזירה את הספגטי מהג'ורה של הכיור לסיר, גם אור עשתה את זה?בכלל החינוך בארץ לנימוסי שולחן והגיינה בסיסית הוא ברצפה. באח אנשים כל הזמן לועסים עם פה פתוח, מלקקים את הכף שאיתה מגישים לכולם, שיערות באוכל.
פעם אור המכשפה נפלו לה כל הספגטי לתוך הג'ורה של הכיור והיא הרימה עם היד חזרה לסיר.
אביבית הרימה בשר מהרצפה חזרה למחבתאני זוכר את אביבית מחזירה את הספגטי מהג'ורה של הכיור לסיר, גם אור עשתה את זה?![]()
אוישששש זוועהאביבית הרימה בשר מהרצפה חזרה למחבת
הטנג'יות צדקו בכל מה שאמרו על הדר, הבעיה שהדרך שלהן עקומה.איכס. הדר נדלקה על תום.
הוא כזה דוחה, איך אפשר?
ועוד אמרה שהיא ״מכירה כמויות של בנות שהיו איתו״
וואו זה דוחה
והבנתי שפרידה רצתה לישון איתו וקיבלה כתף קרה
סבבה לישון יחד רק לא כשזה בקטע חד צדדי…
פרידה משדרת נואשות וחוסר ביטחון תהומי
לו רק היתה יותר חזקה
לירוןמעניין מי יצא בשבת
מעניין מי יצא בשבת
אין הדחה מחרלירון
יש הדחה ביום ראשון ולהערכתי לירון תודח.אין הדחה מחר
יש כניסה של 2 דיירים נוספים + העמדה להדחה בלייב
פייבוריטית שלי גם!אני מחבבת את אמילי,אומנם היא הכי צעירה שם אבל משהו שם נינוח ופשוט נהנה מהרגע , בלי דרמות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.