סדק ביחסים...עידן: "חתול לא יכנס לי לבית"
תיזהר ממני
סדק ביחסים...עידן: "חתול לא יכנס לי לבית"
תיזהר ממני
לא הבנתי מה הקשר בין הדר הנהדרת לבר הצ'אחלהעוז פשוט רוצה שהדר תזכה ומנסה להשיג את מה שלא השיג עם בר, אחרי שטליה לקחה את הגמר. גם אהב ממש את ירדן כשהייתה מול תקוה.
מסכימהתשחררו
הדר לא תנצח
זה למה אני בכיף העונה
כי היא היחידה שלא מסוגל אם תיקח(אמילי לא במשוואת הניצחון מן הסתם)
עם השאר אני סבבה יותר וסבבה פחות
זה עידן ואור 2 אחרוניםמסכימה
יותר מזה,
בהצבעות אמת אני מהמרת שגם נועם לפניה, יחד עם אור ופרידה.
זה כמובן לא ימנע מעוז לשים אותה אחרונה על הספה לצד פרידה.
יכול להיות אבל יותר מופרך..זה עידן ואור 2 אחרונים
פרידה 3
אין צורך ביאם יוני אומר שהדר לא תנצח אנחנו בבעיה
אין לי בעיה שלא תנצח. יש לי בעיה שבלתי אפשרי מבחינתה לשרוד שם באוירה מורעלת כל כך שהולכת ומתחזקת בשנאה נוראית כלפיה. גם טליה שרדה בקושי וצלחה את זה. הדר לא תזכה, זה ברור לי. בגמר היא תהיה זה גם ברור לי ואני רוצה ומקווה שתפיל בדרך לפיסגה את כל מי שמנסה להפילה כיום. בעיקר להפיל את רוחה שכבר לא כל כך חזקה.. תכלס, זה מתיש וקשה נורא להיות לבדה.אין צורך בי
עשירים לא מנצחים אצל עוז
לדעתי היא גם לא תגיע לגמר
היא תודח בשביל שעידן ינצח
לא אשקר,אין לי בעיה שלא תנצח. יש לי בעיה שבלתי אפשרי מבחינתה לשרוד שם באוירה מורעלת כל כך שהולכת ומתחזקת בשנאה נוראית כלפיה. גם טליה שרדה בקושי וצלחה את זה. הדר לא תזכה, זה ברור לי. בגמר היא תהיה זה גם ברור לי ואני רוצה ומקווה שתפיל בדרך לפיסגה את כל מי שמנסה להפילה כיום. בעיקר להפיל את רוחה שכבר לא כל כך חזקה.. תכלס, זה מתיש וקשה נורא להיות לבדה.
בריא לבריאות.לא אשקר,
צחקתי
כל מי שבפיצה בטוב פלוס איתהאין לי בעיה שלא תנצח. יש לי בעיה שבלתי אפשרי מבחינתה לשרוד שם באוירה מורעלת כל כך שהולכת ומתחזקת בשנאה נוראית כלפיה. גם טליה שרדה בקושי וצלחה את זה. הדר לא תזכה, זה ברור לי. בגמר היא תהיה זה גם ברור לי ואני רוצה ומקווה שתפיל בדרך לפיסגה את כל מי שמנסה להפילה כיום. בעיקר להפיל את רוחה שכבר לא כל כך חזקה.. תכלס, זה מתיש וקשה נורא להיות לבדה.
מזכירה את יאיר לפיד אומר שהוא נגד לגליזציה כי זה לא חוקיבמשחק האסוציאציות
"סמים"
הדר: אסור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.