שרשור בוקר היום ה63 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

אזרחית שקופה

Well-known member
איזה מטומטמים. הם מנסים ליצר מערבולת ע"י הסתובבות סביב העמוד עם הדשא.
כך לעולם לא תיווצר מערבולת כי מרכז המערבולת חסום ע"י העמוד.
מערבולת תיווצר בכל מקום בבריכה רק לא סביב העמוד. כך זה בטורנדו.
אני מקווה שאני לא אצא בסוף מטומטמת.

סטיריקון9

Well-known member
לגבי חיים וכל ענייני הדת שלו: בכל העונות שאני ראיתי (מאז שי חי והלאה) לא היה דייר אחד עם לייף סטייל דתי שכפה את דעותיו בצורה כזו על כל המשתתפים האחרים בתכנית.
והיו אנשים הרבה יותר עמוקים בדת, חרדים וכו'.
ובאופן כללי, מרגיש השנה שאין בכלל אלטרנטיבה אחרת ל"בעזרת השם" ותפילות כל היום ותפילין גם למי שאינו מאמין וכפיית אורח חיים דתי.
זה הפך לכת, אופי האנשים הוא נגרר, כל טקס שיוכתב כולם יצייתו, ישימו כיפה אוטומאטית ויקריאו פסוקים. כך גם היה בטקס שעשו למען החטופים. לא צריך להרחיק ינקי התנהג שונה

לאה133

Well-known member
לדעתי פרידה היא הדיירת הכי מסקרנת, היא לא תלויה באף אחד, היא לא רבה עם אף אחד, היא עושה מה שהיא רוצה בלי להתחשב בסביבה, סוליסטית, אישה מיוחדת, קצת מוגזמת, אבל בתור מתמודדת למליון היא ממש ראויה ואני מקווה שהיא תזכה , בתוכניות בטלויזיה היא המועמדת לזכיה. הכי חשוב שהיא לא הולכת אחרי עדר. השיעור לחיים שלה זה האח הגדול, היא תצא גדולה אחרי האח.

מיק83

Well-known member
לדעתי פרידה היא הדיירת הכי מסקרנת, היא לא תלויה באף אחד, היא לא רבה עם אף אחד, היא עושה מה שהיא רוצה בלי להתחשב בסביבה, סוליסטית, אישה מיוחדת, קצת מוגזמת, אבל בתור מתמודדת למליון היא ממש ראויה ואני מקווה שהיא תזכה , בתוכניות בטלויזיה היא המועמדת לזכיה. הכי חשוב שהיא לא הולכת אחרי עדר. השיעור לחיים שלה זה האח הגדול, היא תצא גדולה אחרי האח.
קראתי את זה בחצי עין ומצאתי אי דיוקים

אפ הייתה עושה מה שרוצה ״בלי להתחשב בסביבה״ לא הייתה לוקחת ברצינות את הצעקות מבחוץ שדיג׳י הורס לה…

yalian

Well-known member
חשבתי עליה כך בהתחלה,
אבל היא מהר מאוד הפכה לקלישאה מרוב ה"ייחודיות" והמוגזמות,
זה כבר ייחודיות לפי הספר, והצגה 100% מהזמן.

אבל כן, אין ספק שכאשר היא תצא יהיה לה קהל מעריצות.

katy2022

Well-known member
מסכימה😍

בסדר555

Well-known member
11:30 אמילי ממשיכה לפלרטט עם שילה
עכשיו כבר אין לה את התירוץ של לא חייבת כלום
אם עידן היה מפלרטט עם מישהי בזמן שהוא בתוך הרומן עם אמילי כל הסוויסות היו קורעים אותו

אולי עוד יש סיכוי שאמילי תודח

נערך לאחרונה ב:

GALxp

Well-known member
אם עידן היה מפלרטט עם מישהי בזמן שהוא בתוך הרומן עם אמילי היו קורעים אותו

אמילי לא תהיה בגמר.
עוז מנסה להרים לה בכל הזדמנות, אבל הוא לא מבין שהוא ממאיס אותה על הצופים.

yalian

Well-known member
אם עידן היה מפלרטט עם מישהי בזמן שהוא בתוך הרומן עם אמילי כל הסוויסות היו קורעים אותו

אם רק תועמד בקרוב

מצב
הנושא נעול.
למעלה