yoni564712
Well-known member
איך נדע אם קרה משהו חריג בין עידן וגאיה אם לא משדרים לא אותו ולא אותה
היא זרקה עליו ספסל,איך נדע אם קרה משהו חריג בין עידן וגאיה אם לא משדרים לא אותו ולא אותה
עוז התחיל להריץ אותובשלב זה, לאיציק יש יותר זמן מסך מלעידן
#איציקיכבהאתהאורעוז התחיל להריץ אותו
#ספטמבר24מצביעיםאיציק
חזרו כבר שלשום לא?עידן אמילי כנראה חזרו אתמול בלילה ... אחרת אין באמת סיבה לצנזר אותם כל כך הרבה
לא בטוחה לגבי זה.... אבל אני חושבת שהם ישנו יחד אתמול בלילהחזרו כבר שלשום לא?
הם לא ישנים יחד.... אבל בהחלט חזרו...לא בטוחה לגבי זה.... אבל אני חושבת שהם ישנו יחד אתמול בלילה
אני חושדת כי המיטה שלהם צונזרה אתמול בלילה והם היו ממש צמודים לפני כיבוי אורותהם לא ישנים יחד.... אבל בהחלט חזרו...
לגבי הטיימינג, כנראה בערב שאחרי משימת הפריז, כי במשימה היו מרוחקים ובבוקר למחרת כבר היו צמודים, אז בטח דיברו בין לבין...עוד שיחה שלהם שלא ראינו.
נכון, אבל התעוררו בבוקר כל אחד במיטתו...אני חושדת כי המיטה שלהם צונזרה אתמול בלילה והם היו ממש צמודים לפני כיבוי אורות
היה נדמה קצת ככה כי בתחילת העונה הוא זרק איזה משפט על זה שביומיים הראשונים היא "רצתה" אותו...די...
פותחת את הלייב ואור מלהג על הדר...?
לדעתי הוא מאוהב בה.
רק רגש עמוק של דחוי מוליד אובססיה כזאת
כן, מזכיר לי לפעמים - להבדיל כמה הבדלות - את האנטי שהיה לבובלילים על שפרה. הדר היא על תקן ה'אשכנזיה הפריבילגית'היה נדמה קצת ככה כי בתחילת העונה הוא זרק איזה משפט על זה שביומיים הראשונים היא "רצתה" אותו...
אבל עכשיו, אחרי חודשיים, מרגיש לי שזה לא כזה רב משמעויות . אני פחות רואה שם חיבה נסתרת , נראה לי שהוא פשוט סולד מהסגנון שלה, טייפקאסט שמאוד שונה ממנו.
העיראקים נחשבים לאשכנזים...כן, מזכיר לי לפעמים - להבדיל כמה הבדלות - את האנטי שהיה לבובלילים על שפרה. הדר היא על תקן ה'אשכנזיה הפריבילגית'
העירקים, המצרים, הסורים - הגיעו ברובם עם השכלה, השתלבו במקצועות צווארון לבן ומעולם לא התלוננו או התבכיינו. הדור השני המשיך באותה גישה, לימודים גבוהים והשתלבות. נחשבים לאשכנזים? למה להעליב אותם? חלקם בהחלט מוצלחים יותר...העיראקים נחשבים לאשכנזים...
הם מוצלחים מדי...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.