אם ההצבעות משנות משהו תמיד המצב יכול לתהפך אלא אם הפער ענקכי ראו כבר בבוקר שהיא הכי נמוכה בהצבעות.
כבר נתתי את כהצבעות שלי למיכל אחרי מה שעוז עשה לעידן ברביעי.
לזה עם הגרביים או לזה בלי הגרביים ?
תגיד ''אני רוצה שחיים יעוף''מי ששכח להצביע למיכל, עוד לא מאוחר
לינק להצבעות: https://votes.13tv.co.il/?q=z858fqdkx5
שימו לב: מיכל מושיוב בגימטריה זה 464
464 זה גם "אגן קדוש". לא ברור אם מדובר באגן של פרידה או של חיים - אבל פרידה לא מועמדת וחיים כן. כנראה יש רצון להחזיר את האגן הקדוש הביתה עם צאת שבת קודש.
464 זה גם "אני גונח בחושך", אולי רמיזה לרגעי הקריפיות של חיים בלילות.
464 זה גם "כסף זורם אליי" ו-"לב שמח מלא אהבה".
ואם לא הספיק לכם: גם "גיוס חרדים לצבא" זה 464 בגימטריה.
כל הצבעה למיכל תבהיר לעוז כמה רוצים את חיים בחוץ ותקשה עליו להיות עם מצפון שלם אם יבחר להדיח מישהו אחר ברמאות
"מישהו מודח היום ויכול להיות שזה עידן"מה היא שרה?
אינשאללה הלילה היא תפגוש את אמא שלה. אני מוכן לשלם על המונית."מישהו מודח היום ויכול להיות שזה עידן"
ונקרעת מצחוק
אפילו אור הופתע מהטמטום שלהאולי אבל ממבוכה וקושי? קשה לי להאמין שיש בה כזה רוע.
זה היה מפחד שזה מה שיקרה. לא מכוונת רצון שלה. הצחקוק שלה זה פחד להתמודד ולא רוע. אין לי ספק שהיא רוצה שישאר בגלל המניעים האגואיסיים שלה. מצד שני אם יודח זה יתן לה סרט לשחק עליו ולהראות עצמה מסכנה ועצובהאולי אבל ממבוכה וקושי? קשה לי להאמין שיש בה כזה רוע.
מישהו הולך היום, אולי זה עידן. ואחרי זה כבר תכננה את הגיזדורים והבכיות שיהיו לה.מה היא שרה?
היא הכי מטונפת בהיסטוריה של האח. ילדה זבל.10:24
אמילי הזחוחה שרה שאולי עידן יודח היום
היא בטוחה שהיא נשארת
אבל היא צודקת. היא בטוח נשארת. כבר מבינה את היחס שהיא מקבלתֶ מהאח.היא הכי מטונפת בהיסטוריה של האח. ילדה זבל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.