לא ראו...כנראה קרה בזמן שקופית.בוקר טוב..אתמול באיזו שעה ראו שגוזי בוחר את קארין ואלמוג/רמי מתעצבנים מזה? או שלא ראו את זה?
ראו רק את הדיבור שאחרי.
לא ראו...כנראה קרה בזמן שקופית.בוקר טוב..אתמול באיזו שעה ראו שגוזי בוחר את קארין ואלמוג/רמי מתעצבנים מזה? או שלא ראו את זה?
לפני השקופית של המשימה.. בזמן שהחמישייה של ג'וזי התארגנה להופעה.. ואחרי השקופית הראו את קארין חופרת בנושאבוקר טוב..אתמול באיזו שעה ראו שגוזי בוחר את קארין ואלמוג/רמי מתעצבנים מזה? או שלא ראו את זה?
שמחה שעשתה את שלה מול יהודה ושתלך. רמה מאוד נמוכה לכלכנית אהבה את הקשקשה של דרור של ירידה על דיירים אחרים להוריד אחרים . מרימה לעצמה יותר מידי. והאמת לא נאמן בעיני שאישה נכנסת לגבר ככה בהתחנפויות ובלנסות להתקרב במיוחד שאומר הרבה פעמים. מנסה בכל דרך להתקרב לג'וזי החבר של החבר שלה אם שכחה.אני באמת עוד לא התאוששתי מהשיחה שאלמוג עשתה לג׳וזי... מסכן ראו שהוא מתקפל במיוחד שכאילו היא החברה של יהודה.. אני לא מבינה נשים שמחפשות פרגון בכוח ומחפשות משהו מהגבר שהן בעצמן יודעות שזה שקר.. המעשה מדבר בפני עצמו, אם הוא לא בחר בך אז את לא הכי קרובה אליו.. היא גם מנסה להוציא אותו מלוכלך, היא אמרה לו: אני יודעת מה אתה אומר וחושב על קארין ותום לכן חשבתי שזה צבוע... סליחה אבל זה מאוד מאוד זול ונחשושי.. נראה שג׳וזי הרגיש לא נעים בגלל שיהודה עזב ואולי יחשוב שזה לא בסדר.. למרות שאני מאמינה שיהודה התעורר והוא לא יהיה עם אלמוג.
הוציאה ממנו שאם יהיה עינין של חסינות שהוא יתן להאני באמת עוד לא התאוששתי מהשיחה שאלמוג עשתה לג׳וזי... מסכן ראו שהוא מתקפל במיוחד שכאילו היא החברה של יהודה.. אני לא מבינה נשים שמחפשות פרגון בכוח ומחפשות משהו מהגבר שהן בעצמן יודעות שזה שקר.. המעשה מדבר בפני עצמו, אם הוא לא בחר בך אז את לא הכי קרובה אליו.. היא גם מנסה להוציא אותו מלוכלך, היא אמרה לו: אני יודעת מה אתה אומר וחושב על קארין ותום לכן חשבתי שזה צבוע... סליחה אבל זה מאוד מאוד זול ונחשושי.. נראה שג׳וזי הרגיש לא נעים בגלל שיהודה עזב ואולי יחשוב שזה לא בסדר.. למרות שאני מאמינה שיהודה התעורר והוא לא יהיה עם אלמוג.
יואו זה היה מביך.. מסכן חיכה כמה דקות וברח לישוןהוציאה ממנו שאם יהיה עינין של חסינות שהוא יתן לה
מכל מה שכתבת מה שהכי חרה לי זה המשפט שטוען שאת מאמינה יהודה התעורר והוא לא יהיה עם אלמוג.אני באמת עוד לא התאוששתי מהשיחה שאלמוג עשתה לג׳וזי... מסכן ראו שהוא מתקפל במיוחד שכאילו היא החברה של יהודה.. אני לא מבינה נשים שמחפשות פרגון בכוח ומחפשות משהו מהגבר שהן בעצמן יודעות שזה שקר.. המעשה מדבר בפני עצמו, אם הוא לא בחר בך אז את לא הכי קרובה אליו.. היא גם מנסה להוציא אותו מלוכלך, היא אמרה לו: אני יודעת מה אתה אומר וחושב על קארין ותום לכן חשבתי שזה צבוע... סליחה אבל זה מאוד מאוד זול ונחשושי.. נראה שג׳וזי הרגיש לא נעים בגלל שיהודה עזב ואולי יחשוב שזה לא בסדר.. למרות שאני מאמינה שיהודה התעורר והוא לא יהיה עם אלמוג.
הסרטון לא נקבע להקרנה מראש, הוא מוקרן אחרי שדייר עוזב. כך היה גם עם דרור, אופיר וכמדומני לינורזה שמועד ההקרנה נבחר לשבועיים לפני הסוף הוא עוד עדות להיותו המועמד "הנבחר" מלכתחילה
הייתי דיי קרוב לא?העונה הזו הגיעה לקו הסיום שלה מבחינתי כבר לפני שלושה שבועות,
שיממון שכזה... מבחינתי גמר מחר, כי זה עוד הדבר היחיד שמענין אותי, ולא כי חשוב לי מי ינצח או לא,
הפייבוריטית שלי בכל מקרה לא על המפה, מכייפת בבית ואוכלת תותים
אלא רק מענין אותי, שורה תחתונה, פאקינג 108 יום בבית הזה, פמפומי דמויות בתוכניות ערוכות, אז את מי עוז הצליח לדחוף לנו לפה בכוח?
זה הדבר היחיד שעוד מעורר אצלי ענין בעונת פח הזאת.
אגב, קראתי עכשיו סיכום של בוייא של הפרק ביום ה13, לפני ההדחה של דייויד, פרק שכנראה פומפמו בו בעוז (...) דייויד , יהודה וג'וזי, אז ציטוט:
"פרק חדש של האח יוצא לדרך בבית האח נשארו רק שלושה דיירים יהודה דיוויד וגוזי שמתחרים על המליון
טוב נו יש שם עוד דיירים אבל רועי עוז לא סופר אותם אז נדבר כרגע על ה3 שהוא מרייר עליהם....
אתם עוד פה? למה? הפרק נגמר? רק עוד 3 חודשים נגלה מי מה3 יזכה במליון אחרי ש2 מתוך ה3 יודחו על אלימות"
אומנם רק יהודה נבעט על אלימות, אבל אפשר להכניס גם את דייויד לקטגוריה הזאת.
יום טוב לכולם
אז מי לוקח את העונה? ג'וזי?הייתי דיי קרוב לא?
זהבה גוזי קארין רמי ליאוראז מי לוקח את העונה? ג'וזי?
חיבבתי את דיוויד הוא היה לי מעניין אבל בתוך תוכי היה משהו מרגיע בזה שהוא הודח מוקדם.העונה הזו הגיעה לקו הסיום שלה מבחינתי כבר לפני שלושה שבועות,
שיממון שכזה... מבחינתי גמר מחר, כי זה עוד הדבר היחיד שמענין אותי, ולא כי חשוב לי מי ינצח או לא,
הפייבוריטית שלי בכל מקרה לא על המפה, מכייפת בבית ואוכלת תותים
אלא רק מענין אותי, שורה תחתונה, פאקינג 108 יום בבית הזה, פמפומי דמויות בתוכניות ערוכות, אז את מי עוז הצליח לדחוף לנו לפה בכוח?
זה הדבר היחיד שעוד מעורר אצלי ענין בעונת פח הזאת.
אגב, קראתי עכשיו סיכום של בוייא של הפרק ביום ה13, לפני ההדחה של דייויד, פרק שכנראה פומפמו בו בעוז (...) דייויד , יהודה וג'וזי, אז ציטוט:
"פרק חדש של האח יוצא לדרך בבית האח נשארו רק שלושה דיירים יהודה דיוויד וגוזי שמתחרים על המליון
טוב נו יש שם עוד דיירים אבל רועי עוז לא סופר אותם אז נדבר כרגע על ה3 שהוא מרייר עליהם....
אתם עוד פה? למה? הפרק נגמר? רק עוד 3 חודשים נגלה מי מה3 יזכה במליון אחרי ש2 מתוך ה3 יודחו על אלימות"
אומנם רק יהודה נבעט על אלימות, אבל אפשר להכניס גם את דייויד לקטגוריה הזאת.
יום טוב לכולם
לא זה ולא זה, על חייו לפני הביתלא הבנתי הסרט הוא על מה שיהודה עבר בבית האח או על ההתמודדות שלו אחרי שעזב את הבית???
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.