חח נכון.. במחשבה שניה עדיף לטליה שנתנאל יגיע לגמר.. גם ככה הוא לא מסכן לה את המליון מקסימום של המקסימום מקום 4אם נתנאל עף היום. מי יודע אולי גם הזוכה שלי תהיה בר
הלוואי והיה הילד שצועק שהמלך הוא עירום. מדוע לא צעק כך על 'זוגות' אחרים?יגיע לגמר לא יגיע. תזכה לא תזכה.
לא בדיוק מעניין אותי
אבל זה נחמד לראות מה קורה שיש את הילד שצועק שהטליה היא לא תכלת.
ולראות את מה שזה גורם לעדת המעריצים.
דרור בחור חכם ומחושב שבא מוכן מהבית אבל אני תמיד העדפתי את זה שאומר את דעתו. הרבה יותר מעניין.
חחח.... ילד... ?יגיע לגמר לא יגיע. תזכה לא תזכה.
לא בדיוק מעניין אותי
אבל זה נחמד לראות מה קורה שיש את הילד שצועק שהטליה היא לא תכלת.
ולראות את מה שזה גורם לעדת המעריצים.
דרור בחור חכם ומחושב שבא מוכן מהבית אבל אני תמיד העדפתי את זה שאומר את דעתו. הרבה יותר מעניין.
העלת גם קישורים לטיקטוק שתמכו בדעתךמי זה אתם? הפוסט הועלה ונכתב רק בשמי. נתנאל מאשר הצגה אחת -בר ואליאב ופוסל קשר אחר. 'מאוד לא תכסיסן' האהדה לטליה וקריאות של נשים לשחף קורעות אותו מבפנים ומאיימות עליו, העלה הילוך. כמה פשוט ככה נכון.
העליתי את ההקלטה כי מכורה וחבל לא נמצאת פה עוד להעלות הקלטות. בטיקטוק ישנן הקלטות מוכנות מראש דקות לאחר שידור. התגובות שם לא מעניינות.העלת גם קישורים לטיקטוק שתמכו בדעתך
מסכן אופק, רק עכשיו חושבת על מה שעבר, בטח היה לו ממש לא קל בחודש האחרון ...וואו בריונאל הדליק את כל הטיקטוק כמה ימים לפני הסוף וכת טליה הוציאו עליו חוזה. לפחות קצת אקשן. להזכירכם כל מה שאמר על אופק אמר לה בפנים יחד עם דניאל ושחף. כולם הסכימו פה אחד שהיא השליתה את אופק. יש דיבורים ויש מעשים. גם בפורום פה היו בטוחים שזה רומנטי והגנו על אופק בחירוף נפש כשהפכה אותו למטרידן, אך הזיכרון של מעריציה קצר וסלקטיבי.
הפכו אותו למדומיין, שקרן ומה לא? אמבר הרד צריכה ללמוד מטליה טריקים.מסכן אופק, רק עכשיו חושבת על מה שעבר, בטח היה לו ממש לא קל בחודש האחרון ...
זה עוד יותר גורם לי לסלוד מהתנהגותו של שחף שלמרות שידע על רגשותיו התחיל משהו עם טליה... זה מעשה שקשה לי לשחרר ממנו.
גם שחף מתחיל להראות כמטרידן לפי תדירות "השינויים האטמוספריים" שלה היא עצבנית מדברת אליו פוגע ואח"כ די מהר עוברת טרנספורמציה למצב חייכני. מה לעשות זה פוגע ובקרבה הזאת בבית לעיתים יכול להתקבל כהטרדה. אין צורך ללכת על ביצים כדי לא להעיר את מה שבתוכה ולחפות על הכלוואו בריונאל הדליק את כל הטיקטוק כמה ימים לפני הסוף וכת טליה הוציאו עליו חוזה. לפחות קצת אקשן. להזכירכם כל מה שאמר על אופק אמר לה בפנים יחד עם דניאל ושחף. כולם הסכימו פה אחד שהיא השליתה את אופק. יש דיבורים ויש מעשים. גם בפורום פה היו בטוחים שזה רומנטי והגנו על אופק בחירוף נפש כשהפכה אותו למטרידן, אך הזיכרון של מעריציה קצר וסלקטיבי.
אילנה לא מועמדת, זה סקר אחר נראה ליבוקר טוב....
לפי סקר שמועה האחרון..דרור אמור לעוף היום:
טליה 36.26
בר 19.59
ריוואה17.63
שחף 13.79
נתנאל 6.49
אילנה 3.36
דרור 2.89
מי יודע... אולי תהיה הפתעה ונתנאל המכוער יעוף...
זה הסקר של המנצחאילנה לא מועמדת, זה סקר אחר נראה לי
'נכנסה למיטה' היחידה שנמנעת ממגעים אינטימיים זאת טליה. מעבר לאישיותה הרגועה, האסופה המאוד נדירה בתוכניות ריאליטי היא אף כנה מאוד בדבריה. פעמים אף תמימה בדיבוריה גלויי הלב בפני כל אלו המבקשים להכשילה. בנוסף היא המתחרה הראשונה שלא עשתה שימוש בעברה הטרגי לא בפני שאר המשתתפים ולא בחדר האח. משב רוח צח בתוכנית פונוגרפית רגשות אחת ומתמשכת.דרך אגב, לא זכורה לי אף מתמודדת שזכתה במיליון שקל באח הגדול רק בתנאי שתיכנס למיטה ותזייף משיכה לאשכנזי חופר ומת לטעמה כפי שהגדירה את שחף מספר פעמים. עוז הגיע לשפל מוסרי חדש שלא משתווה לגועל של יורם זק המטרידן. קפץ לי אתמול סרטון תעודת הזהות של שחף בטיקטוק שם עוז כיוון את כל השיחה לכך ששחף צריך זוגיות ושחף כביכול רעד רק מהמחשבה ואמר שזה לא הצד החזק שלו. הרי העיד שבגד בבת זוגו בפרקים הראשונים. עכשיו כל התסריט המדומיין של עוז מתחבר.
היא ליטרלי בילתה במיטה עם אופק ושחף כולל ליטופים ונשיכות. זכותך לאהוב אותה אבל להתכחש לעובדות זה כבר עיוורון.'נכנסה למיטה' היחידה שנמנעת ממגעים אינטימיים זאת טליה. מעבר לאישיותה הרגועה, האסופה המאוד נדירה בתוכניות ריאליטי היא אף כנה מאוד בדבריה. פעמים אף תמימה בדיבוריה גלויי הלב בפני כל אלו המבקשים להכשילה. בנוסף היא המתחרה הראשונה שלא עשתה שימוש בעברה הטרגי לא בפני שאר המשתתפים ולא בחדר האח. משב רוח צח בתוכנית פונוגרפית רגשות אחד ומתמשך.
שומו שמיים. לא זכור לי שהיא נשכה. כל הבנות לא רק שהתלטפו, שכבו זאת על גבי זה, התנשקו ומה עוד אליהן לא באים בטענות רק לטליה שחיבקה או ליטפה אוי ואבויי 'באמת' סללה את דרכה דרך המיטות של גברי הבית.היא ליטרלי בילתה במיטה עם אופק ושחף כולל ליטופים ונשיכות. זכותך לאהוב אותה אבל להתכחש לעובדות זה כבר עיוורון.
אף בחורה שם לא נגעה בחושניות באיברים של מישהו בידיעה שהוא מאוהב בה ואמרה לו מספר פעמים שבחוץ אולי הם יהיו יחד. יש עשרות סרטונים שמראים את המגע המיני שלה באופק ואם ילדות בנות 12 בטיקטוק הפנימו את זה... כנראה כל חברי הפורום עיוורים הרי הם הגדירו את היחסים שלהם כרומנטים בתחילת העונה. מעניין למה.שומו שמיים, לא זכור לי שהיא נשכה. כל הבנות לא רק שהתלטפו, שכבו זה על גבי זה, התנשקו ומה עוד אליהן לא באים בטענות רק לטליה שחיבקה או ליטפה אוי ואבויי 'באמת' סללה את דרכה דרך המיטות של גברי הבית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.