** שרשור בוקר היום ה96 בבית עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

צופה15

Well-known member
יגיע לגמר לא יגיע. תזכה לא תזכה.
לא בדיוק מעניין אותי 😊
אבל זה נחמד לראות מה קורה שיש את הילד שצועק שהטליה היא לא תכלת.
ולראות את מה שזה גורם לעדת המעריצים.
דרור בחור חכם ומחושב שבא מוכן מהבית אבל אני תמיד העדפתי את זה שאומר את דעתו. הרבה יותר מעניין.

Coralim

Well-known member
לא בדיוק מעניין אותי 😊
דרור בחור חכם ומחושב שבא מוכן מהבית אבל אני תמיד העדפתי את זה שאומר את דעתו. הרבה יותר מעניין.
הלוואי והיה הילד שצועק שהמלך הוא עירום. מדוע לא צעק כך על 'זוגות' אחרים?
האמת שלו מאוד סתגלנית ולא נשכחה התנהגות ניצול ההזדמנויות שלו כששינה את גישתו לטליה במאה ושמונים מעלות באמצע העונה כדי להלבין את אישיותו. עבר מהפך - מתכנון חרם מוחלט עם בני בריתו על טליה וצרחות ובריונות לכופף אותה תחת רגלו הפך עורו, נופת צופים 'המכה על חטא' כי
if you can't beat them, join them

נערך לאחרונה ב:

foreigner 3

Well-known member
לא בדיוק מעניין אותי 😊
חחח.... ילד... ?
ראיתי בריון אלים ובולען בלתי נלאה. וגם זייפן נטול כישרון.
שבמקרה הוא גם "הגבר" הכי פתטי שנראה על המסך.
את העונש הגדול שלו יקבל כשיצא לזרועותיה הקפוצות של הפסיכוטית....

צופה15

Well-known member
מי זה אתם? הפוסט הועלה ונכתב רק בשמי. נתנאל מאשר הצגה אחת -בר ואליאב ופוסל קשר אחר. 'מאוד לא תכסיסן' האהדה לטליה וקריאות של נשים לשחף קורעות אותו מבפנים ומאיימות עליו, העלה הילוך. כמה פשוט ככה נכון.
העלת גם קישורים לטיקטוק שתמכו בדעתך 😊

Coralim

Well-known member
העלת גם קישורים לטיקטוק שתמכו בדעתך 😊
העליתי את ההקלטה כי מכורה וחבל לא נמצאת פה עוד להעלות הקלטות. בטיקטוק ישנן הקלטות מוכנות מראש דקות לאחר שידור. התגובות שם לא מעניינות.

DontHateTheGame

Well-known member
וואו בריונאל הדליק את כל הטיקטוק כמה ימים לפני הסוף וכת טליה הוציאו עליו חוזה. לפחות קצת אקשן. להזכירכם כל מה שאמר על אופק אמר לה בפנים יחד עם דניאל ושחף. כולם הסכימו פה אחד שהיא השליתה את אופק. יש דיבורים ויש מעשים. גם בפורום פה היו בטוחים שזה רומנטי והגנו על אופק בחירוף נפש כשהפכה אותו למטרידן, אך הזיכרון של מעריציה קצר וסלקטיבי.

Insomnia 5

Well-known member
וואו בריונאל הדליק את כל הטיקטוק כמה ימים לפני הסוף וכת טליה הוציאו עליו חוזה. לפחות קצת אקשן. להזכירכם כל מה שאמר על אופק אמר לה בפנים יחד עם דניאל ושחף. כולם הסכימו פה אחד שהיא השליתה את אופק. יש דיבורים ויש מעשים. גם בפורום פה היו בטוחים שזה רומנטי והגנו על אופק בחירוף נפש כשהפכה אותו למטרידן, אך הזיכרון של מעריציה קצר וסלקטיבי.
מסכן אופק, רק עכשיו חושבת על מה שעבר, בטח היה לו ממש לא קל בחודש האחרון ...
זה עוד יותר גורם לי לסלוד מהתנהגותו של שחף שלמרות שידע על רגשותיו התחיל משהו עם טליה... זה מעשה שקשה לי לשחרר ממנו.

DontHateTheGame

Well-known member
מסכן אופק, רק עכשיו חושבת על מה שעבר, בטח היה לו ממש לא קל בחודש האחרון ...
זה עוד יותר גורם לי לסלוד מהתנהגותו של שחף שלמרות שידע על רגשותיו התחיל משהו עם טליה... זה מעשה שקשה לי לשחרר ממנו.
הפכו אותו למדומיין, שקרן ומה לא? אמבר הרד צריכה ללמוד מטליה טריקים.

סטיריקון9

Well-known member
גם שחף מתחיל להראות כמטרידן לפי תדירות "השינויים האטמוספריים" שלה היא עצבנית מדברת אליו פוגע ואח"כ די מהר עוברת טרנספורמציה למצב חייכני. מה לעשות זה פוגע ובקרבה הזאת בבית לעיתים יכול להתקבל כהטרדה. אין צורך ללכת על ביצים כדי לא להעיר את מה שבתוכה ולחפות על הכל

Lotarica

Well-known member
בוקר טוב....
לפי סקר שמועה האחרון..דרור אמור לעוף היום:
טליה 36.26
בר 19.59
ריוואה17.63
שחף 13.79
נתנאל 6.49
אילנה 3.36
דרור 2.89
מי יודע... אולי תהיה הפתעה ונתנאל המכוער יעוף...

EREZG07

Well-known member
בוקר טוב....
לפי סקר שמועה האחרון..דרור אמור לעוף היום:
טליה 36.26
בר 19.59
ריוואה17.63
שחף 13.79
נתנאל 6.49
אילנה 3.36
דרור 2.89
מי יודע... אולי תהיה הפתעה ונתנאל המכוער יעוף...
אילנה לא מועמדת, זה סקר אחר נראה לי

DontHateTheGame

Well-known member
דרך אגב, לא זכורה לי אף מתמודדת שזכתה במיליון שקל באח הגדול רק בתנאי שתיכנס למיטה ותזייף משיכה לאשכנזי חופר ומת לטעמה כפי שהגדירה את שחף מספר פעמים. עוז הגיע לשפל מוסרי חדש שלא משתווה לגועל של יורם זק המטרידן. קפץ לי אתמול סרטון תעודת הזהות של שחף בטיקטוק שם עוז כיוון את כל השיחה לכך ששחף צריך זוגיות ושחף כביכול רעד רק מהמחשבה ואמר שזה לא הצד החזק שלו. הרי העיד שבגד בבת זוגו בפרקים הראשונים. עכשיו כל התסריט המדומיין של עוז מתחבר.

Coralim

Well-known member
דרך אגב, לא זכורה לי אף מתמודדת שזכתה במיליון שקל באח הגדול רק בתנאי שתיכנס למיטה ותזייף משיכה לאשכנזי חופר ומת לטעמה כפי שהגדירה את שחף מספר פעמים. עוז הגיע לשפל מוסרי חדש שלא משתווה לגועל של יורם זק המטרידן. קפץ לי אתמול סרטון תעודת הזהות של שחף בטיקטוק שם עוז כיוון את כל השיחה לכך ששחף צריך זוגיות ושחף כביכול רעד רק מהמחשבה ואמר שזה לא הצד החזק שלו. הרי העיד שבגד בבת זוגו בפרקים הראשונים. עכשיו כל התסריט המדומיין של עוז מתחבר.
'נכנסה למיטה' היחידה שנמנעת ממגעים אינטימיים זאת טליה. מעבר לאישיותה הרגועה, האסופה המאוד נדירה בתוכניות ריאליטי היא אף כנה מאוד בדבריה. פעמים אף תמימה בדיבוריה גלויי הלב בפני כל אלו המבקשים להכשילה. בנוסף היא המתחרה הראשונה שלא עשתה שימוש בעברה הטרגי לא בפני שאר המשתתפים ולא בחדר האח. משב רוח צח בתוכנית פונוגרפית רגשות אחת ומתמשכת.

נערך לאחרונה ב:

DontHateTheGame

Well-known member
'נכנסה למיטה' היחידה שנמנעת ממגעים אינטימיים זאת טליה. מעבר לאישיותה הרגועה, האסופה המאוד נדירה בתוכניות ריאליטי היא אף כנה מאוד בדבריה. פעמים אף תמימה בדיבוריה גלויי הלב בפני כל אלו המבקשים להכשילה. בנוסף היא המתחרה הראשונה שלא עשתה שימוש בעברה הטרגי לא בפני שאר המשתתפים ולא בחדר האח. משב רוח צח בתוכנית פונוגרפית רגשות אחד ומתמשך.
היא ליטרלי בילתה במיטה עם אופק ושחף כולל ליטופים ונשיכות. זכותך לאהוב אותה אבל להתכחש לעובדות זה כבר עיוורון.

Coralim

Well-known member
היא ליטרלי בילתה במיטה עם אופק ושחף כולל ליטופים ונשיכות. זכותך לאהוב אותה אבל להתכחש לעובדות זה כבר עיוורון.
שומו שמיים. לא זכור לי שהיא נשכה. כל הבנות לא רק שהתלטפו, שכבו זאת על גבי זה, התנשקו ומה עוד אליהן לא באים בטענות רק לטליה שחיבקה או ליטפה אוי ואבויי 'באמת' סללה את דרכה דרך המיטות של גברי הבית.

נערך לאחרונה ב:

DontHateTheGame

Well-known member
שומו שמיים, לא זכור לי שהיא נשכה. כל הבנות לא רק שהתלטפו, שכבו זה על גבי זה, התנשקו ומה עוד אליהן לא באים בטענות רק לטליה שחיבקה או ליטפה אוי ואבויי 'באמת' סללה את דרכה דרך המיטות של גברי הבית.
אף בחורה שם לא נגעה בחושניות באיברים של מישהו בידיעה שהוא מאוהב בה ואמרה לו מספר פעמים שבחוץ אולי הם יהיו יחד. יש עשרות סרטונים שמראים את המגע המיני שלה באופק ואם ילדות בנות 12 בטיקטוק הפנימו את זה... כנראה כל חברי הפורום עיוורים הרי הם הגדירו את היחסים שלהם כרומנטים בתחילת העונה. מעניין למה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה