פנים + שיניים בפעם השניה היום
ס סמלת New member 24/7/06 #15 צהריים../images/Emo67.gif אוי כמה שזה דפוק....ידעתי שאיך שאני אעלה על הרכב תתפוס אותי הצפירה היה שווה רק בשביל לראות את ההיסטריה מסביב לא כיף להיות סטודנט היום בעמק יזרעאל
צהריים../images/Emo67.gif אוי כמה שזה דפוק....ידעתי שאיך שאני אעלה על הרכב תתפוס אותי הצפירה היה שווה רק בשביל לראות את ההיסטריה מסביב לא כיף להיות סטודנט היום בעמק יזרעאל
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 24/7/06 #18 ../images/Emo67.gif את מוכנה להחליט כבר??? היום את סטודנטית בעמק יזרעאל ?
ל לי לו ש New member 24/7/06 #30 לא היא הסטודנטים שהיא ראתה נו אלו שנכנסו להיסטריה... הבנת??? סמי...תשלמי לי אחר כך
ס סמלת New member 24/7/06 #36 גם לא... המכללה יושבת על הכניסה של העיר וכנראה שהחיזבאללה שם לו למטרה לחסל לנו את דור העתיד, כי כמעט כל הקטיושות נופלות או על המכללה או בגינות של מעונות הסטודנטים
גם לא... המכללה יושבת על הכניסה של העיר וכנראה שהחיזבאללה שם לו למטרה לחסל לנו את דור העתיד, כי כמעט כל הקטיושות נופלות או על המכללה או בגינות של מעונות הסטודנטים
ל לי לו ש New member 24/7/06 #22 מניאקית!!! יש כאלה שמפחדים... לא כולם כמוך שיודעים שצפוי להם עתיד ארוך ארוך...
ס סמלת New member 24/7/06 #32 אני כבר הסברתי את זה../images/Emo3.gif התקפי החרדה כבר עזבו אותי, אני לא מסוגלת להתמודד עם זה יותר בצורה של פחד, אלא רק בהומור, אחרת אני פשוט אקרוס מעצבים מהיאוש אני כבר צוחקת..
אני כבר הסברתי את זה../images/Emo3.gif התקפי החרדה כבר עזבו אותי, אני לא מסוגלת להתמודד עם זה יותר בצורה של פחד, אלא רק בהומור, אחרת אני פשוט אקרוס מעצבים מהיאוש אני כבר צוחקת..
ל לי לו ש New member 24/7/06 #26 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ס סמלת New member 24/7/06 #28 זדייני!! זאת צפירה, תגידו אזעקה תגידו סירנה הכל חרטה, בסופו של דבר כולם חוטפים מנה התקף לב