שרשור בוקר טוףףף

קניה 1

New member
בנות, צכה לזוז, סי יה לייטר../images/Emo187.gif

תצא מהמחשב ביצוע: אביב גפן מילים: אביב גפן לחן: אביב גפן ומשה לוי תצא מהמחשב תצא מהמחשב תמיד הרי פחדת לצאת מהמחשב תצא מהמחשב תצא מהמחשב הזמן לצאת החוצה הגיע זמן לצאת תצא מהמחשב תצא מהמחשב אתה צולל למטה אתה עשוי כאב תצא מהמחשב תצא מהמחשב קשה לי כבר לשמוע הקול שלך דועך אתה טובע בחוטים מתרחק מאנשים אתה טובע בחוטים מתרחק מאנשים תצא מהמחשב תצא מהמחשב אני מתגעגע מתי אתה חוזר

eilati27

New member
יואו איזה מדכאות אתן...

אני לא רוצהההההההה!!!! אני נשארת כאן עד שזקי יוגיע שיש הופעההההההההההה

Karina85

New member
תראו משו חמוד...

איזה חמוד הילדה הזאת שרה!!! יותר יפה משירי...

Karina85

New member
מצב רוח מעורב... ../images/Emo13.gif

מה קורה מאמי??? יש חדש אצלך?

eilati27

New member
לאאא... הכל חראגיל../images/Emo8.gif

אני יוצאת לעשן... כבר חוזרת

eilati27

New member
חזרתי ממי!!

מה איתך נשמה? איך הולך בלימודים לפסיכו???

Karina85

New member
אוי מאמי...

נושא כאוב... יש לי פער מטורף, כי בשבוע האחרון לצבא לא היה לי זמן ללמוד, כי היו חפיפה, פריסות, ארוחות פרידה, מתנות שחרור וכו' וכו'... ואז איך שהשתחררתי נהיייתי חולה ולא קמתי מהמיטה (מקסימום קמתי לפורום חחח)... ובתקווה שבעוד כמה שעות אני אוכל ללמוד קצתתת!!! אבל לא נורא, עכשיו יהיה לי הרבה זמן... עד ההופעה הבאה שתוציא אותי כליל מריכוז ליומיים חחח...

eilati27

New member
אוףףףףף../images/Emo10.gif

אפרופו נושא כאוב!!! מה קורה... למה אין חדש??? "יקירי יקירי חמקת מבין זרועותיי רפה ותשוש 4 שבועות היו דרושים לי עד לאין שיעור אך בסופם במהרה תשוב אליי... בקרוה אתה תשיר אליי שוב וגופי ירגיש את חומך ואת נשימותיך..."

Karina85

New member
חחח כפרה...

"כשאתה כאן - זה נרגע..." (ת'אמת בדיוק ההיפך חחח)

eilati27

New member
../images/Emo7.gif

"מפנה מקום בארון לבגדים שלך,מפנה מקום בלחי לנשיקות שלך... כל כל הרבה מקום ואתה בשלך..." "תצרח,תשתוק,רק בוא בוא תחזור אליי..." חחח... אוף ג'קו אנחנו מתגעגעות אתה לא רואה? המצב לא טוב פה... נו כבר תקבע הופעה אחרת!!!!!!!!!! ועדיף בראשון לציון ברח' ****** דירה **** חחח...

Karina85

New member
חחח... קורעת...

גם בחולון אפשר... "נפלת חזק, ותודה שאתה בכלל לא שולט בחיים שלך"... חחח סתאם... אילתי בשבילך: "קחי לך זמן... הכאב הזה יחלוף מהר אני מבטיח..."
חחח יהיה בסדר נשמה שלי... סתכלי החוצה יש שמש תודה לאל!!!

eilati27

New member
זה לא ../images/Emo42.gif

זה שמש שקרנית... קור כלבות בחוץ!!!!!

Karina85

New member
אההה לפחות את יצאת

וידעת שהיא שקרנית!!! אני לא יצאתי מהבי מיום ראשון!!! רק לרופא!!! ועוד בשבוע שבו הייתי אמורה לשתות עד אובדן חושים כל לילה!!! לא פיר!!!

eilati27

New member
יצאתי...

אם אפשר לקרוא לזה יצאתי... הלכתי לבנק להפקיד צ'ק מהעבודה וחזרתי.. אפילו את הארוחת צהריים אני אוכלת בבית סוהר הזה... חחח...

Karina85

New member
חחח

ריעננתי עכשיו את הפלייליסט של האםפי שלי... כי יש לי ממש מעט מקום... דווקא יצא משו בסט...

eilati27

New member
../images/Emo5.gif מהההההה?

נו מה יצא? ברור שרוב הביצועים של ג'קו... ומה עוד?

למעלה