שרשור בוקר\ללה

../images/Emo214.gifראיתי היוםת'יומן של אגם!!!!

הוא עולה בקניון בפ"ת, בדוכנים שם, 30 במקום ארבעים! כל כך שווה! יואו, ואני קניתי יומן של מיכל נגרין
עלה שבעים. כאילו, כמו 2 יומנים של אגם + עשרה שקלים עודף
אכלתי אותה , ובגדול.
היומן כלכך יפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

hila846

New member
חחח ואיייייייי באסהההההה../images/Emo80.gif

חחחחח לא נורא תתחדשיי
אני כבר מחכה לקנות אותו
יש לי בינתיים את כולם..

../images/Emo214.gifאני אקח אותך לשם ../images/Emo140.gif

אם תרצי
זה לא היה בתוך חנות, זה היה בדוכן ששייך לחנות צעצועים ההיא...TOYS נראה לי ..*ממש התאמצתי לנסות ולהזכר בשם שהיה כתוב על השלט של המחיר מבצע
* יש לי תחושה שהיומן הזה עוד יהיה לי.
למרות ש... אני מנסה להפנים את זה שצריך לגוון וכל שנה צריך יומן אחר. *עזבו. התעוררתי לא החלטתית היום*

einatit4

New member
אוווחחחח ../images/Emo7.gif

נהרס לי שוב כל היוווםם!! לא ישנתי כל הלילה.. ואזז הלכתי לישון בתשע בבוקר קמתי ב13:00 בצהריים נסעתי לקיבוץ לעשות ריבועים [
] אחכ חזרתי הבייתה ונרדמתי במיטה שלי אני חושבת שב20:30 בערך.. וקמתי עכשיו ב1:00 ואני לא אצליח לישון יותתררר
וגם עכשיו כואבת לי היד מהקלדה
והשיניים כואבות לי מאוד מאוד מאוד
רררררררררררר והיא אפשר לשתות עם קשית עם הריבועים האלו
איילה תרגישי טוווווובב

hila846

New member
איי אני שונאת שזה קורה לללי:S../images/Emo80.gif

תרגישי טובב

שמעו בדיחחהה../images/Emo9.gif../images/Emo204.gif

סבא, נכד, בלונדינית וג'ורג בוש טסו במטוס *כל כך הגיוני * ואז הודיעו להם שהוא עומד להתרסק ויש רק שלושה מצנחים אז ג'ורג בוש אמרר שהוא חייב לקחת אחד כי יש לו מדינה לנהל הבלונדינית אמרההה אני רוצה רוצה רוצה רוצה.. אז הסבא נתן לה . ואז הנכד אמר לסבא:" סבבאא מה יהיההה?, עכשיו אנחנו ניפררדדדד. אז הסבא אמר לו : "אל תדאג.. הבלונדינית לקחה את השק שינה". חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפילו חלי גיחגחהה:p

למעלה