לא של טליה....מאמא, הבעיה הכי גדולה של טליה
זה שהיא נושמת.
לא של טליה....מאמא, הבעיה הכי גדולה של טליה
זה שהיא נושמת.
אני כבר עם קסדה על הראשערן זה יהיה הפיק של העונה.. שנס מותניך
אין חברים,אבל מה קורה עם טליה? מי חבר? מי אוהב? מי שונא? היא לבד? תספרו קצת
@מירי גרב 22 את לא מבינה כמה "גילויים" היו על טליה בימים שלא היית...שלום שלום
התגעגתי
תגידו.................................זה רק אני או שאי אפשר לגלוש בתפוז מחו"ל?
נסיתי להכנס לאתר וקבלתי הודעה מפחידה "גישה נדחתה"
אז נסיתי קצת להתעדכן מידי ערב בפייסבוק.
אני יודעת שהרכלנית דינה עפה.
ומשהו על בר שהוציאו אותה הביתה????
אבל מה קורה עם טליה? מי חבר? מי אוהב? מי שונא? היא לבד? תספרו קצת
מה זה אומר?????@מירי גרב 22 את לא מבינה כמה "גילויים" היו על טליה בימים שלא היית...
את ממש לא תעמדי בקצב...
ברוכה השבה מירישלום שלום
התגעגתי
חשבתי שזה נגדי אז נסיתי גם מהנייד של בעלי ומהמחשב שלו ואז הבנתי שזה לא אני זה הם.....האמת התבאסתי, קיוותי ככה כל לילה להכנס לפורום ולהיו בעניינים. אגב, גם לשידור החי של 13 לא הצלחתי להכנס ואני יודעת שכאלו שחיים בחו"ל כן רואים.ברוכה השבה מירי
אכן יש בעיה לגלוש בתפוז מחו"ל...צעד מניעה בגלל ניסיונות הפריצה לאתר.
חח לא זו לא הייתה קנוניה נגדךחשבתי שזה נגדי אז נסיתי גם מהנייד של בעלי ומהמחשב שלו ואז הבנתי שזה לא אני זה הם.....האמת התבאסתי, קיוותי ככה כל לילה להכנס לפורום ולהיו בעניינים. אגב, גם לשידור החי של 13 לא הצלחתי להכנס ואני יודעת שכאלו שחיים בחו"ל כן רואים.
איך לא חשבתי על יוטיובחח לא זו לא הייתה קנוניה נגדך
יכלת לראות דרל יוטיוב...את השידור לייב של האתר גם מחו"ל לא יכולים לראות...
לגלוש - בתפוז אינני יודעת, אבל 26 ממדריד לפני כמה שנים - אי אפשר היה.שלום שלום
התגעגתי
היא אמרה את אותן המילים לאופק בעצמו.סתם מחשבה: לפי הפס הרץ טליה אמרה על אופק "לא יצא לי להיתקל במישהו כזה". אין לי מושג מתי היא אמרה ולמי (אני צופה הרבה פחות לאחרונה) אבל אם אכן זה נאמר, זה מעורר בי אי נוחות. עד לפני כשבועיים שלושה היא ואופק היו בקירבה שהלכה והיתגברה, גם פיזית וגם נפשית. אני מבינה שמאז התחולל בינהם משבר ענק וכו', אבל עדיין נשמע מעליב ההתבטאות הזו שלה . כאילו אופק חייזר, או משהו חריג ומוזר שמעולם לא נתקלה בו..... עם כל הכבוד, נתנאל ודניאל ידידיה החדשים והאהובים הם גם לא משהו שכבוד גדול להיתקל בו...
תואמי אליאב, אותם היא מכירה מצוייןסתם מחשבה: לפי הפס הרץ טליה אמרה על אופק "לא יצא לי להיתקל במישהו כזה". אין לי מושג מתי היא אמרה ולמי (אני צופה הרבה פחות לאחרונה) אבל אם אכן זה נאמר, זה מעורר בי אי נוחות. עד לפני כשבועיים שלושה היא ואופק היו בקירבה שהלכה והיתגברה, גם פיזית וגם נפשית. אני מבינה שמאז התחולל בינהם משבר ענק וכו', אבל עדיין נשמע מעליב ההתבטאות הזו שלה . כאילו אופק חייזר, או משהו חריג ומוזר שמעולם לא נתקלה בו..... עם כל הכבוד, נתנאל ודניאל ידידיה החדשים והאהובים הם גם לא משהו שכבוד גדול להיתקל בו...
מה קרה עכשיו?אופק עושה לטליה גזלייטינג
לא קרה כלוםמה קרה עכשיו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.