זכור גם זכור, ממש בסמוך לכניסתה של טליה.לא זכורה לי שיחה שבה בר אומרת שאליאב ילך קיבינמט, היא כן אמרה לה שהוא לא יעמוד בינהם וזה שונה לגמרי.
טליה חשבה שבר סינדלה אותה, אבל זה בכלל לא העניין.
התחיל בין בר לאליאב משהו, מה את מפלרטטת עם הבנאדם???! והיא כן כמה ישנסו להגיד שלא, היא עשתה את זה ובגדול
אני יודעת על איזו שיחה את מדברת לא זכור לי שהיא אמרה שאליאב ילך קיבינמט. היא כן אמרה שהוא לא יכנס בינהן.זכור גם זכור, ממש בסמוך לכניסתה של טליה.
לחלוטיןושרין? מול שרין לא היה הסכם.
אי אפשר לקחת מהבחורים את האחריות. עקרב נשאר עקרב.
בדיוקלחלוטין
ולחלוטין תקף גם למיסטר שחף לגבי שרין.
אם יורשה לי להתערב (באתי היום מנומסת)זה ז׳ארגון, אריאלי. הכוונה שערבות נשית היא מעל הצורך בגבר.
ושוב אסביר, אם אחת הפרה את ההסכם, ואם אותה אחת בחרה
ביודעין ובכל מחיר להכנס לבוץ של גבר והאקסית שלו שהכירה יומיים, הרי
שהציפיה מטליה לנהוג אחרת, מגוחכת.
אין לזה סוף, כששרין נשכבת על אופק במיטתו ומבלה אתו בשיחות נפש מעמיקות אפילו לאחר ויכוח סוער שהצליחו לגשר, ניתן להניח שהיא מתגרה בטליה שהנה חברה הטוב ביותר בבית הוא כחומר בידיה ונתון להשפעתה? לא הגופנית אלא ברוח ובמחשבה.אם יורשה לי להתערב (באתי היום מנומסת)
הבעיה לא עם הפלירטוט של טליה
שתפלרטט חופשי
וכבר אמרתי, שאחרי כל מה ששרין עשתה לה, היא הרוויחה זאת ביושר.
הבעיה היא עם ההיתממות בעניין.
המשחקי ידיים עם משה לחלוטין הרגישו כמו אצבע בעין
בואו נודה בזה..
אבל בר לא הפרה שום הסכם, היא לא אמרה לטליה אני לא אלך עם אליאב.זה ז׳ארגון, אריאלי. הכוונה שערבות נשית היא מעל הצורך בגבר.
ושוב אסביר, אם אחת הפרה את ההסכם, ואם אותה אחת בחרה
ביודעין ובכל מחיר להכנס לבוץ של גבר והאקסית שלו שהכירה יומיים, הרי
שהציפיה מטליה לנהוג אחרת, מגוחכת.
בסדר את לא רואה את זה כבני זוג, בר ואליאב כן התחילו משהו, מה זה משנה יומיים, שעתיים לא נכנסים בין בני זוג נקודהאיזה בני זוג, פאקינג יומיים שנתלתה על צווארו בנואשות של סחבה.
וכן היה הסכם מפורש, הן שוחחו על כך בינהן.
כמו שפעם הכניסו את ג'קי לבשל. אני זוכרת אחר כך לחלק היו כאבי בטן. את ליאור קוקה הכניסו לעזור לנקות את המזבלה שנקראת בית האחנו מה הפואנטה בלהכניס אותה בגלל שיש להם את מוצרי הניקוי שלה? היא מנקה עכשיו איתם את המרזבים? איזה תוכן זה כבר מוסיף???
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.