באסוציאציות לי - "אחים שריפה" זאת שואהווואוווו הפרומו באמת אש!!!
לא זכור לי שראיתי אי פעם פרומו כזה
שריפה אחים, שריפה
הטליה בוערה כולה
ואם שואה - אופק אשם.
באסוציאציות לי - "אחים שריפה" זאת שואהווואוווו הפרומו באמת אש!!!
לא זכור לי שראיתי אי פעם פרומו כזה
שריפה אחים, שריפה
הטליה בוערה כולה
הוא לא אשם חלילה אבל סביר להניח שזה יגרום לו לדמוע אצל האח ולטבוע בזכרונות מחברתו הטובה אנה פרנק ואיך נפרד ממנה רגע לפני שהחיילים לקחו אותה ואיך זה עיצב את דרכו בחיים ועשה אותו האדם שהוא היום.באסוציאציות לי - "אחים שריפה" זאת שואה
ואם שואה - אופק אשם.
גועל נפשהוא לא אשם חלילה אבל סביר להניח שזה יגרום לו לדמוע אצל האח ולטבוע בזכרונות מחברתו הטובה אנה פרנק ואיך נפרד ממנה רגע לפני שהחיילים לקחו אותה ואיך זה עיצב את דרכו בחיים ועשה אותו האדם שהוא היום.
כבר אמרתי שאף אחד לא פה לחנך אף גולש.גועל נפש
כי יש גבול בו אני נשברתכבר אמרתי שאף אחד לא פה לחנך אף גולש.
אבל אם כבר מנסים
מדוע את התגובה הזאת שבאה כתגובה לזה שנכתב שאופק אשם בשואה?
מדוע לא "גועל נפש" התגובה של יונת? כי היא זו שכתבה שאופק אשם בשואה
מדוע ההודעה שלה לא קיבלה דיווחים פוגעניים?
ההודעה של יונת סרקסטית
גם ההודעה מתחתיה של מירי סרקסטית
אבל אם "גועל נפש" אז להכל ולא לפי החשק או הנוחות.
סשה אני לחלוטין מבינה אותךכי יש גבול בו אני נשברת
שואה אחים שריפה, מועל יד, וטטרם תקשורתי ריק מתוכן, עובר לי בגיחוך,
להיכנס לגרפיקה ויזואלית מפורטת, זה כבר עושה לי דמעות.
הבנתי,סשה אני לחלוטין מבינה אותך
אבל תחשבי שמה שעובר לך בגיחוך - לי למשל לא עובר בגיחוך ומטריף אותי
הכל זה פרספקטיבה של איך מסתכלים על זה ומה לוקחים מזה.
כשהיה כל הקטע של מועל היד וההיא שהגיעה לתת להם הדרכה- הוצפתי במסרים ודיווחים על "זילות השואה"
ולא נמחקה הודעה אחת.
בכל מקרה אם מישהו זורק פצצה - יש צפי תמיד לנזק+נזק משני
יונת זרקה את הפצצה (וההודעה שלה תקינה לחלוטין מבחינת חוקי הפורום,מוסרית זה כבר עניין שלה ולא שלי)
אם יש הודעות שלא נראות לך או שעושות לך רע- דלגי עליהן
למען השקט הנפשי שלך
בשביל לעבור את האירועים שתיארת, צריך להיות בן 100 לפחות, או גאון.הוא לא אשם חלילה אבל סביר להניח שזה יגרום לו לדמוע אצל האח ולטבוע בזכרונות מחברתו הטובה אנה פרנק ואיך נפרד ממנה רגע לפני שהחיילים לקחו אותה ואיך זה עיצב את דרכו בחיים ועשה אותו האדם שהוא היום.
לא, צריך פשוט להפוך בכשרון כל טרגדיה לשלך ולרכב עליה אריבשביל לעבור את האירועים שתיארת, צריך להיות בן 100 לפחות, או גאון.
מעניין מה הוא אמר על זה?עד מתי ידחפו לנו את אליאב?
וגם שוב הראו את הסצנה שלו עם טליה ודנה הזאתי יורדת על טליה כאילו אנשים לא יודעים מה קרה לפני הסצנה הזאת ולמה טליה בכלל ישבה לדבר איתו לפני. זו שיחה שבגללה הוא הודח.
אמר שהוא לא ידבר על זה כדי לשמור על כבודה של טליה ורק אחרי שתצא הם יפתחו דברים... אחר כך דנה המעצבנת התחילה לבלבל את המוח.מעניין מה הוא אמר על זה?
דנה מתה על בר וזה ידוע שהיא תגיד הכל כדי שבר תתקדם במשחק.
מה כבודה מה? תהיה אמיתי תגיד מה אמרת לפני ומה גרם לה לדבר איתך. ושהיא לא אשמה בקטע הזה. חצוף. הוא משאיר קטע שאנשים יחשבו שהיא לא בסדר, לא הוא.אמר שהוא לא ידבר על זה כדי לשמור על כבודה של טליה ורק אחרי שתצא הם יפתחו דברים... אחר כך דנה המעצבנת התחילה לבלבל את המוח.
וגם דינה עשתה לו שיחה עוד יותר נוקבת אתה עוף מרוט הטיחה בו. למה לא מראים לנו עוד דיירים שהביעו דעתם ??עד מתי ידחפו לנו את אליאב?
וגם שוב הראו את הסצנה שלו עם טליה ודנה הזאתי יורדת על טליה כאילו אנשים לא יודעים מה קרה לפני הסצנה הזאת ולמה טליה בכלל ישבה לדבר איתו אחרי. זו שיחה שבגללה הוא הודח.
לא נכון...זה לא אקס רגיל ולא יודעת אם אפשר לקרוא לאליאב "אקס".כי היא בתטר האקסית של אליאב שניכנסה על הסטטוס הזה,לא הייתה צריכה להתבטא בעניין לדעתי.
חוץ משחף שמכבד אותו, כן רוב הבנים לא סובלים אותו.זה רק נדמה לי, או שבאמת יחסיו של אופק עם הבנות בבית הם בינוניים עד טובים (לא לקפוץ "טליה, טליה"),
ודווקא רוב הבחורים עוינים אותו. (יש חריגים, דיברתי על הרוב)...
האמת שזה קצת מצחיק, סוג של מראה לטליה עם הבנותחוץ משחף שמכבד אותו, כן רוב הבנים לא סובלים אותו.
ואפשר להבין גם למה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.