אופה קטנטנה
Well-known member
חחחחחחחח גוני
למזלי הבן שלי גדול אז אני יכולה להגיב ולא לפחד כמו גוניכשאח הגדול התחיל בארץ, הייתי אם לקטנטנים.
וחשבתי לעצמי כל כך מתאים לי, להגיע לשם, לשכב
בשמש על הדשא ו-חופש.
אני וחברה ממש דמיינו את זה.
נשכחות מעבר.....
נו מה בטח פחדנית כי אני הרבה מעבר "לקצת חופש" כרגע בעמדת למסירה ללא תמורה ואפילו עם תמורה נאהלמזלי הבן שלי גדול אז אני יכולה להגיב ולא לפחד כמו גוני
אני לגמרי איתך! קצת חופש בהחלט לא יכול להזיק
(אני אפילו חושבת שזה יכול להועיל,לנו כמובן )
נו מה בטח פחדנית כי אני הרבה מעבר "לקצת חופש" כרגע בעמדת למסירה ללא תמורה ואפילו עם תמורה נאה
בהמשך למה שמרי כתבה...נו מה בטח פחדנית כי אני הרבה מעבר "לקצת חופש" כרגע בעמדת למסירה ללא תמורה ואפילו עם תמורה נאה
כמה זה "תמורה נאה"נו מה בטח פחדנית כי אני הרבה מעבר "לקצת חופש" כרגע בעמדת למסירה ללא תמורה ואפילו עם תמורה נאה
אתן גם אתן, אני אוהבת לתת גם לכל השכונה.מה שליחה קרועה
כולה לחצתי על שחור
מי ישמע איזו עבודה קשה עשית לי
(טובות הנאה,זה מה שאני מצפה לו,לא סליחה!)
השאלה הזו הזכירה לי לגמרי את ההתנהגות של יורם זק עם דנה רון.האקר שאל את טליה מפורשות אם היא מפלרטטת בכוונה עם אנשים שברור שלא יהיה איתם כלום?
שאלה דמגוגית, חשוכה, מקוממת ודוחה.
שעוז ישאל את עצמו אם הוא פלרטטן עלוב כשהוא יושב על האסלה כול בוקר מגומגם שלו
מי קבע? משטרת הפורטניות?"מפרשים את הנחמדות שלי כפלירטוט..." מעניין למה "הנחמדות" שלה היא רק לגברים ולא לנשים
אני יוצאת עכשיו לסופר, מקווה שיהיה שם מישהו לפלרטט איתו כי אני ממש במצב רוח פלרטטניפלרטטתי הבוקר עם הטכנאי של בזק, עם השליח של תמי 4 (חתיך אש) ועם בעל המכולת בקבוע
תעצרו אותי אני מודה
כוכבית,כלום ושום דבר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.