** שרשור בוקר ☀️ היום ה47 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

בוייאקה מאן

Well-known member
ההבדל שמה שיהודה אמר היה בפיצוץ והיא יצאה עליו הוא ענה לה " את לא מעניינת אותי"
אל ג'וזי היא באה להשלים והוא פשוט נהנה להשפיל אותה
אם לדעתך אין הבדל אז מה אני אגיד לך

וג'וזי הסית ועוד איך הסית נגדה תחזור לשיחה בנסט "נצלנית, אינטרסנטית"

יהודה באותה שיחה עוד היה הכי עדין מבין השלושה(ועדיין לא אהבתי מה שאמר)
את מי גוזי הסית את אילון שהסית נגדה או את יהודה שבול קיבל ממנה ברקס 4 שעות לפני והסית נגדה
כל ה3 שם היו נגדה הוא לא הסית שם אף אחד לכל אחד שם הייתה סיבה לשנוא את קארין
מאז יהודה חזר ללקק לקארין ודאג שגוזי לא יעשה את זה ולא יתקרב אליה עם שיחות "לך אליה עזוב שהיא חלולה ונצלנית לך אליה"
בשביל שגוזי לא ילך אליה

בסדר555

Well-known member
את מי גוזי הסית את אילון שהסית נגדה או את יהודה שבול קיבל ממנה ברקס 4 שעות לפני והסית נגדה
כל ה3 שם היו נגדה הוא לא הסית שם אף אחד לכל אחד שם הייתה סיבה לשנוא את קארין
מאז יהודה חזר ללקק לקארין ודאג שגוזי לא יעשה את זה ולא יתקרב אליה עם שיחות "לך אליה עזוב שהיא חלולה ונצלנית לך אליה"
בשביל שגוזי לא ילך אליה
אז את מי יהודה הסית? את ג'וזי שבעצמו ליכלך עליה?
ויהודה אמר לג'וזי לדבר איתה כמה פעמים
וזה לא נכון, באותה שיחה ג'וזי זה שקרא לה נצלנית יהודה אמר לו "אתה נותן לה יותר מידי קרדיט" ושזה לא אסטרטגיה

בוייאקה מאן

Well-known member
אז את מי יהודה הסית? את ג'וזי שבעצמו ליכלך עליה?
ויהודה אמר לג'וזי לדבר איתה כמה פעמים
וזה לא נכון, באותה שיחה ג'וזי זה שקרא לה נצלנית יהודה אמר לו "אתה נותן לה יותר מידי קרדיט" ושזה לא אסטרטגיה
את לינור נגד קארין את קארין נגד לינור את גוזי שרצה לדבר עם קארין אחרי השיחה שלו עם גל ואז אמר לו "לך תדבר איתה אז מה עם היא נצלנית וחלולה לך אליה דבר איתה כן כן"
בשביל לעשות לו פסיכולוגיה הפוכה
אבל זה יהודה אז הוא תמים ומסכן גל וגוזי הם המפלצות

Goneril 4444

Well-known member
ניק כתבה את זה אתמול בשרשורי הלילה ועכשיו אני ממש מבינה..
ימית ירדה המון במשקל!!!

ariela1612

Well-known member
טוב אני הולכת לכתוב משהו שידהים אותכם, אבל אני בטוחה שרמי בליבו אוהב את ג'וזי מאוד מאוד (בגלל זה גם לא העמיד אותו להדחה)
הבעיה שרמי עם אגו בשמיים ולא מוכן שג'וזי יגש אליו להתנצל גם בגישור שרצה לעשות ליאור, רמי אמר שהוא לא מוכן וה מה שאני לא אוהבת אצל רמי.
כי גם רמי אמר לג'וזי מילים קשות ועדיין הוא מוכן להתנצל, אבל עכשיו לרמי נוח להעמיד אותו כי הם לא מדברים (השיחה בחדר השינה)

ראש גזר 6789809896

Well-known member
טוב אני הולכת לכתוב משהו שידהים אותכם, אבל אני בטוחה שרמי בליבו אוהב את ג'וזי מאוד מאוד (בגלל זה גם לא העמיד אותו להדחה)
הבעיה שרמי עם אגו בשמיים ולא מוכן שג'וזי יגש אליו להתנצל גם בגישור שרצה לעשות ליאור, רמי אמר שהוא לא מוכן וה מה שאני לא אוהבת אצל רמי.
כי גם רמי אמר לג'וזי מילים קשות ועדיין הוא מוכן להתנצל, אבל עכשיו לרמי נוח להעמיד אותו כי הם לא מדברים (השיחה בחדר השינה)
לא משנה אם הוא אוהב אותו או לא הסטה באה מכיוון של דרור

svtar25

Well-known member
מה? מתי? הם ישנים יחד כמעט מההתחלה
גל סיפרה איך הכל התחיל: "גל חזרה מביצה והלכה לישון עם דיויד , לא רצתה לישון עם רונית , כנראה, ואז תום הצטרף אליהם והם התחילו לישון שלושתם ביחד. ואז הרגליים של גל ותום התערבבו להם, אח הגדול שאל את גל : "מה הולך כאן?" מאז הולך כאן מה שהולך כאן. יש סרטון ביוטיוב איך תום שומר על גל כאשר היא ישנה...רמי, לינור וקארין צוחקים.

svtar25

Well-known member
גם פתאום נזכרים בגיל של תום , שהוא עורך דין בן 33
עורך דין עכשיו סיפר שהתבלבל בסכום של תביעה , כתב בטעות סכום אחר והעבירו.
כן, גלגול עוד חיילת , שלא עבדה בעבודה מסודרת - רק אינסטגרם, סדרות.
קארין - "אם את טועה בסכום שהוא ביקש להעביר לחשבונות בנק?"
גל : "למה את לא רושמת"
קארין : "יש הרבה אנשים שרוצים להיכנס"
אני כעובדת ותיקה : "את אומרת לאנשים להמתין, רושמת את כל המטלות, כל הסכומים , חוזרת על הדברים לוודא שהבנתי נכון ורק אז מעבירה כסף. בקטע של כספים אני זהירה מאוד! זה משהו שחייבים לבדוק שוב אם לא הובן. אבל קארין נראת לי עובדת רשלנית, מבולבלת כזאת, בלי הרבה שכל.

nicknick

Well-known member
עורך דין עכשיו סיפר שהתבלבל בסכום של תביעה , כתב בטעות סכום אחר והעבירו.
כן, גלגול עוד חיילת , שלא עבדה בעבודה מסודרת - רק אינסטגרם, סדרות.
קארין - "אם את טועה בסכום שהוא ביקש להעביר לחשבונות בנק?"
גל : "למה את לא רושמת"
קארין : "יש הרבה אנשים שרוצים להיכנס"
אני כעובדת ותיקה : "את אומרת לאנשים להמתין, רושמת את כל המטלות, כל הסכומים , חוזרת על הדברים לוודא שהבנתי נכון ורק אז מעבירה כסף. בקטע של כספים אני זהירה מאוד! זה משהו שחייבים לבדוק שוב אם לא הובן. אבל קארין נראת לי עובדת רשלנית, מבולבלת כזאת, בלי הרבה שכל.
נו ו...?
לא כתבתי שרואים שהוא עורך דין מדוקדק ורציני וכריש שזכה בפרס אגודת עורכי הדין הארצית .
הוא בן 33 והוא עורך דין, זאת עובדה קיימת. אם הוא טוב או לא טוב בעבודה שלו זה משהו אחר.
אבל בכל מקרה אדם בן 30 פלוס שלמד מקצוע ועובד בעבודה רשמית כזאת, מינימום של התנהלות והבנה של העולם הבוגר יש לו.

דפניה34

Well-known member
בשיחה הזאת רואים את הגיל של גל
תמימה קטנה חושבת שאפשר להגיד לבוס לחכות
אגב, באמת אפשר להגיד לבוס לחכות. אפשר להגיד לו, יש לי רשימת מטלות, תדעדף לי אותם לפי סדר חשיבות. עם הזמן, לומדים מה סדר העדיפויות, ואז באמת לא צריך לשאול יותר...

בוייאקה מאן

Well-known member
אגב, באמת אפשר להגיד לבוס לחכות. אפשר להגיד לו, יש לי רשימת מטלות, תדעדף לי אותם לפי סדר חשיבות. עם הזמן, לומדים מה סדר העדיפויות, ואז באמת לא צריך לשאול יותר...
שהבוס אומר תשיגי לי את X בטלפון
אי אפשר להגיד לו "תחכה" אפשר להגיד לו "הוא לא זמין" לא "תחכה"

דפניה34

Well-known member
אפשר להגיד לו אני עושה X
שהבוס אומר תשיגי לי את X בטלפון
אי אפשר להגיד לו "תחכה" אפשר להגיד לו "הוא לא זמין" לא "תחכה"
במקום עבודה נורמלי אפשר להגיד לו אני עושה עכשיו X, מה אתה מעדיף שאעשה? אחרת זה באמת בוס מהגיהינום, וצריך לחפש עבודה אחרת...

בוייאקה מאן

Well-known member
אפשר להגיד לו אני עושה X

במקום עבודה נורמלי אפשר להגיד לו אני עושה עכשיו X, מה אתה מעדיף שאעשה? אחרת זה באמת בוס מהגיהינום, וצריך לחפש עבודה אחרת...
אבל זה לא מה שהיא אמרה
דובר על משהו אחר
על זה שהבוס אומר "תשיגי לי את ראש עיריית הרצליה עכשיו"
מה הקשר המסביב?

דפניה34

Well-known member
יש הרבה מגרעות בגוזי, אבל הוא כזה חינני ומצחיק, שאני מוכנה לשכוח לו הכל (לבינתים..)

מצב
הנושא נעול.
למעלה