** שרשור בוקר ☀️ היום ה72 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

Goneril 4444

Well-known member
בוקר טוב :)

הפורום יעבור היום כמה שינויים בעקבות הטרולים.
כמובן שאעדכן בהכל.

שיהיה יום נפלא |פרח|
קישטא טרולים בוקר דבש מרי |לב|
רפרפתי בין הטרולים לדיווחי הלילה
שני הגרוש שלי בנושא הפרלמנט החדש
גם אם רמת השיח ירודה עד כדי מפגרת מעדיפה שטליה תהיה מוקפת ומחייכת בבית במשחק הזה מאשר הימים בהם היתה לבד
הלוואי ובערב יום ההולדת יכולה היתה להיות מוקפת ככה בחיוכים ושמחה

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
קישטא טרולים בוקר דבש מרי |לב|
רפרפתי בין הטרולים לדיווחי הלילה
שני הגרוש שלי בנושא הפרלמנט החדש
גם אם רמת השיח ירודה עד כדי מפגרת מעדיפה שטליה תהיה מוקפת ומחייכת בבית במשחק הזה מאשר הימים בהם היתה לבד
הלוואי ובערב יום ההולדת יכולה היתה להיות מוקפת ככה בחיוכים ושמחה
בוקר טוב גוני מקסימה שלי |לב|

אני לגמרי מסכימה
למרות שרמת השיח בבית היא ירודה
האמת?
אתמול צפיתי בנסט,ולא...לא היה לי נורא...לא הבנתי על מה כל המהומה...
נכון שקשה לי עם נתנאל ודניאל
אבל
שחף וטליה היו ודרור מלבד זה שהוא חופר בכלל לא נוראי בעיניי
וכמו שכתבת....זה מוציא ממנה חיוכים ואת הצחוק המתגלגל שלה
אני בעד :)

merilue

Well-known member

אני לגמרי מסכימה
האמת?
אבל
מרוש מרוש מרוש 😘
רציתי לאחל רק בוקר טוב ,מלא הפתעות נעימות ולהקדיש לך שיר וזהו בורחת ...

andersonian

Well-known member
מרוש מרוש מרוש 😘
רציתי לאחל רק בוקר טוב ,מלא הפתעות נעימות ולהקדיש לך שיר וזהו בורחת ...

בוקר טוב,

ראיתי אותם לייב,אבל בניפרד
גררתי את אישתי להופעות של שניהם ובמקרה של בט הרט
היא פשוט נשארה פעורת פה...הדבר הקרוב ביותר לjanis joplin הגדולה מכולם

אצל בונמסה ידעתי שלא תהיה התלהבות יתרה מצידה

Goneril 4444

Well-known member

אני לגמרי מסכימה
האמת?
אבל
אני כתבתי כי אני לא עוקבת בלילות (חודש וחצי בפסטיבל החופש הגדול :love: ) הנחתי מהכתיבה הנזעקת על הרמה
טוב אז למי שקשה לו יעבור |4U|

יונתנסקי

Well-known member
בוקר,
הם אובדי דרך לגמרי.....
כבר אין להם מה לעשות כדי לעניין אותנו.
מביאים בערוץ 13, את אשתו
של אביה
של שרין....

(כמובן מדברת בזכותה).

העצה שנותנת לשרין - לא להאמין בשחף.
"שחף משחק עם שרין, הוא הורס לה המון".
===========================
בקטע הזה אני מסכימה איתה.

שחף באמת מנצל אותה ואת טימטומה.

צריך לקרוא את מה שהוא אומר

שירן, שרין....מה זה משנה ?

קבצים מצורפים

• שחף  לשרין.png
    שחף לשרין.png
    1.9 MB · צפיות: 6
  • שחף על שירן.png
    שחף על שירן.png
    2 MB · צפיות: 6

Rave n

Well-known member
בוקר /מ/מ הנה באה השמש.. משני צלילים תפסתי.. כי צינזור

רות 1234

Well-known member
כמו אבקת כביסה מלבינה, כך טליה מלבינה בעיני הצופים את נתנאל. פתאום הוא דובי חמודי. כל מה שהיה, כל המילים הרעות והקשות שאמר לה, כל הצד האלים והבריוני שבו שעדיין חי ובועט, הכל נשכח ונזרק מעבר לכתף. נתנאל בטח תודרך בחדר האח להיצמד לטליה (כך גם דניאל המאוס). במשוואה של טליה התהפכו היוצרות. מבחינתה נתנאל=מתוקי וחמודי. מבחינתה אופק= כל מה שרע ואיום בעולם ובאנושות, עד החלל והכוכבים ובחזרה. כל חסרון אפשרי שקיים או שעדיין לא המציאו, לדעתה יש בו.

Rave n

Well-known member
אם אופק הוא ישות מהממת מרהיבה וכריזמטית בפני עצמו אז הוא לא זקוק לטליה בכלל בכללי וטליה יכולה להמשיך להלבין כמה שבא לה את מי שהיא שבא לה

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
כמו אבקת כביסה מלבינה, כך טליה מלבינה חופשי חופשי בעיני הצופים את נתנאל. פתאום הוא דובי חמודי. כל מה שהיה, כל המילים הרעות והקשות שאמר לה, כל הצד האלים והבריוני שבו שעדיין חי ובועט, הכל נשכח ונזרק מעבר לכתף. נתנאל בטח תודרך בחדר האח להיצמד לטליה (כך גם דניאל המאוס). במשוואה של טליה התהפכו היוצרות. מבחינתה נתנאל=מתוקי וחמודי. מבחינתה אופק= כל מה שרע ואיום בעולם ובאנושות, עד החלל והכוכבים ובחזרה. כל חסרון אפשרי שקיים או שעדיין לא המציאו, לדעתה יש בו.
טליה היא בעצם הגורם לכל הרוע בעולם
טליה אשמה בסכסוך הישראלי פלסטינאי,טליה היא זאת שירתה בקנדי! (רק שהFBI לא יקראו |אילם|)

סורי לנפץ את זה,
טליה לא מלבינה אף אחד
זה הכל עוז.
הוא זה שאחראי על התכניות,הוא זה שאחראי על מה ישודר,הוא זה שקובע את מי לשרוף ואת מי להציג כדמות שעוברת "תהליך".

לא ראיתי שהיו טרוניות כשהיא סלחה לאופק
לא ראיתי שהיו טרוניות כשאופק היה החבר הכי טוב של נתנאל ועוד התגאה שהוא בריון כמוהו
לא ראיתי שהיו טרוניות כשאופק נצמד לבר ויצא ממנו רעל
לא ראיתי טרוניות כשאופק נצמד לשרין (זאת שמקללת "שרמוטה תמותי" ואז מאחלת להם "שיתקע לכם בגרון האוכל")

טליה אשמה בהכל.
כמה טוב שיש את מי להאשים במקום לראות את האשם האמיתי.

בוקר נפלא רות מקסימה |לב|

ק ו ל י ת

Well-known member
טליה אשמה בסכסוך הישראלי פלסטינאי,טליה היא זאת שירתה בקנדי! (רק שהFBI לא יקראו |אילם|)

סורי לנפץ את זה,
טליה לא מלבינה אף אחד
זה הכל עוז.
הוא זה שאחראי על התכניות,הוא זה שאחראי על מה ישודר,הוא זה שקובע את מי לשרוף ואת מי להציג כדמות שעוברת "תהליך".

לא ראיתי שהיו טרוניות כשאופק היה החבר הכי טוב של נתנאל ועוד התגאה שהוא בריון כמוהו
לא ראיתי טרוניות כשאופק נצמד לשרין (זאת שמקללת "שרמוטה תמותי" ואז מאחלת להם "שיתקע לכם בגרון האוכל")

טליה אשמה בהכל.

חחח טליה בחורה יפה מיוחדת קוראת היטב את המפה וממש לא אחראית על כל המתרחש בבית. הייתי רוצה שתתחיל קצת לרכל על שאר הדיירים ולא רק על אופק .

רות 1234

Well-known member

סורי לנפץ את זה,
טליה לא מלבינה אף אחד
זה הכל עוז.

טליה אשמה בהכל.

אני ממש לא חושבת שטליה היא הגורם לרוע בעולם. אני גם לא חושבת שהיא אשמה בהכל. לא כתבתי את זה. סה"כ כתבתי שהקירבה החזקה שלה בשבועיים האחרונים לנתנאל (ולדניאל) מוציאה ממנה לדעתי האישית צד רע ונקמנות כלפי אופק. אופק לא מלאך, והיא לא שטן. נקודתית לגבי נתנאל, החברות שלה איתו מלבינה לטעמי את העוול שהוא גרם לה בעבר, ומטשטשת וצובעת לצופים בצבעי פסטל רכים את האלימות והזעם הכבוש בנתנאל.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
אני ממש לא חושבת שטליה היא הגורם לרוע בעולם. אני גם לא חושבת שהיא אשמה בהכל. לא כתבתי את זה. סה"כ כתבתי שהקירבה החזקה שלה בשבועיים האחרונים לנתנאל (ולדניאל) מוציאה ממנה לדעתי האישית צד רע ונקמנות כלפי אופק. אופק לא מלאך, והיא לא שטן. נקודתית לגבי נתנאל, החברות שלה איתו מלבינה לטעמי את העוול שהוא גרם לה בעבר, ומטשטשת וצובעת לצופים בצבעי פסטל רכים את האלימות והזעם הכבוש בנתנאל.
אני יודעת שלא כתבת את זה,אני כתבתי את זה.

אני גם הייתי רוצה שתשחרר מאופק,אבל אני לא שם ואני לא מחליטה בשבילה
אני אומרת את זה תמיד ואגיד שוב - שניהם אשמים במצב הקיים,שניהם...טליה ואופק.

אני אוהבת אותה ומקבלת אותה עם היתרונות ועם החסרונות - אין שם אחד מושלם,גם לא היא
היא לא חפה מטעויות
והיא תמשיך לעשות אותם
זה רק אומר שהיא אנושית....כי אין אדם שלא טועה.

ולא,
עוז מלבין את נתנאל מהרגע שהעונה התחילה
הוא לא משדר ריבים שלו (הריב הראשון עם קאזם צונזר קשות ולא הוזכר אפילו במילה)
הוא לא משדר את כל ההתפרצויות שלו (אם אופק לא היה פולט על הואזה לא היינו יודעים את זה לעולם)

זה שטליה יושבת איתו לא הופך אותה לגורם שמשפיע על עוז
על עוז לא משפיעים
הוא מזמן החליט מי יהיה המנצח,את מי הוא ירים,את מי ישרוף ולמי ייתן במה.

יונתנסקי

Well-known member

סורי לנפץ את זה,
טליה לא מלבינה אף אחד
זה הכל עוז.

טליה אשמה בהכל.

להשתמש בביטוי שמאשימים את טליה בבעיה הפלסטינאית, זו סתם דמגוגיה, כי אף אחד לא האשים אותה בזה...
יש סיבות אחרות, אבל אני - מ'כפת לי....
בימים שהיה מותר, הייתי קוראת לה "מאמא תרזה", ו
עכשיו אני בכלל לא מתייחסת אליה.

רק לאופק, וגם זה מעט.

בוקר טוב.

סטיריקון9

Well-known member
טליה אשמה בסכסוך הישראלי פלסטינאי,טליה היא זאת שירתה בקנדי! (רק שהFBI לא יקראו
|אילם|

)

סורי לנפץ את זה,
טליה לא מלבינה אף אחד
זה הכל עוז.

טליה אשמה בהכל.

בוקר נפלא רות מקסימה
|לב|
לא , טליה היא כליל השלמות אסור לבקר אותה שמא תיפול שערה משערות ראשה, זאת התחושה. אופק הוא מה שהוא לטוב ולרע ויש לו פאקים אבל חלאס תחת כל התכנסות ושיחה שלה ללכלך עליו ולרדת לפרוט מעשיו/ מה אמר, מה עשה. כשמשה אומר הרגשתי שבגלל שהכין את החלבה וטעמתי אחזיר לו בשטיפת כלים כפי שביקש, טליה עושה הכל כדי לשכנע שזה רע ואסור לשתף פעולה איתו. וכך גם נתנאל הצדיק הגדול שלפני זה זרק את הצלחת שלו אחרי שזלל מה שהכינו עבורו במנגל וברח. הוא ממש הדוגמה האידיאלית לאיכפתיות והתחשבות בפרט. טליה אובסיסיבית ברמה שזה ממש לא נעים לעין והפך לדפוס קבוע אצלה, חייבת להזכיר אותו רוצה שכולם יחרימו/התעלמו/ התעמתו איתו זה יביא לה סיפוק גדול כך זה נראה. ודי עם הטעונים המצדיקים שנפגעה וצריכה לפרוק בעוד הוא בעיקר מתנתק ומבודד, מרגיש שאינו רצוי ומגיח פה ושם עם אמירות לא תמיד מזהירות ומכונה מתקרבן

נערך לאחרונה ב:

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
לא , טליה היא כליל השלמות אסור לבקר אותה שמא תיפול שערה משערות ראשה. אופק הוא מה שהוא לטוב ולרע ויש לו פאקים אבל חלאס תחת כל התכנסות ושיחה שלה ללכלך עליו ולרדת לפרוט מעשיו/ מה אמר, מה עשה. כשמשה אומר הרגשתי שבגלל שהכין את החלבה אחזיר לו בשטיפת כלים כפי שביקש, טליה עושה הכל כדי לשכנע שזה רע ואסור לשתף פעולה איתו. וכך גם נתנאל הצדיק הגדול שלפני זה זרק את הצלחת שלו אחרי שזלל מה שהכינו עבורו במנגל וברח. הוא ממש הדוגמה האחרונה לאיכפתיות והתחשבות בפרט. טליה אובסיסיבית ברמה שזה כבר לא נעים בעין והפך לדפוס קבוע רוצה שכולם יחרימו/התעלמו/ התעמתו איתו זה יביא לה סיפוק גדול כך זה נראה.
מעולה
שתמשיך ככה
ככה לפחות כולם יהיו מודעים לפרצוף הרע של אופק ולא רק מי שצופה בלייב
אני בעד 🤗

*איסי מיאקי

Well-known member

סורי לנפץ את זה,
טליה לא מלבינה אף אחד
זה הכל עוז.

טליה אשמה בהכל.

אוחחח כשאת עצבנית :love:

מצב
הנושא נעול.
למעלה