בוקר טוב
הפורום יעבור היום כמה שינויים בעקבות הטרולים.
כמובן שאעדכן בהכל.
שיהיה יום נפלא
כמובן שאעדכן בהכל.
שיהיה יום נפלא
קישטא טרולים בוקר דבש מריבוקר טוב
כמובן שאעדכן בהכל.
שיהיה יום נפלא
בוקר טוב גוני מקסימה שליקישטא טרולים בוקר דבש מרי
רפרפתי בין הטרולים לדיווחי הלילה
שני הגרוש שלי בנושא הפרלמנט החדש
גם אם רמת השיח ירודה עד כדי מפגרת מעדיפה שטליה תהיה מוקפת ומחייכת בבית במשחק הזה מאשר הימים בהם היתה לבד
הלוואי ובערב יום ההולדת יכולה היתה להיות מוקפת ככה בחיוכים ושמחה
מרוש מרוש מרושבוקר טוב גוני מקסימה שלי
אני לגמרי מסכימה
למרות שרמת השיח בבית היא ירודה
האמת?
אתמול צפיתי בנסט,ולא...לא היה לי נורא...לא הבנתי על מה כל המהומה...
נכון שקשה לי עם נתנאל ודניאל
אבל
שחף וטליה היו ודרור מלבד זה שהוא חופר בכלל לא נוראי בעיניי
וכמו שכתבת....זה מוציא ממנה חיוכים ואת הצחוק המתגלגל שלה
אני בעד
כמה אהבה כמה מרילולימרוש מרוש מרוש
רציתי לאחל רק בוקר טוב ,מלא הפתעות נעימות ולהקדיש לך שיר וזהו בורחת ...
בוקר טוב,מרוש מרוש מרוש
רציתי לאחל רק בוקר טוב ,מלא הפתעות נעימות ולהקדיש לך שיר וזהו בורחת ...
אני כתבתי כי אני לא עוקבת בלילות (חודש וחצי בפסטיבל החופש הגדול ) הנחתי מהכתיבה הנזעקת על הרמהבוקר טוב גוני מקסימה שלי
אני לגמרי מסכימה
למרות שרמת השיח בבית היא ירודה
האמת?
אתמול צפיתי בנסט,ולא...לא היה לי נורא...לא הבנתי על מה כל המהומה...
נכון שקשה לי עם נתנאל ודניאל
אבל
שחף וטליה היו ודרור מלבד זה שהוא חופר בכלל לא נוראי בעיניי
וכמו שכתבת....זה מוציא ממנה חיוכים ואת הצחוק המתגלגל שלה
אני בעד
טליה היא בעצם הגורם לכל הרוע בעולםכמו אבקת כביסה מלבינה, כך טליה מלבינה חופשי חופשי בעיני הצופים את נתנאל. פתאום הוא דובי חמודי. כל מה שהיה, כל המילים הרעות והקשות שאמר לה, כל הצד האלים והבריוני שבו שעדיין חי ובועט, הכל נשכח ונזרק מעבר לכתף. נתנאל בטח תודרך בחדר האח להיצמד לטליה (כך גם דניאל המאוס). במשוואה של טליה התהפכו היוצרות. מבחינתה נתנאל=מתוקי וחמודי. מבחינתה אופק= כל מה שרע ואיום בעולם ובאנושות, עד החלל והכוכבים ובחזרה. כל חסרון אפשרי שקיים או שעדיין לא המציאו, לדעתה יש בו.
חחח טליה בחורה יפה מיוחדת קוראת היטב את המפה וממש לא אחראית על כל המתרחש בבית. הייתי רוצה שתתחיל קצת לרכל על שאר הדיירים ולא רק על אופק .טליה היא בעצם הגורם לכל הרוע בעולם
טליה אשמה בסכסוך הישראלי פלסטינאי,טליה היא זאת שירתה בקנדי! (רק שהFBI לא יקראו )
סורי לנפץ את זה,
טליה לא מלבינה אף אחד
זה הכל עוז.
הוא זה שאחראי על התכניות,הוא זה שאחראי על מה ישודר,הוא זה שקובע את מי לשרוף ואת מי להציג כדמות שעוברת "תהליך".
לא ראיתי שהיו טרוניות כשהיא סלחה לאופק
לא ראיתי שהיו טרוניות כשאופק היה החבר הכי טוב של נתנאל ועוד התגאה שהוא בריון כמוהו
לא ראיתי שהיו טרוניות כשאופק נצמד לבר ויצא ממנו רעל
לא ראיתי טרוניות כשאופק נצמד לשרין (זאת שמקללת "שרמוטה תמותי" ואז מאחלת להם "שיתקע לכם בגרון האוכל")
טליה אשמה בהכל.
כמה טוב שיש את מי להאשים במקום לראות את האשם האמיתי.
בוקר נפלא רות מקסימה
אני ממש לא חושבת שטליה היא הגורם לרוע בעולם. אני גם לא חושבת שהיא אשמה בהכל. לא כתבתי את זה. סה"כ כתבתי שהקירבה החזקה שלה בשבועיים האחרונים לנתנאל (ולדניאל) מוציאה ממנה לדעתי האישית צד רע ונקמנות כלפי אופק. אופק לא מלאך, והיא לא שטן. נקודתית לגבי נתנאל, החברות שלה איתו מלבינה לטעמי את העוול שהוא גרם לה בעבר, ומטשטשת וצובעת לצופים בצבעי פסטל רכים את האלימות והזעם הכבוש בנתנאל.טליה היא בעצם הגורם לכל הרוע בעולם
טליה אשמה בסכסוך הישראלי פלסטינאי,טליה היא זאת שירתה בקנדי! (רק שהFBI לא יקראו )
סורי לנפץ את זה,
טליה לא מלבינה אף אחד
זה הכל עוז.
הוא זה שאחראי על התכניות,הוא זה שאחראי על מה ישודר,הוא זה שקובע את מי לשרוף ואת מי להציג כדמות שעוברת "תהליך".
לא ראיתי שהיו טרוניות כשאופק היה החבר הכי טוב של נתנאל ועוד התגאה שהוא בריון כמוהו
לא ראיתי טרוניות כשאופק נצמד לשרין (זאת שמקללת "שרמוטה תמותי" ואז מאחלת להם "שיתקע לכם בגרון האוכל")
טליה אשמה בהכל.
בוקר נפלא רות מקסימה
אני יודעת שלא כתבת את זה,אני כתבתי את זה.אני ממש לא חושבת שטליה היא הגורם לרוע בעולם. אני גם לא חושבת שהיא אשמה בהכל. לא כתבתי את זה. סה"כ כתבתי שהקירבה החזקה שלה בשבועיים האחרונים לנתנאל (ולדניאל) מוציאה ממנה לדעתי האישית צד רע ונקמנות כלפי אופק. אופק לא מלאך, והיא לא שטן. נקודתית לגבי נתנאל, החברות שלה איתו מלבינה לטעמי את העוול שהוא גרם לה בעבר, ומטשטשת וצובעת לצופים בצבעי פסטל רכים את האלימות והזעם הכבוש בנתנאל.
להשתמש בביטוי שמאשימים את טליה בבעיה הפלסטינאית, זו סתם דמגוגיה, כי אף אחד לא האשים אותה בזה...טליה היא בעצם הגורם לכל הרוע בעולם
סורי לנפץ את זה,
טליה לא מלבינה אף אחד
זה הכל עוז.
טליה אשמה בהכל.
בוקר נפלא רות מקסימה
לא , טליה היא כליל השלמות אסור לבקר אותה שמא תיפול שערה משערות ראשה, זאת התחושה. אופק הוא מה שהוא לטוב ולרע ויש לו פאקים אבל חלאס תחת כל התכנסות ושיחה שלה ללכלך עליו ולרדת לפרוט מעשיו/ מה אמר, מה עשה. כשמשה אומר הרגשתי שבגלל שהכין את החלבה וטעמתי אחזיר לו בשטיפת כלים כפי שביקש, טליה עושה הכל כדי לשכנע שזה רע ואסור לשתף פעולה איתו. וכך גם נתנאל הצדיק הגדול שלפני זה זרק את הצלחת שלו אחרי שזלל מה שהכינו עבורו במנגל וברח. הוא ממש הדוגמה האידיאלית לאיכפתיות והתחשבות בפרט. טליה אובסיסיבית ברמה שזה ממש לא נעים לעין והפך לדפוס קבוע אצלה, חייבת להזכיר אותו רוצה שכולם יחרימו/התעלמו/ התעמתו איתו זה יביא לה סיפוק גדול כך זה נראה. ודי עם הטעונים המצדיקים שנפגעה וצריכה לפרוק בעוד הוא בעיקר מתנתק ומבודד, מרגיש שאינו רצוי ומגיח פה ושם עם אמירות לא תמיד מזהירות ומכונה מתקרבןטליה היא בעצם הגורם לכל הרוע בעולם
טליה אשמה בסכסוך הישראלי פלסטינאי,טליה היא זאת שירתה בקנדי! (רק שהFBI לא יקראו
)
סורי לנפץ את זה,
טליה לא מלבינה אף אחד
זה הכל עוז.
טליה אשמה בהכל.
בוקר נפלא רות מקסימה
מעולהלא , טליה היא כליל השלמות אסור לבקר אותה שמא תיפול שערה משערות ראשה. אופק הוא מה שהוא לטוב ולרע ויש לו פאקים אבל חלאס תחת כל התכנסות ושיחה שלה ללכלך עליו ולרדת לפרוט מעשיו/ מה אמר, מה עשה. כשמשה אומר הרגשתי שבגלל שהכין את החלבה אחזיר לו בשטיפת כלים כפי שביקש, טליה עושה הכל כדי לשכנע שזה רע ואסור לשתף פעולה איתו. וכך גם נתנאל הצדיק הגדול שלפני זה זרק את הצלחת שלו אחרי שזלל מה שהכינו עבורו במנגל וברח. הוא ממש הדוגמה האחרונה לאיכפתיות והתחשבות בפרט. טליה אובסיסיבית ברמה שזה כבר לא נעים בעין והפך לדפוס קבוע רוצה שכולם יחרימו/התעלמו/ התעמתו איתו זה יביא לה סיפוק גדול כך זה נראה.
אוחחח כשאת עצבניתטליה היא בעצם הגורם לכל הרוע בעולם
סורי לנפץ את זה,
טליה לא מלבינה אף אחד
זה הכל עוז.
טליה אשמה בהכל.
בוקר נפלא רות מקסימה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.