** שרשור בוקר ☀️ היום ה72 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

דאלי100

Active member
כמו אבקת כביסה מלבינה, כך טליה מלבינה בעיני הצופים את נתנאל. פתאום הוא דובי חמודי. כל מה שהיה, כל המילים הרעות והקשות שאמר לה, כל הצד האלים והבריוני שבו שעדיין חי ובועט, הכל נשכח ונזרק מעבר לכתף. נתנאל בטח תודרך בחדר האח להיצמד לטליה (כך גם דניאל המאוס). במשוואה של טליה התהפכו היוצרות. מבחינתה נתנאל=מתוקי וחמודי. מבחינתה אופק= כל מה שרע ואיום בעולם ובאנושות, עד החלל והכוכבים ובחזרה. כל חסרון אפשרי שקיים או שעדיין לא המציאו, לדעתה יש בו.
טליה היא מהרעות שהיו בתוכנית האח, בחורה שאם לא זוכה בהערצה איוורת קוטלת ונוקמת ומכפישה. מאחר וכולם קלים על המקלדת עם אבחונים פסיכולוגים אז ארשה לעצמי לציין שהבחורה זקוקה לטיפול ודחוף. בחוץ ההערצה תדעך, השירים הפואטים שחוברו ישכחו והיא תצטרך להמשיך להתבוסס באישיות הרדודה והמכוערת שלה

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
טליה היא מהרעות שהיו בתוכנית האח, בחורה שאם לא זוכה בהערצה איוורת קוטלת ונוקמת ומכפישה. מאחר וכולם קלים על המקלדת עם אבחונים פסיכולוגים אז ארשה לעצמי לציין שהבחורה זקוקה לטיפול ודחוף. בחוץ ההערצה תדעך, השירים הפואטים שחוברו ישכחו והיא תצטרך להמשיך להתבוסס באישיות הרדודה והמכוערת שלה
עיוורת*

תמיד פה לעזור :)

Goneril 4444

Well-known member
ואוו קשוח
בסדר לאיזון נהיה שם בשבילה ונתבוסס איתה

_Anon_

Well-known member
כמו אבקת כביסה מלבינה, כך טליה מלבינה בעיני הצופים את נתנאל. פתאום הוא דובי חמודי. כל מה שהיה, כל המילים הרעות והקשות שאמר לה, כל הצד האלים והבריוני שבו שעדיין חי ובועט, הכל נשכח ונזרק מעבר לכתף. נתנאל בטח תודרך בחדר האח להיצמד לטליה (כך גם דניאל המאוס). במשוואה של טליה התהפכו היוצרות. מבחינתה נתנאל=מתוקי וחמודי. מבחינתה אופק= כל מה שרע ואיום בעולם ובאנושות, עד החלל והכוכבים ובחזרה. כל חסרון אפשרי שקיים או שעדיין לא המציאו, לדעתה יש בו.
אופק פגע בה במילים הכי קשות שהיא שמעה בחייה לא רק בבית, מבחינתה הבריונות השקטה של אופק שלא מוכן להכיר בכאב שהוא הסב לב, שאומר אני מבקש סליחה אבל לא מתחרט, ומקטין את הכאב והרגש שלה, שלא מוכן אפילו להקשיב לה כדי לא לתת לה קלוז׳ר והכרה בסבל שהוא הסב לה, אבל הוא מכיר את חולשתיה ומשתמש בהם נגדה, ולכן הוא "כופה" את עצמו בלהשמיע לידה משפטים אגואיסטים, או אתמול כשהיא עם שחף לספר כבדרך אגב על האקסית שלו לשחף בזמן שהיא נוכחת, הוא עושה לה גזלייטינג והוא מתעלל בה נפשית ומכניס אותה לפרנויה, הוא הפך לאותם בריונים שהתעללו בו כשהיה ילד, נתנאל פשוט הרבה יותר קל להבין אותו הוא לא מתוחכם כמו אופק, מה גם שכל פעם שהיא עולה על אופק, הוא מיד מסיט את הדיון לאיך הוא הקורבן האמיתי, ויותר מזה הוא רץ לחדר האח כדי להיות הקורבן לעיני הצופים בזמן שהיא אין לה מושג, ואז הוא מתהלך בבית בזמן שהצופים חושבים שהיא רודפת אחרי "ילד" שעבר חרם ואין לו ביטחון והוא חושב שהוא הכי קטן ולא יכול להקטין אנשים למרות שהוא הקטין את האחיות טרננקו ואת בנפוסי והכי הוא הקטין את טליה.

Iakar

Well-known member
בוקר אור לכם. הגברים בחבורה כפים קלילים צוחקים מתנהגים כמו בחיי יום יום ללא הכבדות והטרגיות של שאר דייריי הבית.
זהו, משהו שמאוד אפיין את העונה עד עכשיו זאת כבדות בלתי נסבלת באינטראקציות. אני נהנית מהצחוקים האלה. אני לעולם לא אצביע לנתנאל או דניאל אבל חוץ מזה החבורה הזו משעשעת אותי.

mimes17

Well-known member
זהו, משהו שמאוד אפיין את העונה עד עכשיו זאת כבדות בלתי נסבלת באינטראקציות. אני נהנית מהצחוקים האלה. אני לעולם לא אצביע לנתנאל או דניאל אבל חוץ מזה החבורה הזו משעשעת אותי.
נו ברור. נצמדו למלכת הכיתה.. לא מפסיקים ללקק לה.. מה רע?

ariela1612

Well-known member
בוקר אור לכם. הגברים בחבורה כפים קלילים צוחקים מתנהגים כמו בחיי יום יום ללא הכבדות והטרגיות של שאר דייריי הבית.
גם כן גברים, אם גברים כאלה הייתי מעדיפה לעבור צד

אה ועוד משהו לא הצחיק אותי שלקחו לדינה את הפאות, חינוך לוקה בחסר

haya sol

Well-known member
גם כן גברים, אם גברים כאלה הייתי מעדיפה לעבור צד

אה ועוד משהו לא הצחיק אותי שלקחו לדינה את הפאות, חינוך לוקה בחסר
האמת מסכימה ללא קשר לכלום.

אבל לפני כמה ימים אופק ואילנה שמו בחדר. גם אז לא אהבתי. אבל גם אז כתבת שזה חינוך לוקה בחסר או שזה בגללם?

כי אני לא אהבתי לא אז ולא אתמול!

ariela1612

Well-known member
האמת מסכימה ללא קשר לכלום.

אבל לפני כמה ימים אופק ואילנה שמו בחדר. גם אז לא אהבתי. אבל גם אז כתבת שזה חינוך לוקה בחסר או שזה בגללם?

כי אני לא אהבתי לא אז ולא אתמול!
כן מי שנוגע בדברים לא שלו החינוך שלו לוקה בחסר

haya sol

Well-known member
דינה אמרה בקול רם. תזרקו אותן !
מבחינתי זה בסדר שהם משתעשעים איתן
נכון, אמרה שהיא לא רוצה את הפאות.
אבל בגלל שזה מזכיר לאלו שאהבו אותה, אז מבינה את קאזם במיוחד, ריאווה ושרין. אז בגלל זה לא בא לי.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
על הבוקר מריבות חונטות שתהיו לי בריאים |מובך| אופק, טליה, אופק, טליה..הייתי לוקחת את שניהם כרגע, צובעת בכחול וזורקת לים.
את שקט בריטני ביץ'!

לכי שמעי את i was born 2 make u happy
תחשבי עליי
ותחזרי.

בריטני אלק
משוגעת!!!! :ROFLMAO:

Goneril 4444

Well-known member
בר לוחמת הצדקת שטיפת הכלים ונגד נתנאל
תכלס אני בעד
גו בר

מצב