אופה קטנטנה
Well-known member
כמו לאופק למשל?
ליה, לירן.
או דינוששש?
בר, מרינה.
ליה, לירן.
או דינוששש?
בר, מרינה.
רות.. מאז שגילתי את אופציית "התעלם"אז מה הכוונה שלך ? אסור לי לכתוב כאן מה שאני חושבת? גם ככה אני חושבת 10 פעמים לפני שאני כותבת כאן על הפיבוריט שלי אופק, כי התגובות בפורום נגדו הרבה פעמים צובטות לי בלב (לא מתכוונת חלילה לגביך, אלא תחושה כללית שלי) כבר אין לי כמעט חשק לקרוא כאן או להגיב כאן. אם אני לא יכולה לחלוק כאן בנימוס ושפה יפה (משתדלת) מה אני חושבת על הדיירים, כולל על טליה, אז למה בדיוק משמש הפורום הזה?
רות, חופש הדעה לא גורס חופש מתגובה. זה פורום, מן הסתם אנשים יענו לך ויתנו קונטרה לדעות. כל עוד זה בנימוס, מה הבעיה?אז מה הכוונה שלך ? אסור לי לכתוב כאן מה שאני חושבת? גם ככה אני חושבת 10 פעמים לפני שאני כותבת כאן על הפיבוריט שלי אופק, כי התגובות בפורום נגדו הרבה פעמים צובטות לי בלב (לא מתכוונת חלילה לגביך, אלא תחושה כללית שלי) כבר אין לי כמעט חשק לקרוא כאן או להגיב כאן. אם אני לא יכולה לחלוק כאן בנימוס ושפה יפה (משתדלת) מה אני חושבת על הדיירים, כולל על טליה, אז למה בדיוק משמש הפורום הזה?
תאמינו לי אתם האהדה הכי בטוחה לטליה, כבר האוהדים שלה לא כותבים עליה כל כך הרבה.טליה בספסל, מוקפת ב 3 שומרי הראש החדשים שלה מהניילון: נתנאל, דניאל ודרור......
מוזר מאוד, אבל על טעם וריח אין להתווכח
בשביל זה אנחנו כאן לדאוג שהיא תזכה ולחשוף שהזוכה היא מאוד רחוקה מלהיות נסיכת דיסניתאמינו לי אתם האהדה הכי בטוחה לטליה, כבר האוהדים שלה לא כותבים עליה כל כך הרבה.
מדהים שבמקום להתעסק באהוב מתעסקים יותר בשנוא
שכחת לכתוב שלפני ריאווה הייתה ואילנה הייתה. ולפני היא בכלל ישבה עם מרינה בכיסא חוף לפני שקמה לעשן.
חחח היא ממש לא נסיכת דיסני לא מבחינתי בכל אופן, בדיוק כמו שאף אחד לא שחקן ראשי בסרט אף אחד / ת וזה מה שיפה בתוכנית הזו. להתחבר לכמה דברים שגורמים לך חיבור או אמפטיה. קשה לשפוט בבית שכזה גם המושלם ביותר עדיין היה יוצא ממנו המיץ.בשביל זה אנחנו כאן לדאוג שהיא תזכה ולחשוף שהזוכה היא מאוד רחוקה מלהיות נסיכת דיסני
לפחות שתינו מסכימות שלעוז יש זוכים משלוחחח היא ממש לא נסיכת דיסני לא מבחינתי בכל אופן, בדיוק כמו שאף אחד לא שחקן ראשי בסרט אף אחד / ת וזה מה שיפה בתוכנית הזו. להתחבר לכמה דברים שגורמים לך חיבור או אמפטיה. קשה לשפוט בבית שכזה גם המושלם ביותר עדיין היה יוצא ממנו המיץ.
ולדעתי היא לא תזכה לא בגלל חוסר אהבת הקהל לעוז יש זוכים משלו.
היא סיימה להתארגן?טליה בספסל, מוקפת ב 3 שומרי הראש החדשים שלה מהניילון: נתנאל, דניאל ודרור......
מוזר מאוד, אבל על טעם וריח אין להתווכח
יכול להיות שמשה או שחף השתעלו ליד טליהמה היא צרחה הרעה הזו?הייתי בחדר השני שמעתי אותה צורחת..מה עבר עליה?
לזו שעשתה סרט כשנכנסה על שיוויון בין גברים לנשים אחרי הערונת של דוד. השיחה שלה אתמול שהראו בפרק על פלרטטנות גמרה אותי במיוחד שהייתה חלק מאותו הסיפור לא רק טליה.לירן,
תחבי לתחת את משנתך הפמיניסטית דה לשמאטע,
לא הוכחת דבר וחצי דבר היכול לרמז שיש לך
ידע או הבנה מהו פמינזם וכיצד יש להשתמש בו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.