** שרשור בוקר ☕ היום ה-66 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

Insomnia 5

Well-known member
אז מה הכוונה שלך ? אסור לי לכתוב כאן מה שאני חושבת? גם ככה אני חושבת 10 פעמים לפני שאני כותבת כאן על הפיבוריט שלי אופק, כי התגובות בפורום נגדו הרבה פעמים צובטות לי בלב (לא מתכוונת חלילה לגביך, אלא תחושה כללית שלי) כבר אין לי כמעט חשק לקרוא כאן או להגיב כאן. אם אני לא יכולה לחלוק כאן בנימוס ושפה יפה (משתדלת) מה אני חושבת על הדיירים, כולל על טליה, אז למה בדיוק משמש הפורום הזה?
רות.. מאז שגילתי את אופציית "התעלם"
הרבה יותר קל לסנן תגובות..
ואת לא לבד..
אני כאן עם אופק ❤

Iakar

Well-known member
אז מה הכוונה שלך ? אסור לי לכתוב כאן מה שאני חושבת? גם ככה אני חושבת 10 פעמים לפני שאני כותבת כאן על הפיבוריט שלי אופק, כי התגובות בפורום נגדו הרבה פעמים צובטות לי בלב (לא מתכוונת חלילה לגביך, אלא תחושה כללית שלי) כבר אין לי כמעט חשק לקרוא כאן או להגיב כאן. אם אני לא יכולה לחלוק כאן בנימוס ושפה יפה (משתדלת) מה אני חושבת על הדיירים, כולל על טליה, אז למה בדיוק משמש הפורום הזה?
רות, חופש הדעה לא גורס חופש מתגובה. זה פורום, מן הסתם אנשים יענו לך ויתנו קונטרה לדעות. כל עוד זה בנימוס, מה הבעיה?

אופה קטנטנה

Well-known member
לא. זו לא כוונתי,

הכוונה היא שהמענה שלי זהה לתגובתך.
כפשוטו.

ואגב, רות

אני שומעת את אותן המילים במדוייק מאוהבי טליה,
לא נעים להן לשהות כאן מאותן הסיבות במדוייק.

haya sol

Well-known member
טליה בספסל, מוקפת ב 3 שומרי הראש החדשים שלה מהניילון: נתנאל, דניאל ודרור......
מוזר מאוד, אבל על טעם וריח אין להתווכח
תאמינו לי אתם האהדה הכי בטוחה לטליה, כבר האוהדים שלה לא כותבים עליה כל כך הרבה.
מדהים שבמקום להתעסק באהוב מתעסקים יותר בשנוא 🙄
שכחת לכתוב שלפני ריאווה הייתה ואילנה הייתה. ולפני היא בכלל ישבה עם מרינה בכיסא חוף לפני שקמה לעשן.

ariela1612

Well-known member
תאמינו לי אתם האהדה הכי בטוחה לטליה, כבר האוהדים שלה לא כותבים עליה כל כך הרבה.
מדהים שבמקום להתעסק באהוב מתעסקים יותר בשנוא 🙄
שכחת לכתוב שלפני ריאווה הייתה ואילנה הייתה. ולפני היא בכלל ישבה עם מרינה בכיסא חוף לפני שקמה לעשן.
בשביל זה אנחנו כאן לדאוג שהיא תזכה :love: ולחשוף שהזוכה היא מאוד רחוקה מלהיות נסיכת דיסני

haya sol

Well-known member
בשביל זה אנחנו כאן לדאוג שהיא תזכה :love: ולחשוף שהזוכה היא מאוד רחוקה מלהיות נסיכת דיסני
חחח היא ממש לא נסיכת דיסני לא מבחינתי בכל אופן, בדיוק כמו שאף אחד לא שחקן ראשי בסרט אף אחד / ת וזה מה שיפה בתוכנית הזו. להתחבר לכמה דברים שגורמים לך חיבור או אמפטיה. קשה לשפוט בבית שכזה גם המושלם ביותר עדיין היה יוצא ממנו המיץ.
ולדעתי היא לא תזכה לא בגלל חוסר אהבת הקהל לעוז יש זוכים משלו. 😉

ariela1612

Well-known member
חחח היא ממש לא נסיכת דיסני לא מבחינתי בכל אופן, בדיוק כמו שאף אחד לא שחקן ראשי בסרט אף אחד / ת וזה מה שיפה בתוכנית הזו. להתחבר לכמה דברים שגורמים לך חיבור או אמפטיה. קשה לשפוט בבית שכזה גם המושלם ביותר עדיין היה יוצא ממנו המיץ.
ולדעתי היא לא תזכה לא בגלל חוסר אהבת הקהל לעוז יש זוכים משלו. 😉
לפחות שתינו מסכימות שלעוז יש זוכים משלו :)

צופה15

Well-known member
מה הבעיה שהיא יושבת עם נתנאל, דניאל ודרור.
השיחות שלהם קלילות, המון הומור והאמת שהרבה פחות רעל מהקבינט.
אני קצת אלרגית לדניאל אבל לצחוק איתו ולשבת איתו סבבה לגמרי, כמו שאני ממש אלרגית ללירן אבל סבבה לגמרי שאפק יושב איתה.

Lotarica

Well-known member
מה היא צרחה הרעה הזו?הייתי בחדר השני שמעתי אותה צורחת..מה עבר עליה?

haya sol

Well-known member
לירן,

תחבי לתחת את משנתך הפמיניסטית דה לשמאטע,
לא הוכחת דבר וחצי דבר היכול לרמז שיש לך
ידע או הבנה מהו פמינזם וכיצד יש להשתמש בו.
לזו שעשתה סרט כשנכנסה על שיוויון בין גברים לנשים אחרי הערונת של דוד. השיחה שלה אתמול שהראו בפרק על פלרטטנות גמרה אותי במיוחד שהייתה חלק מאותו הסיפור לא רק טליה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה