לא רע לא רע...היא תתן לו קצת לעבוד
אין לי בעיה עם זה
למרות שהיא מבינה שזו משימה...
לא חושבת שיהיה יותר מידי
אבל טוב שתתן לו קצת לעבוד
לא רע לא רע...היא תתן לו קצת לעבוד
ובטח בערב יהיה כדור עם המילה ״אקס/ית״לא רע לא רע...
אין לי בעיה עם זה
למרות שהיא מבינה שזו משימה...
לא חושבת שיהיה יותר מידי
אבל טוב שתתן לו קצת לעבוד
אם יהיה כדור עם המילה אקס/ית נראה לי כולם ייכנסו לסרטים...לין...שי...ספיר..סתיו..שנירובטח בערב יהיה כדור עם המילה ״אקס/ית״
אז בכלל
גם לדעתי לא תעשה סיפור גדול מזה.. ידברו ואפילו יצחקו על זה.אה אוקיי
זה בהחלט הגיוני
אני בטוחה שהוא לא משחק, אני לגמרי מאמינה לו
אני גם לגמרי מאמינה לה
אבל כן, יכול להיות שהיא מאוד חסרת ביטחון....ובטח בתוך הבית הזה.
איתך בסיפא...יהיה מעניין (אני עדיין טוענת שהיא לא תעשה מזה אישיו גדול...)
היא לגמרי חסרת ביטחון ומפחדת בכל הקשור לזה..תקשיבו אם ספיר באמת חושבת שאברהם משחק בה ולא באמת מרגיש אליה אז היא בבעיות עמוקות יותר ממה שחשבתי בכל הקשור למערכות יחסים רומנטיות
היא היתה אתמול מאוד יפההיא לגמרי חסרת ביטחון ומפחדת בכל הקשור לזה..
אבל היא הרבה יותר נפגעה שהוא הלך מהר בלי חיבוק נשיקה.. ״ככה נפרדים?״ זה מה שהציק לה
אני חושבת שהיא הדיירת הכי יפה העונה.היא היתה אתמול מאוד יפה
לדעתי הלך ככה בשביל לרמוז לה שלא נפרדים באמת.היא לגמרי חסרת ביטחון ומפחדת בכל הקשור לזה..
אבל היא הרבה יותר נפגעה שהוא הלך מהר בלי חיבוק נשיקה.. ״ככה נפרדים?״ זה מה שהציק לה
אה!לדעתי הלך ככה בשביל לרמוז לה שלא נפרדים באמת.
הייתי עושה לייק צוחק אם זה לא היה כל כך נכון
והכי עצוב שהאח קיבל רייטינג גבוה אתמולהייתי עושה לייק צוחק אם זה לא היה כל כך נכון
עצוב כמה עוז החריב את הפורמט והחוקים כבר שווים לתחת.
הרייטינג גם ככה לא מייצג כלום אצל קברניטי רשתוהכי עצוב שהאח קיבל רייטינג גבוה אתמול
אבל האמת היא, שמי שאומר זאת בתמונה שייך לפורמט הפְּרֶה-עוזיהייתי עושה לייק צוחק אם זה לא היה כל כך נכון
עצוב כמה עוז החריב את הפורמט והחוקים כבר שווים לתחת.
מהתרגשות מהחיבוק בוקר של שניר. חחחיובל מעתוק עסוקה בדיון פילוסופי: "מאיפה שי הביאה שלושה פוקים על הבוקר אני מתה לדעת"
יובל מעתוק עסוקה בדיון פילוסופי: "מאיפה שי הביאה שלושה פוקים על הבוקר אני מתה לדעת"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.