בוקר טוב
מוכנים כבר להדחה התשיעית?
(ומה לעזאזל קורה עם כפולות?! משולשות?! גם מחומשות זורם)
שיהיה יום נפלא
מוכנים כבר להדחה התשיעית?
(ומה לעזאזל קורה עם כפולות?! משולשות?! גם מחומשות זורם)
שיהיה יום נפלא
היא הבינה עם מי יש לה עסק, היא כבר עשתה לו שיחה שהיא לא מוכנה שיסגור אותה ויגביל אותהאתמול ב 1:45 שניר יושב לבד ומעשן במחשבות, בטח התבאס מחוסר ההתלהבות של שי מהפרחים שהכין לה, היא ממש לא התלהבה, אפילו לא לקחה ממנו את זה , הסתכלה וזהו, הוא נישק אותה ואמר לה לפחות תכבדי ותיקחי את זה. איך רואים שאצלה הכל פייק הוא באמת התאהב בה והיא הכל משחק הכל למצלמות, ברגע שיצאו היא לא תסתכל לכיוון שלו.
אני לא רואה אובססיביות שלוהיא הבינה עם מי יש לה עסק, היא כבר עשתה לו שיחה שהיא לא מוכנה שיסגור אותה ויגביל אותה
הוא אובססיבי, אולי מפחדת מהתגובה שלו או לא רוצה לצאת רע
רגע, אבל שי לא דו? (בי).אתמול ב 1:45 שניר יושב לבד ומעשן במחשבות, בטח התבאס מחוסר ההתלהבות של שי מהפרחים שהכין לה, היא ממש לא התלהבה, אפילו לא לקחה ממנו את זה , הסתכלה וזהו, הוא נישק אותה ואמר לה לפחות תכבדי ותיקחי את זה. איך רואים שאצלה הכל פייק הוא באמת התאהב בה והיא הכל משחק הכל למצלמות, ברגע שיצאו היא לא תסתכל לכיוון שלו.
ישנה לו על היד. אל דאגה. התוכנית ממשיכה כרגיל. עד האסטרטגיה הבאה
הרסה לעצמה. יכלה לצפצף עליו ולהנות בלעדיו. שישב על הספסל כמו זקן נרגן וישרבב את העיניים.
אתמול בתחילת הלילה הם ישנו באותה המיטה אבל בריחוק גב אל גב .
הוא הרס לה את מסיבת ט"ו באב .
מועמדת שנשארה לי בלבתמי מונטג החמודה קיבלה הצעת נישואים אתמול
תמי הייתה בעונה של ישראל אוגלבו…הייתה מועמדת חזקה ומובילה לזכייה במשך חודש או חודש וחצי…. עד שהודיע לה שהבן שלה צריך אותה… והיא פרשה
כנראה היה מסטולכתובית :
" שניר לשיר : ' אם יש משהו שאני אוהב בחיים האלו ,זה אותך ' "
זה אמיתי או טעות דפוס ... היה צ.ל. שי ... ? ...
הוסיפו ר'כתובית :
" שניר לשיר : ' אם יש משהו שאני אוהב בחיים האלו ,זה אותך ' "
זה אמיתי או טעות דפוס ... היה צ.ל. שי ... ? ..
לפי עובי העפעפיים אין כאן סצינה. נסכים שלא מסכימים.זה יעבור? אבל היא רוצה לייצר סצינות למה שזה יעבור? מבחינתה זה עובד כרגיל.
היא ואברהם בתחרות מי יצא מהזוגיות מנצח.
בהצלחהסבאח אל חוב.
מריאננננני,
בהצלחה היום, אהובה.
אני וכריסוש נשמור על הממלכה.
את במחשבות.
שיהיה לכולנו יום מהנה, ושליו, ולך במיוחד,
מוקדש. שוב השילוב. בין עברית לאספניול.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.