מקווה שיובל ברשימהאתמול בלילה יאיר אמר שמי שיודח הערב יהיה "אני, שיר, עדן או דנה"
כנראה שהוא צודק
כמה מודחים היום ? 1 או 2אתמול בלילה יאיר אמר שמי שיודח הערב יהיה "אני, שיר, עדן או דנה"
כנראה שהוא צודק
הדיירים חושבים ש-2 בגלל כמות הדיירים שיש והזמן שנשארכמה מודחים היום ? 1 או 2
בשיר הבוקר הופיעה המילה שניים. מזה הם הסיקו שיהיו 2 מודחים...ספקולציות כרגיל.הדיירים חושבים ש-2 בגלל כמות הדיירים שיש והזמן שנשאר
לצופים בפועל לא נאמר שום דבר שמרמז על יותר מ-1 עד כה
רשמית יש רק הדחה אחת נכון לעכשיו
אלא אם יודיעו אחרת בתחילת השידור
ספיר פשוט יודעת שסתיו מועמדת לקחת את העונה,אפילו בר לא קינאה בטליה כמו שספיר מקנאת בסתיו.
היא נשרפפפפפת.
סתיו נכנסה למטבח, עוזרת לאורי כהן. ספיר מרגישה שסתיו פלשה לה לטריטוריה... חולת שליטה בקטע מפחיד.
ומזל שדווקא היום סתיו החליטה להיכנס לעזור במטבח.. אחחח בצירופי מקרים האלה מדהימיםאולי שיהיה אחד שעיר לעזאזל שישליכו עליו את כל התכונות השליליות שלא אוהבים וכל האגרסיות
זו סתיואולי שיהיה אחד שעיר לעזאזל שישליכו עליו את כל התכונות השליליות שלא אוהבים וכל האגרסיות
לא רק מההלוויה גם מהקבורה לפי דבריה. זה חמור פי כמה!לא רק נגר: גם ספיר מורחקת מההלוויה של סתיו
שרק יהיה מניין....לא רק מההלוויה גם מהקבורה לפי דבריה. זה חמור פי כמה!
היה לי ברור שזה מה שיהיה."יאללה ....פיפי לא עלייי.....צבועה...איכככ"....
סתיו במטבח....אני רואה ספיר...מוציאה עליה
את כל העצבים מאברהם?..
סתיו היא המהות של אישה רעהספיר לא בטוב, ביקשה מסתיו להניח לה. סתיו מזהה שמישהו במצב רוח ירוד ובכוונה מציקה.
נודניקית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.